Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Első találkozásom a Ferasa arcolvasással

Első találkozásom a Ferasa arcolvasással

meditacio
Személy szerint sok mindent kipróbáltam már az életben (eredetileg pszichológus vagyok), de ilyen mélységű élményben még nem volt részem. Az a tudás, amellyel Stephen Paul brit arcolvasó mester bír, s amelyet feltett szándéka minél több ember számára tovább adni, egyszerűen lenyűgöző.

Amikor leültem Stephennel személyesen beszélgetni, leolvasta az arcomról az életem minden fontos mozzanatát – közte a legbensőbb félelmeimet és olyan dolgokat is, amelyeket rajtam kívül más nem is tud rólam! És nem beszélgettünk előtte semennyit sem egymással.
Fontos, hogy nem arról van szó, hogy Stephen látó lenne, sem pedig arról, hogy különleges képességei lennének. Az Al Ferasa szerint minden az ember arcára van írva, és ezt bárki megtanulhatja olvasni, aki hajlandó erre energiát és időt szánni.

S ami még hozzátartozik: ebből a tudásból automatikusan egy hatalmas nagy megértés is fakad, mert egy arcolvasó nemcsak azt látja, ami van, hanem azt is, hogy az miért lett, mi hozta létre, milyen körülmények, hatások következtében alakult valaki úgy, ahogyan alakult. Ez pedig azt jelenti, hogy éppen ezért ebben nincsen semmilyen ítélet sem. Az én arcom alapján rengeteg mindent elmondott a szüleimről, nagyszüleimről is, amik teljes mértékben igazak, plusz olyan összefüggésekre is rámutatott, amelyeket én eddig nem láttam, de most értelmet nyert tőle sok minden.

Egy ilyen beszélgetés egyébként már attól nagyon gyógyító hatású, hogy az ember megtapasztalja ezt a hihetetlen, teljes mértékben ítéletmentes megértést egy másik ember részéről, ezenkívül pedig Stephen teljes mértékben személyre szabott tanácsokat, feladatokat is ad, amelyek tovább lendítik az embert a saját elakadásaiban.

Mindannyian, akik elmentünk ilyen személyes beszélgetésre, ugyanezt éltük át, s ami még pluszban érdekes: Stephen éppen abból adódóan, hogy mindent le tud olvasni az emberek arcáról, azt is tudja, kivel hogyan kell beszélni, hogy az üzenet a lehető leginkább célba találjon, így mindenkivel teljesen máshogy, teljesen személyre szabottan beszél.

Ez tehát az Al Ferasa. Stephen nagyon sokszor hangsúlyozta, hogy ezt semmiképpen se kössük hozzá, mert azt, amire ő képes, bárki el tudja sajátítani – ez egyszerűen a Ferasa tudománya – közel kétezer éves, kézzelfogható, megtanulható tudás.

Azt gondolom, felbecsülhetetlen ez a tudás bárkinek, hiszen mindnyájan nap mint nap emberekkel kommunikálunk, de még inkább nélkülözhetetlen azoknak, akik munkájuknál, hivatásuknál fogva is emberekkel foglalkoznak: segítő foglalkozású embereknek – coach-oknak, orvosoknak, homeopatáknak, terapeutáknak, stb. –, üzletembereknek, ügyvédeknek, vezető beosztásban dolgozóknak, és még hosszasan sorolhatnám.

Nekem személy szerint szívügyemmé vált az Al Ferasa, és az, hogy minél több emberhez eljusson ez a tudás, mert meggyőződésem, hogy jobb hellyé fog válni a világ, ha egyre többen ezen ismeretek birtokában fogunk kommunikálni és viszonyulni a többi emberhez.

 

Wagner Noémi Eszter, a Ferasa arcolvasás magyarországi képviselője

 

Megosztás
- No Comments on this Post -