Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Ferasa tanácsadás Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymesterrel

Mivel a középhaladó tanfolyamokra már maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester, Stephen Paul tanítómestere és a Ferasa szufi arcolvasási hagyomány leszármazottja is Magyarországra látogat, így olyankor a tanfolyam előtti -utáni napokon korlátozott számban lehetőség van bejelentkezni hozzá tanácsadásra – konzultációra. Ritka lehetőség ez – és csupán korlátozott helyünk szokott rá lenni.

A Waellel való konzultáció eltér a hagyományos arcolvasás konzultációktól, mivel ő még tovább megy: az arcolvasási tudása alkalmazásával úgy alakítja a beszélgetést és az üléseket, hogy a kliens problémájának megfelelően kidolgoz egy stratégiát annak érdekében, hogy a kliens elérje a kitűzött célt.
A konzultáció során a beszélgetés alatt végig a kliens tudattalanjára is hat – oldva a tudattalanban lévő blokkokat és elakadásokat. Wael minden alkalommal konkrét feladatokat is ad a kliensnek a cél elérése érdekében.

Rendszerint egynél több ülésre van szükség – így a későbbiekben a megkezdett folyamatot Wael ismételt ittlétekor vagy pedig skype-on lehet folytatni.

A konzultáció időtartama 1 óra, díja pedig 90 euró (3500 Ft díjelőleg átutalva + 80 euró készpénzben, a helyszínen fizetve). A jelentkezéseket a részvételi díj előlegének befizetésével tudjuk véglegesíteni. 
A konzultáció helyszíne a Soter Ezoterikus Klub (Budapest VI., Dessewffy u. 53.).

 

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

[caldera_form id=”CF5967e28c839f5″]

Megosztás
- No Comments on this Post -