Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Dr. Herczeg Andrea arcolvasás tanár alaptanfolyamai

Dr. Herczeg Andreát sokan ismerik. Nagy örömünkre immár jó ideje ő is a magyarországi Ferasa arcolvasók táborát gyarapítja, sőt, immár tanáraink között is számon tarthatjuk.

Alább pár sor a tollából arról, mit jelent számára az arcolvasás:

Az arcolvasás tudománya 2016-ban érkezett meg az életembe. Az első találkozásom Stephen Paul arcolvasó mesterrel igazi rácsodálkozás volt, azokra az összefüggésekre, melynek darabjait szépen rakosgattam össze az utam során, de az összképet, a miérteket Stephen javaslatai segítették meglátni.

Az arcvonásokban benne van az egész életutunk, a döntéseink, tetteink, megéléseink, a fontosságaink, a gondolkodásmódunk a gyakorlati tapasztalásaink. Kiolvashatók azok a tudatalatti reakciók, melyek szinte automatikusan ismétlődnek, és sokszor nem is értjük, miért reagálunk úgy ahogy, miért vannak ismétlődő élethelyzetek. Néhány a súlyosabb, hosszabb ideig fennálló érzelmi dráma a fizikai, testi elváltozások alapjává válik. Ilyenkor a tudatosítás, a felismerés szó szerint életmentő. Az arcvonásokban megmutatkoznak az erőforrásaink, megoldásaink, a tehetségünkamelyeket szintén a tudatosság felszínére emelve, hatékonyabban tudjuk az életünket örömtelivé tenni, ami szerintem az emberi lét legfontosabb célja.

Nap mint nap találkozom emberekkel, legtöbbször – a munkámból adódóan – olyan élethelyzetekben, amikor megoldásokat keresnek az egészségükkel kapcsolatos problémáikra. Amit az arcokról le lehet olvasni, nagyon sokszor segít a megértésben, miértek megválaszolásában.

Hogyan érhető el az, hogy tisztán lássam, mi történik egy emberrel? Ehhez el kell tudni engedni az előítéleteket, az előzetes tapasztalásokat, összehasonlításokat, minősítéseket, ítélkezést.

Ebben segítenek azok a szufi spirituális technikák, meditációk, melyek részei az arcolvasás művészetének. Megnyitni a belső látást, meghallani és érteni az intuícióinkat, ez az alapja annak, hogy tisztán, ítélkezés nélkül legyen képes egy arcolvasó útmutatást adni a hozzá fordulóknak.

Ez a tudás fontos része annak az útnak, ahogy önmagamat megismerve, képessé válhatok mások megismerésére is.

Az alaptanfolyamon átadott ismeretek az első lépések a megértésben. Az arcvonások, formák, arányok tanulmányozása során a tanítványok hozzászoknak ahhoz, hogy egy mélyebb értelmet felismerjenek a látottakból, összefüggéseket találjanak a múltból hozott megélések, és a jelen állapot között.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ezen az úton elindul.

Dr. Herczeg Andrea

(gyógyszerész, homeopata, biologika-konzulens, arcdiagnosztikai és Schüssler-só szakértő)

Ha szeretnéd Andreától megtanulni az arcolvasás alapjait, akkor erre az alábbi időpontokban van lehetőséged a közeljövőben:

2020. december 3-6. (csütörtök-vasárnap)


Bővebb információkért és a jelentkezéshez kattints az alábbi linkre!

Arcolvasás alaptanfolyamok Dr. Herczeg Andreával – élő tanfolyamok, de online is lehet csatlakozni

Várunk szeretettel!

Megosztás
- No Comments on this Post -