Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 2. modul – 2021. március 12-14. – ONLINE! – MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON

A 2. középhaladó modulon kezd el “összeállni” a kép – ez az a pillanat, amelyet minden Ferasa tanítvány alig vár az első perctől fogva, amikor belekóstol az arcolvasás csodálatos világába és tudományába.

 

Amikor a kép elkezd összeállni…

A 2. középhaladó modulon tanított “összekapcsolás” (linking) technikája segítségével indulunk el a valódi arcolvasóvá válás útján, hiszen ezzel képessé válunk arra, hogy az egyes, különálló arcvonásokat (“puzzle darabkákat”) összekapcsolva mélyebb megértéshez, következtetésekhez jussunk.

A PKU-s diéta rejtelmei - Home | Facebook

Ezen a ponton kezd el egyúttal művészetté is válni az arcolvasás. A tanfolyamon konkrét példákon gyakoroljuk, hogyan lehet úgy alkalmazni ezeket a technikákat, hogy a segítségükkel, egyfajta dedukciót alkalmazva konklúziót vonhassunk le az adott ember személyiségéről. 

 

Még mélyebb megértés a rácsozattal

A 2. középhaladó modul másik fő témája a rácsozat, amelynek a szélsőséges arcvonások értelmezésében lehet nagy hasznát venni. Előrebocsátjuk, hogy talán ez az egész arcolvasás legnehezebb része, így türelmet és kitartást, mindenek előtt pedig sok-sok gyakorlást igényel az elszánt Ferasa-tanítványoktól.

Ugyanakkor ez a Ferasa egyik leglenyűgözőbb része – az ember elámul azon, hogyan voltak képesek a beduinok több ezer évvel ezelőtt rájönni mindezekre és ilyen alapossággal megfigyelni az arcon látható dolgokat.

rácsozatról bővebben itt és itt olvashatsz.

 

Középhaladó tanfolyam – 2. modul tematikája:

  • arcrészletAz egyes arcvonások összekapcsolása – avagy a linking
  • A rácsozat – avagy kulcs a szélsőséges arcvonások értelmezéséhez
  • A Ferasa filozófiája – 2. rész
  • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal

Íme egy beszámoló a 2. középhaladó modulról az egyik kedves tanfolyami hallgatónk tollából:

“Az információdús alaptanfolyam után teljesen más élmény beülni egy középhaladó modulra. Más a megközelítés, sokkal mélyebb és sokrétűbb, noha kevesebbnek tűnik maga az ismeretanyag. Bár először azt hittem, hogy itt a 2. modulon lesz “kész” a tanulás, egyszer csak azon kaptam magam, hogy teljesen beszippantott a Ferasa, a tanítások, az összefüggések (Linking), az Arcolvasás szépsége. Úgy érzem új távlatok nyíltak meg, alig várom, hogy gyakorolhassak és tanulhassak tovább! Ez tényleg művészet.
Nagyon jó hangulat volt a tanároknak köszönhetően, akik végig nagyon lelkesen és türelmesen tanítottak, segítettek minket. Annyira feltöltődtem a 3 nap után, hogy sokáig kitartott a jókedvem és a lelkesedésem, sőt még mindig velem van, ha a Ferasa-ra gondolok. :)”

 

Gyakorlati tudnivalók

A tanfolyam 3 napos (2021. március 12-14.), mindhárom napon 10-től 17 óráig tart.

Az online tanfolyam előnyei:

  • bárhonnan, akár az otthonod kényelméből, a kanapéról is bekapcsolódhatsz a tanfolyamba
  • hatékonyabb időkihasználás – sok-sok gyakorlással
  • a szimultán tolmácsolásnak köszönhetően a tolmácsolás nem vesz el értékes tanfolyami időt
  • ha megtanulod képeken felismerni a tanultakat, élőben már gyerekjáték lesz

 

Tanfolyamvezetők

középhaladó tanfolyamot maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester tartja, aki szufi ősök leszármazottjaként átmenekítette a Ferasát a 21. századba, és a világ 96 országát bejárva tesztelte és igazolta az ősi tudás helytállóságát a mai világban is. A gyakorlásban pedig segítségére lesz a fia, Mouhamad Abdul-Hamid, aki maga is gyakorlott arcolvasó, valamint Mike Patey arcolvasás tanár Angliából.

