Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

4×1 napos arcolvasás alaptanfolyam 2019. március – június

 

Ha szívesen megtanulnád az arcolvasás alapjait, de gondot jelent, hogy egymást követő 4 napon át szabaddá tedd magad, illetve hogy egy összegben fizesd ki a tanfolyami díjat, akkor ez a lehetőség Neked szól!

 

4 alkalom időpontjai: 

2019. március 23. szombat 10-17 óra
2019. április 12. péntek 10-17 óra
2019. május 11. szombat 10-17 óra
2019. június 1. szombat 10-17 óra

 

Helyszín

Soter Ezoterikus Klub – Budapest Vi. Dessewffy u. 53.

 

Tanfolyamvezető

A 4×1 napos arcolvasás alaptanfolyamot a Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője, Wagner Noémi Eszter Ferasa tanár tartja.

 

 

A 4 alkalmas arcolvasás tanfolyam tematikája megegyezik az 1×4 naposéval, emellett pedig a havonkénti találkozások alkalmat adnak arra, hogy a résztvevők 1-1 alkalom között a kapott házifeladatok elvégzésével és gyakorlásával mélyítsék a tudásukat. Ily módon a 4 alkalom végére már valamennyi arcolvasási gyakorlatra is szert tehetnek

 

 

A tanfolyamon a résztvevők 200 oldalas jegyzetet kapnak, sok-sok képpel!

 

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam tematikáját

 

Kedvező fizetési ütemezés!

4×1 napos arcolvasás alaptanfolyam további előnye a kedvező fizetési ütemezés, hiszen a részvételi díj készpénzes része 4 részletben, alkalmanként fizethető. Ezenkívül a szokásos feltételeinkhez hasonlóan itt is biztosítunk koránkelő kedvezményeket.

 

További előnyök

A 4×1 napra bontott arcolvasás alaptanfolyam még egy további előnye, hogy ha esetleg valamelyik napon nem tudnál részt venni, a következő 4×1 napos tanfolyamon bepótolhatod. Viszont addig is megtanulhatod a többi arcvonást – hiszen az arcolvasás megtanulása így is úgy is türelmet és sok gyakorlást igényel – jobb tehát, ha minél hamarabb belevágsz, ha szeretnéd megtanulni!

 

Mennyibe kerül ez a befektetés önmagamba?

A tanfolyam részvételi díjteljes áron 550 euró
(49 500,- Forint díjelőleg átutalással + 4×100,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

 

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 180,- EUR (22 000,- Forint díjelőleg átutalással, 115 EUR a helyszínen, készpénzben fizetve). Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

 

Jelentkezem a 4×1 napos arcolvasás tanfolyamra az alábbi űrlapon:

 

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -