Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az egyik utolsó arcolvasás alaptanfolyam Stephen Paul brit arcolvasó mesterrel – 2018. március 8-11.

Tanulj meg Te is arcot olvasni, és ez gyökeresen megváltoztatja az életedet!

 

Egyedülálló arcolvasás alaptanfolyam

2019. március 8-11. között Stephen Paul nemzetközi hírű arcolvasó mester újabb 4 napos arcolvasás alaptanfolyamot tart Budapesten!

Gyere el, ha szeretnéd jobban érteni a körülötted élőket, hozzád közelállókat, szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet, üzlettársaidat, ügyfeleidet, s nem utolsósorban (vagy talán mindenek előtt? ? ) saját magadat!

Ha eljössz, garantált, hogy…

soha többé nem fogsz úgy nézni mások arcára, mint azelőtt,
mert az arcok megelevenednek, és elkezdenek mesélni!

 

Miért érdemes megtanulni arcot olvasni?

Az alaptanfolyamon megtanult tudással többek között

  • hatalmasat lépsz előre az önismeret terén
  • jobban fogod érteni az embereket
  • képessé válsz arra, hogy kommunikációdat az éppen előtted álló személyhez igazítsd
  • sokkal magabiztosabbá válsz
  • kiváló eszközt kapsz a kezedbe az új munkatársaid kiválasztásához és karriered építéséhez
  • megalapozottabb, biztosabb döntéseket fogsz tudni hozni
  • és legfőként: soha többé nem fogsz úgy nézni az emberek arcára, mint korábban, mert az arcok mesélni fognak!

 

Mit jelent számomra az arcolvasás, avagy beszámolók tanítványaink tollából

 

Ismerd meg Te is az ősi Ferasa (ejtsd: ferásza) arcolvasást!

Ferasa szó azt jelenti: ‘valaminek a mélyére tekinteni és kifürkészni annak jelentését’
Ugyanis minden egyes arcvonás elárul valamit az ember személyiségéről és életéről. 

 

Nap mint nap emberekkel találkozunk. Kiskorunk óta nap mint nap olvasunk az emberek arcáról, anélkül, hogy ennek tudatában lennénk.

Mindannyiunknak vannak megérzéseink, intuícióink, ha ránézünk egy másik ember arcára.

A Ferasa arról szól, hogy több mint kétezer éves megfigyelésen alapuló, konkrét, kézzel fogható tudást vigyünk az effajta megérzéseink mögé.

A Ferasa tanulása közben így arra is fény derül, hogy mely esetekben helyesek a megérzéseink egy-egy emberrel kapcsolatban, s mikor nem.

A Ferasa, vagyis a szufi arcolvasási művészet lényege: hogy megértsük, amit az emberek arcán látunk, és megtanuljunk olvasni az arcvonásokban.

Felbecsülhetetlen tudást ad ez a tanfolyammely a továbbiakban egész hátralévő életedben elkísér majd, és a gyakorlással, gyakorlattal együtt egyre csak növekszik.

De nemcsak, hogy jobban fogod érteni az embereket, hanem képessé válsz arra is, hogy kommunikációdat, mondanivalódat az éppen előtted álló személyhez szabd, hozzá igazítsd, figyelembe véve az ő sajátosságait, tapasztalatait, erősségeit, gyengeségeit, stb.

S éppen ez a Ferasa célja: boldogabbá, könnyedebbé, harmonikusabbá tenni az emberek együttélését, az emberek közötti mindennapos kommunikációt, s egymás megértését, elfogadását.

Hiszen a megértés és elfogadás kéz a kézben járnak.

Minél inkább érted majd a körülötted élőket, annál kevésbé leszel képes ítélkezni, kapcsolataid pedig annál boldogabbak és boldogítóbbak lesznek.

Gyere el, és profitálj Te is ebből a hatalmas tudásból, 
életed egyik legjobb befektetése lesz!

 

Hogyan is működik az arcolvasás?

