Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 2. modul – 2020. december 4-6. – ONLINE! – MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON

A 2. középhaladó modulon kezd el “összeállni” a kép – ez az a pillanat, amelyet minden Ferasa tanítvány alig vár az első perctől fogva, amikor belekóstol az arcolvasás csodálatos világába és tudományába.

 

Amikor a kép elkezd összeállni…

A 2. középhaladó modulon tanított “összekapcsolás” (linking) technikája segítségével indulunk el a valódi arcolvasóvá válás útján, hiszen ezzel képessé válunk arra, hogy az egyes, különálló arcvonásokat (“puzzle darabkákat”) összekapcsolva mélyebb megértéshez, következtetésekhez jussunk.

A PKU-s diéta rejtelmei - Home | Facebook

Ezen a ponton kezd el egyúttal művészetté is válni az arcolvasás. A tanfolyamon konkrét példákon gyakoroljuk, hogyan lehet úgy alkalmazni ezeket a technikákat, hogy a segítségükkel, egyfajta dedukciót alkalmazva konklúziót vonhassunk le az adott ember személyiségéről. 

 

Még mélyebb megértés a rácsozattal

A 2. középhaladó modul másik fő témája a rácsozat, amelynek a szélsőséges arcvonások értelmezésében lehet nagy hasznát venni. Előrebocsátjuk, hogy talán ez az egész arcolvasás legnehezebb része, így türelmet és kitartást, mindenek előtt pedig sok-sok gyakorlást igényel az elszánt Ferasa-tanítványoktól.

Ugyanakkor ez a Ferasa egyik leglenyűgözőbb része – az ember elámul azon, hogyan voltak képesek a beduinok több ezer évvel ezelőtt rájönni mindezekre és ilyen alapossággal megfigyelni az arcon látható dolgokat.

rácsozatról bővebben itt olvashatsz.

 

Középhaladó tanfolyam – 2. modul tematikája:

  • arcrészletAz egyes arcvonások összekapcsolása – avagy a linking
  • A rácsozat – avagy kulcs a szélsőséges arcvonások értelmezéséhez
  • A Ferasa filozófiája – 2. rész
  • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal

Íme egy beszámoló a 2. középhaladó modulról az egyik kedves tanfolyami hallgatónk tollából:

“Az információdús alaptanfolyam után teljesen más élmény beülni egy középhaladó modulra. Más a megközelítés, sokkal mélyebb és sokrétűbb, noha kevesebbnek tűnik maga az ismeretanyag. Bár először azt hittem, hogy itt a 2. modulon lesz “kész” a tanulás, egyszer csak azon kaptam magam, hogy teljesen beszippantott a Ferasa, a tanítások, az összefüggések (Linking), az Arcolvasás szépsége. Úgy érzem új távlatok nyíltak meg, alig várom, hogy gyakorolhassak és tanulhassak tovább! Ez tényleg művészet.
Nagyon jó hangulat volt a tanároknak köszönhetően, akik végig nagyon lelkesen és türelmesen tanítottak, segítettek minket. Annyira feltöltődtem a 3 nap után, hogy sokáig kitartott a jókedvem és a lelkesedésem, sőt még mindig velem van, ha a Ferasa-ra gondolok. :)”

 

Gyakorlati tudnivalók

A tanfolyam 3 napos (2020. december 4-6.), mindhárom napon 10-től 17 óráig tart.

Általános Jelentkezési Feltételek

Megosztás
- No Comments on this Post -