Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

2×2 napos arcolvasás alaptanfolyam – 2020. november 7-8. és 28-29.


Tanulj meg arcot olvasni, 
és sikeresebb leszel az élet minden területén!

 • Most könnyedén megszerezheted a nagy írók bölcs emberismeretét, amit ők egy élet munkájával gyűjtöttek össze.
 • Egy olyan rejtett tudást tárunk fel előtted, amit a legjobb filmek szereplőválogatásain ösztönösen alkalmaznak a castingosok.
 • Ha láttad a Hazudj, ha tudsz sorozatot, akkor tudod, hogy mikrokifejezések tényleg léteznek. Nálunk megtanulhatod, hogy gyakori használatuk hogyan befolyásolja az arcvonásainkat.
 • Nagyobb önismeretre teszel szert, feltárulnak saját arcod titkai, és észre fogod venni, hogyan változnak napról napra a vonásaid, a szépség benned van.

Mi is az Al Ferasa arcolvasás?

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta folyamatosan fejlődik, tisztul, csiszolódik.

Az Al Ferasa (ejtsd: ferásza) szó jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk olyan, mint egy üres vászon… 

Azután lassacskán a környezetünk és a környezetünk által belőlünk kiváltott érzelmek elkezdenek hatást gyakorolni ránk, amire az arcizmaink reagálnak…

Az arcizmaink naponkénti több ezer izommozgása folytán így apránként kialakulnak az arcvonásaink

Ahogyan haladunk előre a korban, úgy válnak a gondolataink, vágyaink, érzelmeink egyre bonyolultabbá…

Ezzel együtt pedig különböző ráncok és vonások jelennek meg az arcunkon…

S mindezek egy történetet mesélnek…

az életünk történetét

Az emberi arcnak ezeket a „puzzle“ darabkáit összeilleszteni, s ez alapján konklúziót levonni az illető személyiségéről és életéről – művészet.

Miért jó Neked, ha megtanulsz arcot olvasni?

 • egy teljesen új világ nyílik ki számodra, s mostantól minden arc egy teljes regény lesz
 • lesz egy új hobbid, amiben fejlődhetsz, és amely szélesíti a látókörödet
 • hatékonyabb és magabiztosabb lesz a kommunikációd az élet minden területén, mert jobban fogod érteni az embereket
 • egy teljesen új látásmódra teszel szert, amely nagy segítségedre lesz a mindennapokban
 • ezáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

 

Hallgatóink tollából:

Ámulattal tölt el, hogy milyen apró részletekig feltárulhatnak – már így, alap tanfolyami szinten is – az emberi arcvonások, amelyeket nem a véletlen, hanem az értelmi és érzelmi megnyilvánulásaink alakítanak ki.

Külön köszönöm, hogy az ismeretátadás mellett nagy türelemmel és aprólékossággal szenteltél időt az ismétlésekre és a gyakorlásra.” (Orlik Ilona)

“Vidám barangolás a színek, formák, arányok világában. A legizgalmasabb felfedezés a világon. Mások – és az ő tükrükben magunk mélyebb – megismerése.

Egymáson gyakorlunk lelkesen. Élőben láthatjuk, milyen egy lenyűgözően keskeny orr, egy szókimondó száj, egy kíváncsian csodálkozó szemöldök és egy sokat olvasott delfinszem.

Hála érte minden közreműködőnek, kimozdult a megszokott kerékvágásból az Élet! Csupa csoda!
“Téged is megmozgatott tizenévesen Allan Pease könyve a Testbeszédről? Odaragasztott a képernyő elé Tim Roth a Hazudj, ha tudsz! –ban? Engem igen. Mindig is vonzott, hogy jobb emberismerő legyek, hogy megértsem a körülöttem levő férfiak, barátnők, apukám viselkedésének a motivációit… hogy tudatosabbá és találóbbá tegyem a megérzéseimet bizonyos személyek kapcsán és nem utolsó sorban, hogy mélyebben megértsem, megismerjem magamat is.

Az Al Ferasa az arcolvasás tudománya. Amíg nem találkoztam vele, nem hittem volna, hogy nemcsak a pillanatnyi érzelmek vagy betegségek jelei láthatóak egy arcon, hanem évekre visszamenően tükrözzük a bennünket megérintő eseményeket. Ezzel akkor szembesültem, amikor két arcolvasó mester, anélkül hogy valaha találkoztunk volna, pár perc leforgása alatt pontosan leírták és időben is elhelyezték a családomat ért megrázkódtatást…áá, ezt nem lehet két mondatban leírni, mi mindent elmondtak és ez ott mennyire megfogott. Tanácsot is kaptam.

Ilyet én is tudnék? Na jó, mondjuk hasonlót :c).. Ez tanulható? Hát igen!

Több oktatóval is találkoztam – körültekintő típus vagyok -, pedig már ekkor, az első alkalommal tudtam, ki lesz – számomra, mert senkit sem szeretnék megbántani – az igazi J.  Wagner Noémi Eszter tanítványa vagyok.”
Ez az ismeret komoly tudásbázist jelent. Tehát komolyan is állj hozzá!