Az egész arcvolvasás egyszerű izommechanizmuson alapul…

Amikor megszületünk, az arcunk olyan, mint egy üres vászon… face-1013520_640

Azután lassacskán a környezetünk és a környezetünk által belőlünk kiváltott érzelmek elkezdenek hatást gyakorolni ránk, amire az arcizmaink reagálnak…

Az arcizmaink naponkénti több ezer izommozgása folytán így apránként kialakulnak az arcvonásaink

Ahogyan haladunk előre a korban, úgy válnak a gondolataink, vágyaink, érzelmeink egyre bonyolultabbá…

Ezzel együtt pedig különböző ráncok és vonások jelennek meg az arcunkon…

S mindezek egy történetet mesélnek…
az életünk történetét

Az emberi arcnak ezeket a „puzzle“ darabkáit összeilleszteni, s ez alapján konklúziót levonni az illető személyiségéről és életéről – művészet.

A Ferasa tehát tudomány és művészet is egyben: 
az arcolvasás művészete.

Ezzel az egyedülálló technikával bárki könnyedén megtanulhat olvasni a többi ember arcáról

Még több arról, hogyan is működik az arcolvasás

 

Felbecsülhetetlen ez a tudás bárkinek, hiszen mindnyájan nap mint nap emberekkel kommunikálunk.
Azonban még inkább nélkülözhetetlen azoknak, akik munkájuknál, hivatásuknál fogva is emberekkel foglalkoznak: üzletembereknek, menedzsereknek, HR-eseknek, cégvezetőknek, vezető beosztásban dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, terapeutáknak, orvosoknak, coach-oknak, ügyvédeknek, természetgyógyászoknak, stb. stb.

Nem mellékesen pedig kiváló önismereti eszköz is!


2016 óta Magyarországon is!

2016. februárja óta immár Magyarországon is rendszeresen szervezünk arcolvasás alaptanfolyamokat nemzetközi Ferasa tanárokkal, amelyen a résztvevők alapszintű arcolvasó ismereteket sajátíthatnak el. 

 

Figyelem! Az egyik utolsó alaptanfolyam Stephen Paul brit arcolvasó mesterrel

A március 8-11. közötti alaptanfolyam lesz az egyik utolsó, ahol még személyesen Stephen Paul brit arcolvasó mester fog tanítani. Azután már egyre inkább átveszik majd a stafétabotot a magyarországi Ferasa tanárok – legalábbis az alaptanfolyam tartása terén.

Használd ki ezt a lehetőséget, hogy első kézből tanulhatsz
a 22 éves arcolvasó tapasztalattal rendelkező mestertől!

 

Az arcolvasás alaptanfolyam tematikája

Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Stephen Paul brit arcolvasó mester részletesen elmagyarázza majd, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése fog elvezetni az egyes szemformák jelentéséhez, vagyis annak megértéséhez, ki hogyan látja a világot, milyen a látásmódja. Ezenkívül szó lesz a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meg fogjátok látni, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik majd, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.

A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.

Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.

Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.

Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk a múltunkról és a gyermekkorunkról, akárcsak az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.

Ezután következik a homlok, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodásmódjáról, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat a tanfolyam vezetője sok-sok példán szemlélteti, és ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja közben tükör segítségével(ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

 

Egyedülálló tanfolyami jegyzet!

A résztvevők több mint 200 oldalas, képekkel gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak kézhez!

 

A tanfolyami napok időtartama

A Ferasa arcolvasás alaptanfolyamot négy egymást követő napon (rendszerint péntektől hétfőig) tartjuk, rendszerint naponta 10-től 17 óráig tartjuk.


A
 helyszín a Soter Ezoterikus Klub és Teaház (Budapest VI. Dessewffy u. 53.).

A tanfolyam angol nyelven, magyar szinkrontolmácsolással zajlik (Tourguide fülhallgatós készülékek használatával).

 

Mégis mennyibe kerül?

A tanfolyam részvételi díja 550,- euró.
(49 500,- Forint díjelőleg átutalással + 400,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve).


Figyelem! Érdemes “korán kelni” 
 Koránkelő kedvezmény!

Az egyes tanfolyami időpontok előtt meghatározott ideig koránkelő kedvezményt biztosítunk az idejekorán jelentkezőknek. Így nálunk is érvényes, hogy aki korán kel, aranyat lel – többszörösen is.  

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 180 EUR (22 000,- Forint díjelőleg átutalással, 115 EUR a helyszínen, készpénzben fizetve). Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.


A tanfolyam létszáma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni :). 
A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe.

 

Még több kedvezményért katt ide

 

A részletes tematikát itt találod

 

Várunk szeretettel!

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési tájékoztató

 

Megosztás
- No Comments on this Post -