Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Arcolvasás alaptanfolyamok Dr. Herczeg Andreával

Dr. Herczeg Andreát sokan ismerik. Nagy örömünkre immár jó ideje ő is a magyarországi Ferasa arcolvasók táborát gyarapítja, sőt, immár tanáraink között is számon tarthatjuk.

Alább pár sor a tollából arról, mit jelent számára az arcolvasás:

Az arcolvasás tudománya 2016-ban érkezett meg az életembe. Az első találkozásom Stephen Paul arcolvasó mesterrel igazi rácsodálkozás volt, azokra az összefüggésekre, melynek darabjait szépen rakosgattam össze az utam során, de az összképet, a miérteket Stephen javaslatai segítették meglátni.

Az arcvonásokban benne van az egész életutunk, a döntéseink, tetteink, megéléseink, a fontosságaink, a gondolkodásmódunk a gyakorlati tapasztalásaink. Kiolvashatók azok a tudatalatti reakciók, melyek szinte automatikusan ismétlődnek, és sokszor nem is értjük, miért reagálunk úgy ahogy, miért vannak ismétlődő élethelyzetek. Néhány a súlyosabb, hosszabb ideig fennálló érzelmi dráma a fizikai, testi elváltozások alapjává válik. Ilyenkor a tudatosítás, a felismerés szó szerint életmentő. Az arcvonásokban megmutatkoznak az erőforrásaink, megoldásaink, a tehetségünk, amelyeket szintén a tudatosság felszínére emelve, hatékonyabban tudjuk az életünket örömtelivé tenni, ami szerintem az emberi lét legfontosabb célja.

Nap mint nap találkozom emberekkel, legtöbbször – a munkámból adódóan – olyan élethelyzetekben, amikor megoldásokat keresnek az egészségükkel kapcsolatos problémáikra. Amit az arcokról le lehet olvasni, nagyon sokszor segít a megértésben, miértek megválaszolásában.

Hogyan érhető el az, hogy tisztán lássam, mi történik egy emberrel? Ehhez el kell tudni engedni az előítéleteket, az előzetes tapasztalásokat, összehasonlításokat, minősítéseket, ítélkezést.

Ebben segítenek azok a szufi spirituális technikák, meditációk, melyek részei az arcolvasás művészetének. Megnyitni a belső látást, meghallani és érteni az intuícióinkat, ez az alapja annak, hogy tisztán, ítélkezés nélkül legyen képes egy arcolvasó útmutatást adni a hozzá fordulóknak.

Ez a tudás fontos része annak az útnak, ahogy önmagamat megismerve, képessé válhatok mások megismerésére is.

Az alaptanfolyamon átadott ismeretek az első lépések a megértésben. Az arcvonások, formák, arányok tanulmányozása során a tanítványok hozzászoknak ahhoz, hogy egy mélyebb értelmet felismerjenek a látottakból, összefüggéseket találjanak a múltból hozott megélések, és a jelen állapot között.

Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki ezen az úton elindul.

Dr. Herczeg Andrea

(gyógyszerész, homeopata, biologika-konzulens, arcdiagnosztikai és Schüssler-só szakértő)

Ha szeretnéd Andreától megtanulni az arcolvasás alapjait, akkor erre az alábbi időpontokban van lehetőséged:

2020. december 3-6. (csütörtök-vasárnap).

Ha a körülmények engedik, a tanfolyamok élőben lesznek megtartva, de online is lehet csatlakozni. Egyéb esetben online módon lesz megtartva.

A tanfolyamok időbeosztása

Naponta 10-től 17 óráig, 1 óra ebédszünettel.

A tanfolyam részvételi díja

A tanfolyam részvételi díja 380,- EUR. A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe. Jelentkezés az oldal alján található űrlapon.

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 130,- EUR. Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

Egyéb kérdésekben az Általános Jelentkezési Feltételek az irányadók, melyek itt olvashatók: http://www.alferasahungary.com/wp-content/uploads/2018/05/Általános-Jelentkezési-Feltételek.pdf

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.

A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.

Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.

Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.

Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.

Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja közben tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Megosztás
- No Comments on this Post -