Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 1. modul – 2020. október 30-november 1. – ONLINE, KEDVEZMÉNYES ÁRON

A középhaladó tanfolyam fő célja az, hogy olyan haladó arcolvasó technikákat tanítson a résztvevőknek, amelyek birtokában mélyebben megérthetik az előttük álló ember személyiségét. További célja ezenkívül az, hogy megtanítsa a résztvevőknek azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valaki kiváló arcolvasóvá váljon.

Középhaladó tanfolyamra azokat a tanítványokat várjuk, akik már elvégezték az Al Ferasa arcolvasás alaptanfolyamot. A modul elvégzésének ideális időpontjaként az alaptanfolyamot követő 1-2 hónapot javasoljuk, mert így még friss az alaptanfolyami tudás, s ugyanakkor ülepedett is kicsit. Az a tapasztalat, hogy ennél hosszabb idő esetén a tanítványok kiesnek az ismeretekből – kivéve, ha rendszeresen gyakorolják és használják az alaptanfolyamon tanultakat.

face reading | Homeopathy Gives Wings

A középhaladó tanfolyam olyan eszközökkel ruházza fel a résztvevőket, amelyek segítségével képessé válnak mélyrehatóan tanulmányozni az emberek arcát, és még mélyebb szinten olvasni róla.

A bűvös 9 pont…

Az 1. középhaladó modulon megtanuljuk a 9 pontot, amely minden ember homlokán ott van, s amelyekről leolvasható az illető személyiségfejlődésének és gondolkodásának története – hol tart most, mik azok, amiket már kifejlesztett magában, mik voltak ehhez a mozgatórugói, s merre tart. 

A 9 pont ismeret nélkül lehetetlen mélyebb szinten megérteni valakinek a személyiségét, és azt, hogy hogyan működik az elméje.

A bűvös 9 pontról itt olvashatsz bővebben

Árnyak, árnyalatok és megannyi fényjáték…

Emellett tanulunk arról, mit jelentenek az arcon látható árnyak, árnyalatok, vonalak, s hogyan segítenek ezek a mélyebb szintű arcolvasásban. Nekem személy szerint ez a kedvenc részem az egész arcolvasásban. 🙂

Tudtad-e például, hogy az árnyalatok segítségével lehet azt is megállapítani, hogy valaki pillantanyilag éppen hazudik-e?

5 ismert arc, aki arcon csapta a depressziót


Az árnyakról-árnyalatokról itt olvashatsz bővebben.

Középhaladó tanfolyam – 1. modul tematikája:

 • Az alaptanfolyamon tanultak átismétlése
  facialis-feedback-mosoly
 • A 9 pont és a homlok
 • Az arcon lévő árnyak-árnyalatok-vonalak értelmezése
 • A Ferasa filozófiája – 1. rész
 • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal

A középhaladó modulokon is nagy szerepet kap a gyakorlás is – sok-sok képen gyakoroljuk a tanultakat.  

Kiket várunk a tanfolyamra?

Szeretettel várunk az 1. középhaladó arcolvasás modulra, ha már elvégezted a Ferasa arcolvasás alaptanfolyamot.

Többen kérdeztétek, így itt is leírjuk: nem előfeltétel, hogy már nagyon nagy gyakorlatod legyen az alaptanfolyami ismeretekben, az eddigi tapasztalatok szerint legjobb, ha az alaptanfolyam után viszonylag hamar, még friss tudással a fejedben jössz, így nem sikkadnak el a tanultak. Az 1. középhaladó modulon úgyis ismétléssel kezdünk, így ami addig esetleg nem volt világos, itt a helyére fog kerülni.

Figyelem! Kedvezményes ismétlői díj!

Sok szeretettel várunk ismétlőként, ha már voltál az 1. középhaladó modulon, és szívesen felelevenítenéd, elmélyítenéd és még többet gyakorolnád az ismereteket.

Az online tanfolyam kedvezményes ismétlői díja az eredeti ár 1/3-a! Használd ki a kedvező lehetőséget!

Tanfolyamvezetők

középhaladó tanfolyamot maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester tartja, aki szufi ősök leszármazottjaként átmenekítette a Ferasát a 21. századba, és a világ 96 országát bejárva tesztelte és igazolta az ősi tudás helytállóságát a mai világban is. A gyakorlásban pedig segítségére lesz a fia, Mouhamad Abdul-Hamid, aki maga is gyakorlott arcolvasó, valamint Mike Patey arcolvasás tanár Angliából.

