Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Arcolvasás alaptanfolyam Stampf Kriszta arcolvasás tanárral – 2019. október 30-november 3.

Szeretnél közelebb jutni saját magadhoz?
Örülnél, ha tennél egy lépést az egyensúlyi állapot felé?
Szeretnéd megérteni gyermeked, partnered, barátaid, főnököd?
Jó lenne, ha az arcok mesélnének?

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta fejlődik, tisztul, csiszolódik.

     Jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.


Amikor megszületünk az arcunk egy genetikai információkra kifeszített fehér vászon. Ahogy a környezetünk és érzelmeink hatnak ránk, úgy működtetjük az arcizmokat a gondolkodásunkon keresztül. Az arcon több millió izom, izomcsoport található és ezek használata által alakítjuk ki az arcunkat. Ez egyben azt is jelenti, hogy ahogy változik a gondolkodásunk, úgy változik az arcunk is.  Így rajzolódik ki arcunkon saját életünk története, melyet egy Al Ferasa arcolvasó le tud olvasni, értelmezni tud. Így juthatunk el az egyén mély megértéséhez, a személyiség kibontásához anélkül, hogy ítélkeznénk.

Stampf Kriszta vagyok, Al Ferasa arcolvasó és tanár. Szívesen közelebb hozom Hozzád az arcolvasás művészetét, ha a fenti néhány sor megszólított.

 1. október 30-november 3. között lehetőséged nyílik a budapesti Aura Krono Stúdióban (Budapest XIV. kerület, Jerney u. 31-33.) megismerni az Al Ferasa arcolvasás alapjait.

A program a nemzetközi (www.alferasa.com) és a magyarországi (www.alferasahungary.com)
Al Ferasa mozgalom keretein belül kerül megrendezésre.

MIKOR AJÁNLHATÓ NEKED AZ AL FERASA ARCOLVASÁS ELSAJÁTÍTÁSA?

 • ha szeretnél önismeret terén hatalmasat fejlődni
 • ha szeretnéd jobban érteni az embereket
 • ha a kommunikációd fejlődése fontos számodra
 • ha szeretnéd, hogy jobban megértsenek az emberek
 • ha szeretnél sokkal magabiztosabbá válni
 • ha fontos, hogy türelmesebb legyél a környezeteddel
 • ha segítségül hívnád a belső látásod, az intuíciód
 • ha szeretnél spirituálisan nyitottá válni
 • ha szeretnéd megtanulni saját magad jobban menedzselni
 • ha a döntéseid biztosabbnak és hatékonyabbnak szeretnéd látni
 • ha a lelkiismereted és az emberségességed szeretnéd fejleszteni
 • ha a modorod, a viselkedésed szeretnéd úgy alakítani, hogy az legkevésbé bántson másokat
 • ha nyitott vagy arra, hogy újfajta módon gondolkodj és
 • ha szeretnéd, hogy soha többé ne úgy nézz rá mások arcára, mint annak előtte, mert az arcok az alaptanfolyami tudás megszerzésével mesélni fognak.

A TANFOLYAM IDŐTARTAMA:

Az alaptanfolyam négy egymást követő napon tart 10-17 óra között.
A tanfolyam végén több, mint 200 oldalas, képekkel és magyarázatokkal gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak az alaptanfolyam résztvevői.

A TANFOLYAM RÉSZVÉTELI DÍJA:

A tanfolyam részvételi díja 380 EUR (42 000,- Forint díjelőleg átutalással + 250 euró a helyszínen, készpénzben fizetve). A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe.

18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek a tanfolyam díja a normál díj harmada, azaz 130 EUR (16 000,- Forint díjelőleg átutalással, 85 EUR a helyszínen, készpénzben fizetve). Ugyanez vonatkozik azokra az ismétlőkre, akik már nem először végzik el az alaptanfolyamot. A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Párok együttes jelentkezését 15% kedvezménnyel támogatjuk, hogy az életben a legfontosabb kapcsolatok harmonikusabbá váljanak.

Egyéb kérdésekben az Általános Jelentkezési Feltételek az irányadók, melyek itt olvashatók: http://www.alferasahungary.com/wp-content/uploads/2018/05/Általános-Jelentkezési-Feltételek.pdf

AZ ALAPSZINTŰ ARCOLVASÁS TANFOLYAM TEMATIKÁJA:

Az alaptanfolyamon megtanuljuk az arc felosztását, egyes részleteinek jelentését. Átnézzük az alapvető arcformákat, melyek az egyén kedélyállapotát és annak állandóságát mutatják meg.
A szem a lélek tükre, ezért is szentelünk több, mint egy napot ennek a témának. Megnézzük a szemet általánosan, mit jelent a szemszín, az írisz mérete, a szem nyitottsága, stb., majd megismerkedünk a 15 alapvető szemformával, mely arról szól, ki hogyan látja a világot. Már ez a tudás rendkívül sokat hozzátesz ahhoz, hogy megértsük mások gondolkodását, világlátását.

Ezt követően beszélünk a 11 különböző szemöldök-típusról, mely az egyén döntéshozatali mechanizmusáról árulkodik. Megvizsgáljuk, hogy az egyén a gondolatait döntései által hogyan viszi át a gyakorlati életbe.

Beszélünk a homlokról, ami a gondolkodásért felelős terület az arcon. Szó lesz a fülekről, arról, ki, hogyan alakította ki a hallgatását az őt ért hatások következtében.
Az orr, mely arról mesél, hogy él túl valaki az életben, szintén igen hangsúlyos a négy nap során, hisz rendkívül sok részlet kapcsolatos vele; körültekintően átnézzük egyes területeit, izomcsoportjait.

Szó esik az orcákról, melyek az életörömöt tükrözik, valamint a szájról, az ajkakról, ahol az élvezetek olvashatók le. Emellett részletesen beszélünk az állkapocsról és az állról, valamint a nyakról is.

A tanfolyamon szó lesz az Al Ferasa arcolvasás filozófiájának alapvető pilléreiről, valamint megismerkedünk az arcolvasást, belső egyensúlyt segítő meditációval is.

Mivel ez egy gyakorlati műfaj, nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, az egyes arcvonások leolvasásának elsajátítására. Nemcsak képeken, hanem élőben is gyakorlunk; tükör segítségével leolvashatjátok egyes arcvonásaitokat, így az önismeret területén is hatalmasat léphetünk előre, valamint önként jelentkezők arcát is olvassuk.

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

[caldera_form id=”CF5c48b2e4262b8″]

Megosztás
- No Comments on this Post -