Nemcsak jópofa dolog ismerni ezt, mint a filmből ismert, a rendőröket segítő vagány mentalista pasi titokzatos orákulumszerű mutatványait, hanem igazi, többévezredes tudományról van szó.

Amikor eldöntötted, hogy biztosan megtanulod, akkor tudd, hogy nyugodtan rábízhatod magad  Wagner Noémi szakértelmére, profi oktatására, az alapos felkészültséggel előkészített színes képes jegyzetekre, a nagyon sok magyarázó ábrát tartalmazó oktatási anyagaira és a tematikusan összeállított rendszerre. 

Érthetően, világosan, emészthetően adja át az információtNem hagy válaszolatlanul kérdést, igény szerint akár többször visszatér, és elmagyarázza, ami nem tiszta elsőre. 

Mindig figyel minden hallgatóra, hogy ne maradjanak fehér foltok a tudásban. Vidám órák várnak rád, ahol folyamatosan érzed, hogy okosabb lettél, napi szinten használható infót kaptál.

Nagyon hálás vagyok, Noémi, és ez úton is nagyon köszönöm az átadott minőségi tudást!” (Sárosi György üzletember Ausztráliából)


 

Aktuális időpontok:

2020. november 7-8. (szombat-vasárnap) és november 28-29. (szombat-vasárnap) – élő tanfolyam

Jelentkezem a 2×2 napos alaptanfolyamra

Pár szó a tanfolyam vezetőjéről

Wagner Noémi Eszter vagyok, eredeti végzettségem szerint pszichológus, homeopata, Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője.

Gyermekkorom óta szenvedélyesen kutatom az ember működését – minden szinten.
Ez vezetett el pszichológiai, majd homeopátiás tanulmányaimhoz, s végül megérkezett az életembe az arcolvasás is.
Amióta a Ferasa arcolvasási hagyomány ősi művészete az életem részévé vált, teljesen másként látom az embereket – mintha egy új dimenzió nyílt volna meg.
Szenvedélyem, hogy ezt a tudást minél több embernek tovább adjam, mert meggyőződésem, hogy szebb hely lesz a világ, ha jobban fogjuk érteni egymást.

A 2×2 napra bontott tanfolyam előnye, hogy a 2 alkalom közötti időben a résztvevőknek alkalmuk nyílik gyakorolni és ülepíteni az első 2 nap elsajátított tudásanyagot, így a tanfolyam végére már valamennyi arcolvasási gyakorlatra is szert tehetnek

Figyelem!
Többen kérdeztétek, így itt is leírjuk: akkor is érdemes eljönnöd, ha most csak az 1. blokkon tudsz jelen lenni, hiszen a tanfolyami tematika felépítése egységes, így egy következő alkalommal elvégezheted a 2. blokk anyagát.

A tanfolyamon a résztvevők 200 oldalas jegyzetet kapnak, sok-sok képpel!

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

 • Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.
 • A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.
 • Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.
 • Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.
 • Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.
 • Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja majd tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

 
 

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam részletes tematikáját

 

 

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díj380,- euró
(átutalással előre fizetendő euróban vagy forintra átszámítva). 

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 130,- EUR. Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

 

Nagy szeretettel várom az ismételni vágyó, alaptanfolyamot már elvégzett tanítványainkat is!

Íme néhány beszámoló ismétlő hallgatóink tollából:

“Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Noémi által vezetett, baráti hangulatú alapozó tanfolyamon.  Az ismétlés többet adott számomra, mint először gondoltam, különösen az angol nyelvű alapozó tanfolyam után, most magyarul. 
Sok új információ jutott el hozzám, és jobban összeállt a kép. A hiányzó részeket most pótolhattam, és a kisebb létszám miatt több idő jutott a közös gyakorlásra, ez segítette a mélyebb megértést számomra.”

Örülök, hogy részt vehettem az arcolvasás tanfolyamon ismétlőként! Elmondhatom, hogy sok tudnivaló most került helyre, amelyekre az első alkalommal még nem voltam elég figyelmes.
Ámulattal tölt el, hogy milyen apró részletekig feltárulhatnak – már így, alap tanfolyami szinten is – az emberi arcvonások, amelyeket nem a véletlen, hanem az értelmi és érzelmi megnyilvánulásaink alakítanak ki.

Külön köszönöm, hogy az ismeretátadás mellett nagy türelemmel és aprólékossággal szenteltél időt az ismétlésekre és a gyakorlásra.

A gyakorló esteket szintén nagy haszonnal látogatom. Ilyenkor több idő áll rendelkezésre egy-egy kisebb téma átbeszélésre, gyakorlására, hiszen egy dolog megérteni, befogadni valamit, egy másik dolog visszatükrözni a tanultakat. 
Köszönöm Herczeg Andreának és Wagner Noémi Eszternek, hogy bevezettek a szufi arcolvasás rejtelmeibe! Szeretettel!
Orlik Ilona”


Jelentkezem a 2×2 napos alaptanfolyamra

Általános Jelentkezési Feltételek

No Fields Found.
Megosztás
- No Comments on this Post -