Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

A Ferasa arcolvasás tanulása

A Ferasa elsajátítása

Az Al Ferasa tudományát és művészetét alap-, középhaladó és haladó szinteken oktatjuk.

A világon minden ember ugyanolyan arcizomstruktúrával rendelkezik.

Ezeket a struktúrákat az érzelmeink, a környezetünk hatásai és a tapasztalataink formálják. Az emberek a világ minden pontján ugyanolyan mechanizmus útján fejezik ki az érzelmeiket. 

Napjainkban már tudományosan is bizonyított tény, hogy az érzelmi válaszainknak szerte a világon mindenütt ugyanolyan hatásuk van.

Így például, amikor egy kínai ember mosolyog, akkor ehhez ugyanolyan mechanizmust használ, mint mondjuk egy amerikai ember, s közben hasonló érzelmet él át, aminek pedig hasonló hatása van az arcára és az egész testére.

Ez tehát azt jelenti, hogy noha az izommozgások kifinomultsága vagy éppen felfokozottsága kultúránként eltérő lehet, egy Ferasa szakértő számára mégis egyértelműen leolvasható.

Ezen túlmenően pedig még további szintek vannak, amelyeket egy Ferasa szakértő a világ minden pontján ugyanazon alapelvek alapján tud használni.

Ott vannak például az arcon lévő vonalak (a köznyelvben: ráncok), idős beduin asszonyamelyek arról mesélnek, hogy az adott személynek milyen megpróbáltatásokon és traumákon kellett keresztülmennie az eddigi életében.

Egy Ferasa szakértő a vonalak alapján meglehetősen pontosan rá tud mutatni arra, hogy a személy életében mikor következett be egy bizonyos trauma, ezáltal mélyebb szinten érti az illető személyiségét, és tudja, milyen módon tud neki segíteni.

A vonalak olvasásának művészetébe alapszinten a Középhaladó tanfolyamokon nyújtunk bepillantást, majd behatóbban a Haladó szinteken foglalkozunk velük.

Azután ott vannak az arcon látható árnyak és árnyalatok – egy újabb nyelv, amely szintén koragyermekkorunk óta folyamatosan alakul az arcunkon.

Csecsemőkorunkban rengeteg választ adunk a környezetünkre, amikor szomorúak vagy éppen boldogok vagyunk, vagy esetleg fájdalmaink vannak, s ezáltal vérrel és endorfinokkal árasztjuk el az arcizmainkat. 
Ahogyan haladunk előre a korban, úgy ezt az arcnyelvet egyre finomabb szinten használjuk, anélkül, hogy ennek tudatában lennénk.

Ennek a tudományát és művészetét alig néhány helyen tanítják.

Mi tagadás, sok koncentráció kell hozzá, de amint elsajátította valaki, nélkülözhetetlen elemmé válik a Ferasa szakértő kezében.

Az árnyalatok és árnyak olvasását bizonyos fokig mindegyik szintű Ferasa tanfolyamon tanítjuk, majd behatóan pedig a Haladó tanfolyamokon foglalkozunk vele.

Az arcolvasás alaptanfolyam tematikája

A középhaladó arcolvasás modulok tematikája

 

Mit jelent számomra az arcolvasás, avagy beszámolók tanítványaink tollából

Mennyi ideig tart megtanulni a Ferasa arcolvasást?

Kedvezményeink: diákkedvezmény, páros kedvezmény, ismétlői kedvezmény és ösztöndíj program

Általános Jelentkezési Feltételek

 

Tovább az aktuális eseményeinkhez

 

 

Megosztás
- No Comments on this Post -