Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 1. modul – 2019. június 7-9.

A középhaladó tanfolyam fő célja az, hogy olyan haladó arcolvasó technikákat tanítson a résztvevőknek, amelyek birtokában mélyebben megérthetik az előttük álló ember személyiségét. További célja ezenkívül az, hogy megtanítsa a résztvevőknek azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valaki kiváló arcolvasóvá váljon, valamint alkalmassá váljon arra is, hogy az arcolvasást másoknak tanítsa. A középhaladó tanfolyam olyan eszközökkel ruházza fel a résztvevőket, amelyek segítségével képessé válnak mélyrehatóan tanulmányozni az emberek arcát, és még mélyebb szinten olvasni róla.

középhaladó tanfolyamok idejére Magyarországra látogat maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester is, aki szufi ősök leszármazottjaként átmenekítette a Ferasát a 21. századba, és a világ 96 országát bejárva tesztelte és igazolta az ősi tudás helytállóságát a mai világban is.

Az 1. középhaladó modulon megtanuljuk, mi az a 9 pont, amely minden ember homlokán ott van, és hogy mit tudhatunk meg ezekből.

És megtanuljuk a rácsozatot, amelynek a szélsőséges arcvonások értelmezésében lehet nagy hasznát venni. Előrebocsátjuk, hogy talán ez az egész arcolvasás legnehezebb része, így türelmet és kitartást, mindenek előtt pedig sok-sok gyakorlást igényel az elszánt Ferasa-tanítványoktól.
(A rácsozatról szóló külön írásunkat itt olvashatod el.)

 

Középhaladó tanfolyam – 1. modul tematikája:

  • Az alaptanfolyamon tanultak átismétlésefacialis-feedback-mosoly
  • A 9 pont és a homlok
  • A rácsozat
  • Bevezetés az arcizommozgások értelmezésébe
  • A Ferasa filozófiája – 1. rész
  • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal, valamint egymáson, önmagunkon gyakorolva

 

Gyakoroljuk és megtanuljuk azt is, hogyan lehet pár másodperc alatt memorizálni egy ember 5-6 arcvonását is, hiszen a mindennapokban legtöbbször nincs lehetőség arra, hogy hosszú perceken keresztül bámuljuk valakinek az arcát.

 

A középhaladó modulokon már nagy szerepet kap a gyakorlás is – a tanítványok délutánonként élő “modelleken” gyakorolják az addig tanultakat.  

 

középhaladó tanfolyamok idejére Magyarországra látogat maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester is, aki szufi ősök leszármazottjaként átmenekítette a Ferasát a 21. századba, és a világ 96 országát bejárva tesztelte és igazolta az ősi tudás helytállóságát a mai világban is.

 

A tanfolyam 3 napos (2019. június 7-9.), mindhárom napon 10-től 17 óráig tart.
Helyszín a Soter Ezoterikus Klub (Budapest VI. Dessewffy u. 53.).

 

A középhaladó modul díja 550,- EUR. (67000 Forint díjelőleg átutalással + 350,- EUR készpénzben, a helyszínen fizetve).

 

A jelentkezéseket a jelentkezés és előlegbefizetés sorrendjében fogadjuk el, mivel a létszám limitált.

Jelentkezési és előlegbefizetési határidő 2019. április 30!

 

Várunk szeretettel!

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni

Általános Jelentkezési Feltételek

Megosztás
- No Comments on this Post -