Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Üzletemberként az Al Ferasa arcolvasás tanfolyamról

Sárosi György, üzletember vagyok.

Először is szeretném elmondani, hogy miért tartom nagyon fontosnak és hasznosnak ezt a tanfolyamot, hogy miért szántam rá időt, energiát, miért vettem részt, és miért tartom lényegesnek az ismeret folyamatos szinten tartását és a fejlődést.

Akár akarjuk, akár nem, nap mint nap folyamatosan alakítunk ki kapcsolatokat, amelyek komolyan befolyásolhatják a mindennapjainkat, érzelmeinket, életminőségünket, és ezen keresztül a jövőnket. Szinte mindegy, hogy munka vagy társas kapcsolatról van szó, sport, haverok vagy futó ismerkedések, mind mind tudnak kellemes, vagy nagyon kellemetlen, fájdalmas, akár maradandó nyomot hagyni az életünkben.

Kulcsfontosságú lehet, hogy figyelmesen kezeljük ezeket, előrelássuk például a közeledő szándékát.

Talán nem fontosabb, de szintén elengedhetelen az üzleti életben is ennek az ismerete.

A saját példámon szeretném átadni nektek, hogy miért sarokponti kérdés az én életemben.

Cégemmel négy földrészen, sok országban vagyok jelen. Közel 50 repülőút / év.

Természetes következmény, hogy folyamatosan úton vagyok, tárgyalok. Sok ország, sokféle ember, különböző mentalitás, más – más kulturális háttérű, szokásrendű  stb. népek.

A cég sok országban történő bevezetése nemcsak azt jelenti, hogy odautazom kiosztani a munkát. Ennél sokkal nehezebb feladat, hogy előtte mindenhol meg kell találnom a vezetőket, akikre rá tudom bízni a feladatokat, és kialakítani egy távirányítható, döntésképes vezetői csapatot, akik adott területen felelősségteljesen, minőségi szinten képviselik a céget. Csak ezután tudjuk elkezdeni a valódi munkát, ha megvan a háttér, amikor már van kivel.

Próbáltam több módon megtalálni, megtanulni, erősíteni az emberismeret lehetséges formáit – tanulgattam, amit lehet, a grafológiát, stb. különböző irányban – de nem volt megbízható eredmény. A grafológiánál például az egyik gond a nemzetközi tendencia, hogy már ezen túllépett az élet. Ma már általában mindenki géppel ír, nincsenek meg a feltételei a kézíráselemzésnek.

Kellett találnom egy megbízható forrást, amire támaszkodva nemzetiségtől függetlenül ugyanúgy felismerem a „jeleket” akár európai, ázsiai, afrikai, stb. embereken, vagy mondhatnám, hogy Kamerunban, Ausztráliában, New Yorkban, Kínában vagy Skandináviában élő arcokon is.

Örömmel adom át a hírt, hogy megtaláltam ezt az egész világon használható, minden területen megbízható – mindenki által elsajátítható – tudományt: meggyőződéssel ajánlom az arcolvasást.

Nagyon hálás vagyok Herczeg Andinak, hogy felhívta rá a figyelmem, és természetesen Wagner Noéminak, amiért megismertette velem, és lehetőséget adott ennek a megismerésére, elsajátítására és nemzetközi alkalmazására! Amint érzékelitek, ez bizony kulcskérdés.

Fontos megjegyeznem, hogy ez az ismeret komoly tudásbázist jelent. Tehát komolyan is állj hozzá!

Nemcsak jópofa dolog ismerni ezt, mint a filmből ismert, a rendőröket segítő vagány mentalista pasi titokzatos orákulumszerű mutatványait, hanem igazi, többévezredes tudományról van szó.

Amikor eldöntötted, hogy biztosan megtanulod, akkor tudd, hogy nyugodtan rábízhatod magad  Wagner Noémi szakértelmére, profi oktatására, az alapos felkészültséggel előkészített színes képes jegyzetkre, a nagyon sok magyarázó ábrát tartalmazó oktatási anyagaira és a tematikusan összeállított rendszerre. Érthetően, világosan, emészthetően adja át az információt. Nem hagy válaszolatlanul kérdést, igény szerint akár többször visszatér, és elmagyarázza, ami nem tiszta elsőre. Mindig figyel minden hallgatóra, hogy ne maradjanak fehér foltok a tudásban. Vidám órák várnak rád, ahol folyamatosan érzed, hogy okosabb lettél, napi szinten használható infót kaptál.

Nagyon hálás vagyok, Noémi, és ez úton is nagyon köszönöm az átadott minőségi tudást!

Sárosi György – pillanatnyilag Ausztráliából

Tovább az aktuális eseményeinkhez

Megosztás
- No Comments on this Post -