Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az arcolvasás csúcsa, azaz az összekapcsolás

Az összekapcsolás technikája az egész arcolvasás csúcspontja, amit minden arcolvasás tanítvány várva vár már a legelső pillanattól fogva.

Igazából az összekapcsolásnak köszönhetően tudjuk minden egyes ember arcát egyediként olvasni. Hiszen az egyes arcvonásoknak végeláthatatlan kombinációja lehetséges, s éppen ezért minden ember arca egyedi. Ezért nem rakunk be senkit skatulyába, hanem mindenkire egyénként tekintünk. 

Az összekapcsolás kicsit olyan, mint a matematika. Tulajdonképpen egy képlet. És ha megváltoztatjuk a képlet bármely elemét, akkor természetesen a végeredmény is azonnal más lesz.

Vegyünk például csak 3 arcvonást:

Például azt, hogy valakinek csodálkozó szemöldöke van, emellett van életöröme és pesszimista. Ez a kombináció nyilvánvalóan teljesen mást fog jelenteni, mint az, ha valaki szeret rácsodálkozni a dolgokra, pesszimista, és nem látszik rajta az életöröm. Pedig csak egy arcvonás az, ami különböző! A konklúzió mégis teljesen más lesz. Így kezdenek el a puzzle darabkák egy nagyobb egésszé összeállni.

Az összekapcsolással még mélyebb értelmet nyer az is, amit az alaptanfolyam óta nem győzünk eleget hangsúlyozni: hogy miért is osztjuk fel az arcot 3 zónára. És miért olyan fontos érteni, mit is jelent az arcon a gondolatok területe, a gyakorlati zóna és a földi dolgok területe.

És hogy minden egyes arcvonás mindhárom zónában involválódva van.

Ha például érzelmekről beszélünk, akkor az érzelmeknek is 3 részük van:

– gondolatbeli érzelmek

– gyakorlati érzelmek

 – földi érzelmek.

És mindhárom szinten meg kell néznünk ahhoz, hogy mélyebb következtetéseket tudjunk levonni.

MOST MEGTANULHATOD KIRAKNI A PUZZLE-T, HOGY MÉG MÉLYEBBEN ÉRTSD AZ EMBEREKET!

Ha készség szintté fejleszted magadban az összekapcsolást, akkor egyszer csak azon kapod majd magad, hogy már nem kell tudatosan kémlelned az arcvonásokat, mert az agyad magától összerakja a képet.

Persze, ez nem megy egyik napról a másikra, és sok gyakorlást igényel, de megéri az erőfeszítést.

Mert onnantól az emberismereted szintet ugrik, és nagyon nagy pontossággal fogsz tudni olvasni az emberek vonásaiból.

UGORJ SZINTET AZ ARCOLVASÁSBAN!

Lássunk egy egyszerű példát:

Tegyük fel, hogy valakinek rövid szemöldöke, pénzkereső orra és kis eltökéltsége van. Te hogyan raknád össze ezeket az arcvonásokat ahhoz, hogy mélyebb következtetést tudj levonni az illetőre nézve? Milyen konklúzióra jutnál?

Az összekapcsolás tulajdonképpen a dedukció művészete. 

S ezen a ponton válik az arcolvasás művészetté

S ahogyan az életben is sokszor van, hogy az egész minőségileg több, mint az egyes darabok összessége, ugyanígy van az arcolvasásban is.

Az összekapcsolás során levont dedukcióval minőségi ugrás következik be az arcolvasásban, és sokkal mélyebb szinten érthetjük meg az előttünk álló embert.

Válj Te is profi arcolvasóvá, hogy még sikeresebb légy minden téren!

Nevezz be a 2. középhaladó modulra, és lépj fel az arcolvasás csúcsára!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Jelentkezem a 2. középhaladó modulra:

Megosztás
- No Comments on this Post -