A szimultán tolmács szerepében pedig jómagam, Wagner Noémi Eszter, a Ferasa magyarországi vezetője leszek jelen.

Gyakorlati tudnivalók

A tanfolyam 3 napos (2020. október 30-november 1.), mindhárom napon 10-től 17 óráig tart, a Zoom platformon, szimultán tolmácsolással.

ALFA Online Nyelvoktatás - Országosan | Online nyelvoktatás országosan, a legmodernebb technikai elemekkel...

Így minden résztvevő kiválaszthatja, hogy mely hangcsatornán szeretné nézni a tanfolyamot – angolul, vagy magyarul – és zavartalanul élvezheti a kívánt nyelven a tanfolyamot.

Simultano tumačenje Zagreb

Az online tanfolyam előnyei:

 • bárhonnan, akár az otthonod kényelméből is bekapcsolódhatsz a tanfolyamba
 • hatékonyabb időkihasználás – sok-sok gyakorlással
 • a szimultán tolmácsolásnak köszönhetően a tolmácsolás nem vesz el értékes tanfolyami időt
 • ha megtanulod képeken felismerni a tanultakat, élőben már gyerekjáték lesz

Beszámolók a 2020. őszi online 1. középhaladó modulról:

“A 9 pont & Árnyak és árnyékok középhaladó modulon online vettem részt, és abban az igazi meglepetésben lehetett részem, hogy Noémi mellett az Al Ferasa újkori atyja, Wael Abdul-Hamid is az oktatók között szerepelt. Hallhattam őt magát beszélni nemcsak arcvonásokat elemezve.
Fontosnak tartotta hangsúlyozni az Al Ferasa pozitív filozófiáját, mely szerint az arcolvasás egyetemes művészete a mi örömünk, boldogságunk szolgálatában jött létre, hogy segítse az ítélkezésmentes kapcsolódást ember-ember között bárhol a világon.
Ezen a tanfolyamon Magyarországon, Romániában, Angliában és az Egyesült Arab Emírségekben 15 egymástól távol élő embert hozott össze az arcolvasás.:)
Sokat tanultunk, gyakoroltunk, nevettünk is együtt, maradandó élmény volt!  Köszönöm Neked Noémi, hogy részt vehettem én is!”

——————————————————————————————————————–

“Egy évvel ezelőtt végeztem el az alaptanfolyamot, nagyon lelkes voltam utána, de arcolvasó estekre nem jártam. A pandémia miatt azonban kapva kaptam az alkalmon, hogy otthonról is részt tudok venni a gyakorlásban. A heti online gyakorlóestek nagyon közvetlen hangnemben zajlanak és rengeteg új információval, tippel, pontosítással, magyarázattal gazdagodunk közben.
Emiatt kaptam kedvet ahhoz, hogy benevezzek a következő fordulóra, a középhaladó szint 1. moduljára. Kicsit tartottam attól, hogy az online forma nem hozza majd a személyességet és nehéz lesz megteremteni egy inspiráló légkört. De a félelmem alaptalannak bizonyult. 

Pont kellő arányban kaptuk Waeltől, Mouhamadtól és Mike-tól az elméletet és a gyakorlatot, az előadóknak végig sikerült fenntartaniuk az érdeklődésünket. Technikai probléma egyáltalán nem volt, jól lehetett látni, hallani mindent. A tanfolyam angol nyelven zajlott és Noémi kiváló tolmácsolásának köszönhetően magyarul vagy angolul is tökéletesen lehetett követni mindent. A gyakorlati részeknél hozzá lehetett szólni angolul vagy magyarul és sokszor az írásos chat funkció is hasznos volt. 

Nagyon örültem, hogy részt vettem a középhaladó szint 1. modulján. Most persze megint rengeteg gyakorlás vár rám, hogy a sok új ismeretet át tudjam ültetni a való életbe! :)”

Tanfolyami díj


Az online középhaladó modul kedvezményes díja 480,- EUR. (átutalással előre utalva).

A jelentkezéseket a jelentkezés és előlegbefizetés sorrendjében fogadjuk el, mivel a létszám limitált.

Várunk szeretettel!

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Általános Jelentkezési Feltételek

Megosztás
- No Comments on this Post -