Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Egyéni arcolvasás konzultáció Stampf Kriszta arcolvasóval

 

Ha az Al Ferasa arcolvasás ősi rendszerét alapul véve szeretnél mélyebben közelebb kerülni magadhoz és megérteni azokat a törvényszerűségeket, melyek alapján működsz, szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Egy órás beszélgetésre invitállak, ahol az arcod alapján összegezzük, hogyan gondolkodsz, milyen az értékrended, a szokásaid, milyen személyes jellemvonások birtokában vagy.

A módszerről bővebben:

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

                               Jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is. Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Az egyéni konzultáció díja 50 EUR + 1500 Ft terembér. Időpontot az [email protected] címen tudsz foglalni, előre egyeztetett időpontra. Az arcolvasás helyszíne az Aura Krono Stúdió (Budapest XIV. kerület, Jerney u. 31-33.).

Az egyéni konzultáció a nemzetközi Al Ferasa program (alferasa.com), illetve magyar tagozatának (alferasahungary.com) része.

 

Stampf Kriszta * Al Ferasa

 

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -