Ismertető est a szufi arcolvasásról 2018. március 8-án és 9-én

Újabb alkalmak, amikor bepillanthatsz a szufi arcolvasás rejtelmeibe.

Stephen Paul brit arcolvasó mester élő demonstrációval egybekötött ismertető előadása a szufi arcolvasásról: 2018. március 8-án és 9-én. A részleteket és a helyszínt lásd lejjebb.

Ferasa annyit tesz, mint „mélyen ránézni valamire, s megfejteni a jelentését”.

És pontosan ez a Ferasa, vagyis a szufi arcolvasási művészet lényege: hogy megértsük, amit az emberek arcán látunk, és megtanuljunk olvasni az arcvonásokban.

A Ferasa célja: boldogabbá, könnyedebbé, harmonikusabbá tenni az emberek együttélését, az emberek közötti mindennapos kommunikációt, s egymás megértését, elfogadását.

Hiszen a megértés és elfogadás kéz a kézben járnak. Minél inkább értjük a körülöttünk élőket, annál kevésbé vagyunk képesek ítélkezni, kapcsolataink pedig annál boldogabbak és boldogítóbbak lesznek.

Stephen Paul a szufi arcolvasási hagyomány egyik legnagyobb szaktekintélye. 2016. februárja óta Magyarországon is rendszeresen tart arcolvasás alaptanfolyamokat.

Az ismertető előadásán a hallgatók bepillantást nyerhetnek az arcolvasás művészetébe és tudományába, annak történetébe, kialakulásába, abba, hogyan fejlesztették ki a beduinok több ezer év alatt életmódjukból adódóan ezt a készséget, majd miként kerültek be a képbe a szufik, s mit tettek hozzá ők a beduinok ösztönös tudásához, mire is lehet használni az arcolvasást, hogyan lehet megtanulni stb. stb.

Az est legizgalmasabb része pedig, amikor az arcolvasó mester vállalkozó kedvű jelentkezőkön demonstrációt tart arról, hogyan is működik a gyakorlatban az arcolvasás – persze csak néhány publikusan elmondható információt olvasva le az illető arcáról, de már ez is lenyűgöző szokott lenni.

Íme pár kép néhány korábbi ismertető estről:

 

Ezen a linken pedig az egyik bemutató esten készült videóba is bepillanthatsz.

Gyere el, ha érdekelnek az emberek, ha kedved támadt belekóstolni ebbe a nem mindennapi tudományba, s ha szívesen találkoznál az arcolvasás egyik legnagyobb ma élő mesterével.

Időpontok:

2018. március 8. 19:00 óra – Helyszín: Budapest II. Retek utca 5. III./7.

2018. március 9. 18:30 óra – Helyszín: Közösségi Ház, Budaörs lakótelep, Lévai u. 34.

jelentkezés a termek befogadóképessége miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés az info@alferasahungary.com címen.

Szeretettel várunk!