A szimultán tolmács szerepében pedig jómagam, Wagner Noémi Eszter, a Ferasa magyarországi vezetője leszek jelen.

 

Beszámolók az őszi online 1. középhaladó modulról:

 

“A 9 pont & Árnyak és árnyékok középhaladó modulon online vettem részt, és abban az igazi meglepetésben lehetett részem, hogy Noémi mellett az Al Ferasa újkori atyja, Wael Abdul-Hamid is az oktatók között szerepelt. Hallhattam őt magát beszélni nemcsak arcvonásokat elemezve.
Fontosnak tartotta hangsúlyozni az Al Ferasa pozitív filozófiáját, mely szerint az arcolvasás egyetemes művészete a mi örömünk, boldogságunk szolgálatában jött létre, hogy segítse az ítélkezésmentes kapcsolódást ember-ember között bárhol a világon.
Ezen a tanfolyamon Magyarországon, Romániában, Angliában és az Egyesült Arab Emírségekben 15 egymástól távol élő embert hozott össze az arcolvasás.:)
Sokat tanultunk, gyakoroltunk, nevettünk is együtt, maradandó élmény volt!  Köszönöm Neked Noémi, hogy részt vehettem én is!”

——————————————————————————————————————–

“Egy évvel ezelőtt végeztem el az alaptanfolyamot, nagyon lelkes voltam utána, de arcolvasó estekre nem jártam. A pandémia miatt azonban kapva kaptam az alkalmon, hogy otthonról is részt tudok venni a gyakorlásban. A heti online gyakorlóestek nagyon közvetlen hangnemben zajlanak és rengeteg új információval, tippel, pontosítással, magyarázattal gazdagodunk közben.
Emiatt kaptam kedvet ahhoz, hogy benevezzek a következő fordulóra, a középhaladó szint 1. moduljára. Kicsit tartottam attól, hogy az online forma nem hozza majd a személyességet és nehéz lesz megteremteni egy inspiráló légkört. De a félelmem alaptalannak bizonyult. 

Pont kellő arányban kaptuk Waeltől, Mouhamadtól és Mike-tól az elméletet és a gyakorlatot, az előadóknak végig sikerült fenntartaniuk az érdeklődésünket. Technikai probléma egyáltalán nem volt, jól lehetett látni, hallani mindent. A tanfolyam angol nyelven zajlott és Noémi kiváló tolmácsolásának köszönhetően magyarul vagy angolul is tökéletesen lehetett követni mindent. A gyakorlati részeknél hozzá lehetett szólni angolul vagy magyarul és sokszor az írásos chat funkció is hasznos volt. 

Nagyon örültem, hogy részt vettem a középhaladó szint 1. modulján. Most persze megint rengeteg gyakorlás vár rám, hogy a sok új ismeretet át tudjam ültetni a való életbe! :)”

 

Tanfolyami díj

Az online középhaladó 2. modul kedvezményes díja most 550,- EUR helyett 480,- EUR (előre utalással euróban fizetve).

 

Kedvezményes ismétlési lehetőség!

Figyelem! Az őszi 1. középhaladó modulhoz hasonlóan most is biztosítjuk a kedvezményes ismétlési lehetőséget. Így ismétlőként most 1/3 áron vehetsz részt a tanfolyamon, sőt, ha az ajánlói rendszerben jogosult vagy további kedvezményekre, akkor még ennél is kedvezményesebben!

A jelentkezéseket a jelentkezés és díjbefizetés sorrendjében fogadjuk el, mivel a létszám limitált.

 

Várunk szeretettel!

 

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz:

 

Általános Jelentkezési Feltételek

Megosztás
- No Comments on this Post -