Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Ismertető estek az arcolvasásról a Befogadó Térben

2017. szeptember 12-én újabb helyszínre hívtak bennünket ismertető estet tartani: ezúttal a XIII. kerületi Befogadó Térbe, amely a nevéhez méltóan valódi vendégváró-befogadó hely, s a hely szellemisége, szeretettelisége már az ajtón belépve “megcsapja” az embert. 🙂

A Befogadó Térben ez volt az első, ilyen nagyszámú közönség számára szervezett rendezvény, s ugyanígy mi sem tartottunk még ismertető estet ennyi ember részvételével. Így nekünk is nagy élmény volt a lelkes, érdeklődő közönség, amely egy emberként szegezte a tekintetét Stephen Paul arcolvasó mesterre, miközben ő a Ferasa rejtelmeibe avatta be a hallgatóságot.

Nem volt hiány kérdésekben sem, pedig a sztenderd módon feltett kérdések – mi a helyzet a plasztikai műtétekkel, balesetekkel, stb. – még csak el sem hangzottak, mint utólag mosolyogva megállapítottuk. 🙂 

Az est fénypontját kétségkívül az élő demonstrációk jelentették, amikor is az arcolvasó mester néhány önként jelentkezőn mutatta be, mit jelent egy-egy szembetűnő arcvonás valakinek az arcán, s hogyan lehet ezt értelmezni.

Egyszóval: nagyon jól éreztük magunkat, és szívesen megyünk újra! 🙂

Ízelítőül álljon itt néhány kép, hogy bepillantást engedjen az est hangulatába.

 

2017. októberében ismét ellátogattunk a Befogadó Térbe egy újabb ismertető est apropójából. Ez az alkalom is remek hangulatban, sok nevetéssel és vidámsággal telt – Stephen erről mindig gondoskodik, mert mint mondja: ugyan komoly téma az, amelyet tanít, de fontos, hogy szórakozva, vidáman tanuljunk, mert úgy minden jobban megmarad az ember fejében.

Az egyéni demonstrációk ezúttal is nagyon izgalmasak és tanulságosak voltak, olykor nem kis meglepetést okozva a vállalkozó szellemű önként jelentkezőknek, mennyire pontos is ez a tudomány. Pedig ilyenkor, ilyen nagyszámú nézőközönség előtt természetesen csak a legfelszínesebb, nyilvánosan is elmondható dolgokról esik szó – mintegy csak bepillantásképpen a Ferasa tudományába. 🙂 Ha valaki a Ferasa valódi mélységeit szeretné megtapasztalni, akkor annak az egyéni konzultáció kereteit ajánljuk, ahonnan még senki nem jött ki úgy, hogy ne lett volna teljesen ledöbbenve azon, hogy az arcolvasó mester szinte a veséjébe látó pontossággal, ugyanakkor a lehető legteljesebb ítéletmentességgel beszélt az élete legfontosabb kérdéseiről.

Folyt. köv. 2017. november 30-án ugyancsak a Befogadó Térben.

Most pedig álljon itt ismét néhány kép ízelítőül az estről:

 

 

Megosztás
- No Comments on this Post -