Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

2×2 napos arcolvasás alaptanfolyam hétvégén

Ismét itt a lehetőség, hogy 2×2 napban sajátítsd el az arcolvasás alapjait!

Tanulj meg arcot olvasni, 
és sikeresebb leszel az élet minden területén!

 • Most könnyedén megszerezheted a nagy írók bölcs emberismeretét, amit ők egy élet munkájával gyűjtöttek össze.
 • Egy olyan rejtett tudást tárunk fel előtted, amit a legjobb filmek szereplőválogatásain ösztönösen alkalmaznak a castingosok.
 • Ha láttad a Hazudj, ha tudsz sorozatot, akkor tudod, hogy mikrokifejezések tényleg léteznek. Nálunk megtanulhatod, hogy gyakori használatuk hogyan befolyásolja az arcvonásainkat.
 • Nagyobb önismeretre teszel szert, feltárulnak saját arcod titkai, és észre fogod venni, hogyan változnak napról napra a vonásaid, a szépség benned van.

Mi is az az Al Ferasa arcolvasás?

A Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta folyamatosan fejlődik, tisztul, csiszolódik.

A Ferasa (ejtsd: ferásza) szó jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Azután, ahogyan nap mint nap hat ránk a környezetünk, majd ennek folytán különböző érzelmeink, gondolataink támadnak, arcizmainkkal önkéntelenül is reagálunk mindezekre a hatásokra. Így a naponkénti többezer arcizommozgás folytán formálódnak, alakulnak az arcvonásaink. S ahogyan változik a gondolkodásunk, észlelésünk, úgy változik az arcunk is.  Így rajzolódik ki arcunkon a saját életünk története, melyet egy Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Miért jó Neked, ha megtanulsz arcot olvasni?

 • egy teljesen új világ nyílik ki számodra, s mostantól minden arc egy teljes regény lesz
 • lesz egy új hobbid, amiben fejlődhetsz, és amely szélesíti a látókörödet
 • hatékonyabb és magabiztosabb lesz a kommunikációd az élet minden területén, mert jobban fogod érteni az embereket
 • egy teljesen új látásmódra teszel szert, amely nagy segítségedre lesz a mindennapokban
 • ezáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

A 2×2 nap időpontjai

2020. február 29-március 1. szombat-vasárnap 10-17 óra
2020. március 28-29. szombat-vasárnap 10-17 óra

Helyszín

Soter Ezoterikus Klub – Budapest VI. Dessewffy u. 53.

Pár szó a tanfolyam vezetőjéről

A tanfolyamot Wagner Noémi Eszter pszichológus, homeopata, Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője tartja.

Gyermekkorom óta szenvedélyesen kutatom az ember működését – minden szinten.
Ez vezetett el pszichológiai, majd homeopátiás tanulmányaimhoz, s végül megérkezett az életembe az arcolvasás is.
Amióta a Ferasa arcolvasási hagyomány ősi művészete az életem részévé vált, teljesen másként látom az embereket – mintha egy új dimenzió nyílt volna meg.
Szenvedélyem, hogy ezt a tudást minél több embernek tovább adjam, mert meggyőződésem, hogy szebb hely lesz a világ, ha jobban fogjuk érteni egymást.

A 2×2 napra bontott tanfolyam előnye, hogy a 2 hétvége közötti időben a résztvevőknek alkalmuk nyílik gyakorolni és ülepíteni az első 2 nap elsajátított tudásanyagot, így a tanfolyam végére már valamennyi arcolvasási gyakorlatra is szert tehetnek

Figyelem!
Többen kérdeztétek, így itt is leírjuk: akkor is érdemes eljönnöd, ha most csak az 1. hétvégén tudsz jelen lenni, hiszen a tanfolyami tematika felépítése egységes, így egy következő alkalommal elvégezheted a 2. hétvége anyagát.

A tanfolyamon a résztvevők 200 oldalas jegyzetet kapnak, sok-sok képpel!

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

 • Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.
 • A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.
 • Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.
 • Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.
 • Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.
 • Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja majd tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam részletes tematikáját

Beszámoló egy tanfolyami résztvevő tollából

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díj380,- euró
(42000,- Forint díjelőleg átutalással + 2×125,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 130,- EUR (13000,- Forint díjelőleg átutalással, 2×45 EUR a helyszínen, készpénzben fizetve). Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

Nagy szeretettel várjuk az ismételni vágyó, alaptanfolyamot már elvégzett tanítványainkat is!

Íme egy beszámoló az egyik ismétlő hallgatónk tollából:

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Noémi által vezetett, baráti hangulatú alapozó tanfolyamon.  Az ismétlés többet adott számomra, mint először gondoltam, különösen az angol nyelvű alapozó tanfolyam után, most magyarul. Sok új információ jutott el hozzám és jobban összeállt a kép, a  hiányzó részeket most pótolhattam és a kisebb létszám miatt több idő jutott a közös gyakorlásra, ez segítette a mélyebb megértést számomra.”

Jelentkezem a 2×2 napos arcolvasás alaptanfolyamra az alábbi űrlapon:

Megosztás
- No Comments on this Post -