Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Stephen Paul brit arcolvasó mester

Wael saját elmondása szerint jelenleg Stephen Paul a legtehetségesebb és az arcolvasás terén leginkább előrehaladott tanítványa.

Stephen története

Stephennel huszonegy évvel ezelőtt találkoztam, amikor felkereste az üzletemet, amelyet akkoriban Délnyugat-Londonban vezettem. Ebből a véletlen találkozásból kifolyólag választottam ki őt arra, hogy tanítsam neki a Ferasát. Az arcából rögtön meg tudtam állapítani, hogy Stephen nyitott elméjű ember volt, aki akkorra már rendelkezett valamennyi jártassággal egyéb ezoterikus ágazatokat illetően. Stephen többféle keleti harcművészetet is tanult sok éven keresztül, és olyan szerencsés volt, hogy néhány igen jó mestertől tanulhatott, és mind fizikailag, mind mentálisan is alkalmazkodni tudott mindahhoz, amit tanult. Stephen akkoriban azt mondta, hogy valamilyen új kihívást keres. Amikor bemutattam neki a Ferasát, azonnal felkeltette az érdeklődését. Kát nappal később elkezdtem neki tanítani az arcolvasást”.

„Abban az időben az a szerencsés helyzet volt, hogy mindkettőnknek adódott valamennyi szabadideje hét közben, így az első két évben csaknem naponta találkoztunk. Stephenben él egyfajta természetes kíváncsiság az emberek személyiségét és kommunikációs módját illetően. Készen áll arra, hogy megtanulja, gyakorolja és figyeljen azokra az információkra, amelyeket tanítottam neki. Ő az élő bizonyíték arra, hogy bárki képes megtanulni a Ferasa különböző szintjeit, és mindössze a bármely pillanatban tanulni kész hozzáállásának és tanulás iránti odaadásának köszönhetően jutott el oda, ahová eljutott. Három évre még a Közel-Keletre is elköltözött a családjával, hogy még jobban megértse a Ferasa gyökereit. Ott azután sok tanítványommal találkozott, sőt még beduin törzsi embereket is felkeresett. Teljesen belemerült abba a kultúrába, amelyből a Ferasa származik, hogy még mélyebb megértésre tegyen szert a Ferasa gyakorlatát illetően.”

„Stephen rendszeresen vezet bemutatóesteket a Ferasa népszerűsítése érdekében, ahol is hangsúlyozza, hogy az arcolvasás tudomány, nem pedig valamiféle misztikus telepátia.  Stephennek van egy természetes adottsága is az arolvasásra (amit annak idején természetesen láttam, ezért is ajánlottam fel neki, hogy tanítani fogom!).

Stephen a mindennapjaiban is alkalmazza a Ferasát a másokkal való kommunikációja során. Szereti hangsúlyozni, hogy az emberek folyamatosan tanulnak, ahogyan változik a környezetük és az élethelyzetük. Stephen már számos embert tanított, és mindig örül, ha a Ferasa tanulása iránt elszánt új tanítványokkal találkozik.

Az évek során számos nagyszerű visszajelzést kaptam Stephen tanítványaitól a tanítási képességeit illetően, valamint arra vonatkozóan, hogyan segíti a tanítványokat abban, hogy még jobban értsék a Ferasát.

Megosztás
- No Comments on this Post -