Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 3. modul – 2018. december 7-9.

2018. december 7-9. között másod ízben kerül sor Magyarországon a 3. középhaladó arcolvasás modulra.

3. középhaladó modul már sokkal elmélyülősebb, mint az azt megelőzőek, sokkal nagyobb hangsúly van a Ferasa spirituális és gyógyítási részén. Megtanuljuk mind a 9-féle meditációt, melyből azután majd mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet, és tovább haladunk a Ferasa szellemi részében.

Ezenkívül elkezdjük megtanulni a Ferasa-gyógyítást, amely egy nagyon hatékony gyógyítási mód, és ha valaki úgy dönt, hogy Ferasa-gyógyítóvá szeretne válni, akkor a későbbiekben ezen az úton továbbhaladva megtanulhatja a Ferasa “csodás gyógyítását” is. A csodás gyógyítás szó szerint értendő, aki ezt valóban megtanulja és elsajátítja, az csodaszámba menő gyógyításokat fog tudni véghezvinni.

Ehhez azonban nagyon alapos Ferasa arcolvasói ismeretek is szükségesek, beleértve a különböző egészségügyi problémák, állapotok leolvasását is az arcról, amibe a 3. középhaladó modulon szintén betekintést nyerünk.

Úgyszintén belekóstolunk az arcon látható vonalak (köznyelvben ráncok) értelmezésének tudományába is – amelyekből egy ember egész élettörténete leolvasható, hiszen a vonalak mintegy az adott ember életének enciklopédiáját jelentik.

Középhaladó tanfolyam – 3. modul tematikája:

  • Haladó meditációs technikák
  • A szufizmus megértése a Ferasában
  • Bevezetés a szufi gyógyításba
  • Bevezetés a meditáció megértésébe
  • A Ferasa filozófiája – 3. rész
  • Bevezetés a vonalak értelmezésének tudományábabalance-110850__180A 3. középhaladó modul díja 550 euró (67 000 Ft díjelőleg átutalással + 350 EUR készpénzben, a helyszínen fizetve). 

A tanfolyam mindhárom napon 10-től 17 óráig tart. Helyszín a Soter Ezoterikus Klub.

Figyelem! 

Mivel a 2. és 3. középhaladó modul nem épül egymásra, ezért elvégzésük sorrendje tetszőleges – vagyis az is jelentkezhet, aki még csak az 1. középhaladó modult végezte el. 

 

A jelentkezéseket a beérkezés és előlegbefizetés sorrendjében fogadjuk el.

Jelentkezési határidő: 2018. november 5.

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni

Általános Jelentkezési Feltételek

Megosztás
- No Comments on this Post -