Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

4 napos arcolvasás alaptanfolyam Stampf Kriszta arcolvasás tanárral – 2020. január 31. -február 3. Budapest

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

 Jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is.  Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét, ha a fenti néhány sor megszólított.

2020. január 31-február 3. között lehetőséged nyílik a budapesti Aura Krono Stúdióban (Budapest XIV. kerület, Jerney u. 31-33.) megismerni az Al Ferasa arcolvasás alapjait.  

MIKOR AJÁNLHATÓ NEKED AZ AL FERASA ARCOLVASÁS ELSAJÁTÍTÁSA?

 • ha szeretnél önismeret terén hatalmasat fejlődni
 • ha szeretnéd jobban érteni az embereket
 • ha a kommunikációd fejlődése fontos számodra
 • ha szeretnéd, hogy jobban megértsenek az emberek
 • ha szeretnél sokkal magabiztosabbá válni
 • ha fontos, hogy türelmesebb legyél a környezeteddel
 • ha segítségül hívnád a belső látásod, az intuíciód
 • ha szeretnél spirituálisan nyitottá válni
 • ha szeretnéd megtanulni saját magad jobban menedzselni
 • ha a döntéseid biztosabbnak és hatékonyabbnak szeretnéd látni
 • ha a lelkiismereted és az emberségességed szeretnéd fejleszteni
 • ha a modorod, a viselkedésed szeretnéd úgy alakítani, hogy az legkevésbé bántson másokat
 • ha nyitott vagy arra, hogy újfajta módon gondolkodj és
 • ha szeretnéd, hogy soha többé ne úgy nézz rá mások arcára, mint annak előtte, mert az arcok az alaptanfolyami tudás megszerzésével mesélni fognak.

A TANFOLYAM IDŐTARTAMA:

Az alaptanfolyam négy egymást követő napon tart 10-17 óra között.
A tanfolyam végén több, mint 200 oldalas, képekkel és magyarázatokkal gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak az alaptanfolyam résztvevői.

A TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJA:

A tanfolyam részvételi díja 380,- EUR (42 000,- Forint díjelőleg átutalással + 250 euró a helyszínen, készpénzben fizetve). A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe. Jelentkezés az oldal alján található űrlapon.

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 130 EUR (16 000,- Forint díjelőleg átutalással, 85 EUR a helyszínen, készpénzben fizetve). Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

Egyéb kérdésekben az Általános Jelentkezési Feltételek az irányadók, melyek itt olvashatók: http://www.alferasahungary.com/wp-content/uploads/2018/05/Általános-Jelentkezési-Feltételek.pdf

AZ ALAPSZINTŰ ARCOLVASÁS TANFOLYAM TEMATIKÁJA:

Az alaptanfolyamon megtanuljuk az arc felosztását, egyes részleteinek jelentését. Átnézzük az alapvető arcformákat, melyek az egyén kedélyállapotát és annak állandóságát mutatják meg.
A szem a lélek tükre, ezért is szentelünk több, mint egy napot ennek a témának. Megnézzük a szemet általánosan, mit jelent a szemszín, az írisz mérete, a szem nyitottsága, stb., majd megismerkedünk a 15 alapvető szemformával, mely arról szól, ki hogyan látja a világot. Már ez a tudás rendkívül sokat hozzátesz ahhoz, hogy megértsük mások gondolkodását, világlátását.

Ezt követően beszélünk a 11 különböző szemöldök-típusról, mely az egyén döntéshozatali mechanizmusáról árulkodik. Megvizsgáljuk, hogy az egyén a gondolatait döntései által hogyan viszi át a gyakorlati életbe.

Beszélünk a homlokról, ami a gondolkodásért felelős terület az arcon. Szó lesz a fülekről, arról, ki, hogyan alakította ki a hallgatását az őt ért hatások következtében.
Az orr, mely arról mesél, hogy él túl valaki az életben, szintén igen hangsúlyos a négy nap során, hisz rendkívül sok részlet kapcsolatos vele; körültekintően átnézzük egyes területeit, izomcsoportjait.

Szó esik az orcákról, melyek az életörömöt tükrözik, valamint a szájról, az ajkakról, ahol az élvezetek olvashatók le. Emellett részletesen beszélünk az állkapocsról és az állról, valamint a nyakról is.

A tanfolyamon szó lesz az Al Ferasa arcolvasás filozófiájának alapvető pilléreiről, valamint megismerkedünk az arcolvasást, belső egyensúlyt segítő meditációval is.

Mivel ez egy gyakorlati műfaj, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, az egyes arcvonások leolvasásának elsajátítására. Nemcsak képeken, hanem élőben is gyakorlunk; tükör segítségével leolvashatjátok egyes arcvonásaitokat, így az önismeret területén is hatalmasat léphetünk előre, valamint önként jelentkezők arcát is olvassuk.

Stampf Kriszta * Al Ferasa

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Megosztás
- No Comments on this Post -