Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az arcolvasó nagymester alaptanfolyama Budapesten – 2019. szept. 27-30. között – teltház!

Íme az a lehetőség, amire immár 3 éve olyan sokan várnak Magyarországon: szeptemberben maga Wael Abdul Hamid arcolvasó nagymester érkezik Budapestre arcolvasás alaptanfolyamot tartani. Mivel a mester rendkívül elfoglalt, ezért ezidáig szinte kizárólag csak egyénileg tanította az arcolvasás alapjait néhány kiváltságos embernek. A mester júniusban egy kisebb szívműtéten esett át, melynek köszönhetően most hosszú idő után ismét remek formában van, tele energiával és munkakedvvel, így ennek is köszönhető, hogy most rászánta magát arra, hogy szélesebb közönséggel is megossza a tudását, így 2019. szeptember 27-30. között egyedülálló lehetőség nyílik személyesen tőle meghallgatni az arcolvasás alapjait.

Wael Abdul Hamid az, aki beleszületett abba a leszármazási sorba, ahol még generációról generációra adódott tovább az ősi arcolvasó hagyomány és a szufi gyógyítás hagyománya. Wael nagyapja rendkívüli tiszteletben álló, jól ismert szufi gyógyító volt, akinek a sírjához a mai napig zarándokolnak az emberek. Wael történetéről és szufi gyökereiről itt olvashatsz bővebben.

 

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.

A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.

Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.

Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.

Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.

Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja közben tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

A Ferasa, vagyis a szufi arcolvasási művészet lényege: hogy megértsük, amit az emberek arcán látunk, és megtanuljunk olvasni az arcvonásokban.

Felbecsülhetetlen tudást ad ez a tanfolyammely a továbbiakban egész hátralévő életedben elkísér majd, és a gyakorlással, gyakorlattal együtt egyre csak növekszik.

De nemcsak, hogy jobban fogod érteni az embereket, hanem képessé válsz arra is, hogy kommunikációdat, mondanivalódat az éppen előtted álló személyhez szabd, hozzá igazítsd, figyelembe véve az ő sajátosságait, tapasztalatait, erősségeit, gyengeségeit, stb.

S éppen ez a Ferasa célja: boldogabbá, könnyedebbé, harmonikusabbá tenni az emberek együttélését, az emberek közötti mindennapos kommunikációt, s egymás megértését, elfogadását.

 

A tanfolyam időpontja

2019. szeptember 27-30., minden nap 10-16 óráig

 

Helyszín

Soter Ezoterikus Klub, Budapest VI. Dessewffy u. 53.

 

Tanfolyamvezető

Wael Abdul Hamid szufi gyökerekkel rendelkező arcolvasó nagymester, aki modernizálta és rendszerbe fektette az ősi, generációról generációra átadott tudást, és a 21. századi modern emberiség számára is megtanulható és megemészthető formába öntötte. Wael küldetésének tekinti, hogy minél több emberrel megismertesse ez az ősi tudást, mert hitvallása szerint jobb hely lesz a világ, ha az emberek jobban fogják egymást érteni. S ez a Ferasa lényege.

A tanfolyam angol nyelven, magyar tolmácsolással zajlik (ehhez fülhallgatós készülékek is rendelkezésre fognak állni a résztvevők számára).

 

A tanfolyamon a résztvevők 200 oldalas jegyzetet kapnak, sok-sok képpel!

 

Nagy szeretettel várjuk az ismételni vágyó, alaptanfolyamot már elvégzett tanítványainkat is, és mindenkit, aki szeretné Wael szájából, első kézből meghallgatni az arcolvasás alapjait!

 

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díja teljes áron 550,- euró.
(49 000,- Forint díjelőleg átutalással + 400,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

 

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 180,- EUR (22 000,- Forint díjelőleg átutalással, 115,- EUR a helyszínen, készpénzben fizetve).
Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

 

A tanfolyam létszáma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni :). 
Erre most különösen is figyeljetek, hiszen a nagymester tanfolyamára igen nagy az érdeklődés – közel járunk ahhoz, hogy várólistát nyissunk.
A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe.

 

Várunk szeretettel!

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

 

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -