Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 2. modul – 2019. október 11-13.

A 2. középhaladó modulon kezd el “összeállni” a kép – ez az a pillanat, amelyet minden Ferasa tanítvány alig vár az első perctől fogva, amikor belekóstol az arcolvasás csodálatos világába és tudományába.

 

A 2. középhaladó modulon tanított “összekapcsolás” (linking) technikájasegítségével indulunk el a valódi arcolvasóvá válás útján, hiszen ezzel képessé válunk arra, hogy az egyes, különálló arcvonásokat összekapcsolva mélyebb megértéshez, következtetésekhez jussunk. És ezen a ponton kezd el egyúttal művészetté is válni az arcolvasás. A tanfolyamon konkrét példákon gyakoroljuk, hogyan lehet úgy alkalmazni ezeket a technikákat, hogy a segítségükkel, egyfajta dedukciót alkalmazva konklúziót vonhassunk le az adott ember személyiségéről. 

 

A 2. középhaladó modul másik fő témája az árnyak és árnyalatok, amelyeket olvasva megelevenedik az arc, és már nemcsak a jelenlegi, statikus vonásokat fogjuk tudni értelmezni, hanem időben is kitágul az arcolvasás kerete, és elkezdjük látni, mely arcvonások miként alakulnak, alakultak, fognak alakulni valakinek az arcán az idők során. Mi az, ami friss, és csak nemrég óta van úgy, vagy akár épp most kezdett el változni, s mi az, ami már hosszabb idő óta fennáll. Ily módon az arcon látható árnyak és árnyalatok olvasásával az adott személy változásaiba is betekintést nyerünk. (S ha érdekel, mi mindenben segít még a mindennapokban az arcon látható fények, árnyak, árnyalatok olvasása – kattints ide: az arc nem hazudik)

 

Középhaladó tanfolyam – 2. modul tematikája:

  • Az 1. középhaladó modulon tanultak átismétlésearcrészlet
  • Az egyes arcvonások összekapcsolása
  • Bevezetés az árnyékok és árnyalatok értelmezésébe
  • A Ferasa filozófiája – 2. rész
  • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal, a tanfolyami résztvevőkön, valamint délutánonként élő “arcolvasás modelleken” gyakorolva

 

A délutáni gyakorlások remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tanítványok átültessék az eddigi arcolvasási ismereteket a gyakorlatba, s így a mindennapi életben való alkalmazásuk se jelentsen problémát. Az élő “arcolvasás modelleken” való 2-3 fős csoportokban történő gyakorlás közben mindenki észrevétlenül hozzászokik ahhoz is, hogy bátran merjen beszélni akár idegenekkel is az arcukról, így a tanfolyamról kilépve már ez senkinek sem okoz problémát.

Általános Jelentkezési Feltételek

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -