Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Egyéni (one-on-one) arcolvasás tanfolyamok

Ha szeretnéd személyes, one-on-one formában elsajátítani az arcolvasás alapjait, mert például nagyon elfoglalt vagy, és nehezen alkalmazkodsz egy csoport időpontjaihoz, akkor ez most Neked szól!

Örömmel vezetlek be az arcolvasás izgalmás világába egyénileg egyeztetett időpontokban!


Tanulj meg arcot olvasni, 
és sikeresebb leszel az élet minden területén!

 • Most könnyedén megszerezheted a nagy írók bölcs emberismeretét, amit ők egy élet munkájával gyűjtöttek össze.
 • Egy olyan rejtett tudást tárunk fel előtted, amit a legjobb filmek szereplőválogatásain ösztönösen alkalmaznak a castingosok.
 • Ha láttad a Hazudj, ha tudsz sorozatot, akkor tudod, hogy mikrokifejezések tényleg léteznek. Nálunk megtanulhatod, hogy gyakori használatuk hogyan befolyásolja az arcvonásainkat.
 • Nagyobb önismeretre teszel szert, feltárulnak saját arcod titkai, és észre fogod venni, hogyan változnak napról napra a vonásaid, a szépség benned van.

Mi is az Al Ferasa arcolvasás?

Az Al Ferasa arcolvasás ősi művészete több évezreddel ezelőtt vette kezdetét, azóta folyamatosan fejlődik, tisztul, csiszolódik.

Az Al Ferasa (ejtsd: ferásza) szó jelentése: mélyen ránézni valamire és megfejteni a jelentését.

Amikor megszületünk, az arcunk olyan, mint egy üres vászon… 

Azután lassacskán a környezetünk és a környezetünk által belőlünk kiváltott érzelmek elkezdenek hatást gyakorolni ránk, amire az arcizmaink reagálnak…

Az arcizmaink naponkénti több ezer izommozgása folytán így apránként kialakulnak az arcvonásaink

Ahogyan haladunk előre a korban, úgy válnak a gondolataink, vágyaink, érzelmeink egyre bonyolultabbá…

Ezzel együtt pedig különböző ráncok és vonások jelennek meg az arcunkon…

S mindezek egy történetet mesélnek…

az életünk történetét

Az emberi arcnak ezeket a „puzzle“ darabkáit összeilleszteni, s ez alapján konklúziót levonni az illető személyiségéről és életéről – művészet.

Miért jó Neked, ha megtanulsz arcot olvasni?

 • egy teljesen új világ nyílik ki számodra, s mostantól minden arc egy teljes regény lesz
 • lesz egy új hobbid, amiben fejlődhetsz, és amely szélesíti a látókörödet
 • hatékonyabb és magabiztosabb lesz a kommunikációd az élet minden területén, mert jobban fogod érteni az embereket
 • egy teljesen új látásmódra teszel szert, amely nagy segítségedre lesz a mindennapokban
 • ezáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

Tanítványaim tollából:

Ámulattal tölt el, hogy milyen apró részletekig feltárulhatnak – már így, alap tanfolyami szinten is – az emberi arcvonások, amelyeket nem a véletlen, hanem az értelmi és érzelmi megnyilvánulásaink alakítanak ki.

Külön köszönöm, hogy az ismeretátadás mellett nagy türelemmel és aprólékossággal szenteltél időt az ismétlésekre és a gyakorlásra.” (Orlik Ilona)

“Vidám barangolás a színek, formák, arányok világában. A legizgalmasabb felfedezés a világon. Mások – és az ő tükrükben magunk mélyebb – megismerése.

Ez az ismeret komoly tudásbázist jelent. Tehát komolyan is állj hozzá!

Nemcsak jópofa dolog ismerni ezt, mint a filmből ismert, a rendőröket segítő vagány mentalista pasi titokzatos orákulumszerű mutatványait, hanem igazi, többévezredes tudományról van szó.

Amikor eldöntötted, hogy biztosan megtanulod, akkor tudd, hogy nyugodtan rábízhatod magad  Wagner Noémi szakértelmére, profi oktatására, az alapos felkészültséggel előkészített színes képes jegyzetekre, a nagyon sok magyarázó ábrát tartalmazó oktatási anyagaira és a tematikusan összeállított rendszerre. 

Érthetően, világosan, emészthetően adja át az információtNem hagy válaszolatlanul kérdést, igény szerint akár többször visszatér, és elmagyarázza, ami nem tiszta elsőre. 

Mindig figyel minden hallgatóra, hogy ne maradjanak fehér foltok a tudásban. Vidám órák várnak rád, ahol folyamatosan érzed, hogy okosabb lettél, napi szinten használható infót kaptál.

Nagyon hálás vagyok, Noémi, és ez úton is nagyon köszönöm az átadott minőségi tudást!” (Sárosi György üzletember Ausztráliából)

Aktuális időpontok:

megbeszélés szerint, egyénileg egyeztetve, akár élő, akár online formában

Jelentkezem az egyéni, one-on-one arcolvasás alaptanfolyamra

Pár szó a tanfolyam vezetőjéről

Wagner Noémi Eszter vagyok, eredeti végzettségem szerint pszichológus, homeopata, Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője.


Gyermekkorom óta szenvedélyesen kutatom az ember működését – minden szinten.
Ez vezetett el pszichológiai, majd homeopátiás tanulmányaimhoz, s végül megérkezett az életembe az arcolvasás is.
Amióta a Ferasa arcolvasási hagyomány ősi művészete az életem részévé vált, teljesen másként látom az embereket – mintha egy új dimenzió nyílt volna meg.
Szenvedélyem, hogy ezt a tudást minél több embernek tovább adjam, mert meggyőződésem, hogy szebb hely lesz a világ, ha jobban fogjuk érteni egymást.

Az egyéni, one-one-one tanfolyamot egyénileg egyeztetett időpontokban, a Te időbeosztásod szempontjából legideálisabb felosztásban tartom.

A tanfolyamhoz kb. 200 oldalas jegyzetet kapsz, sok-sok képpel!

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

 • Az alaptanfolyamon először is megtanítom Neked az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanítom a 15 alapvető szemformát. Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb.
  Meglátod, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.
 • A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottál eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban.
  A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök formájából következtetni tudunk arra, hogyan szokott valaki döntéseket hozni.
 • Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.
 • Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.
 • Eddig talán kevésbé figyelted az állkapocs formáját, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.
 • Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.


Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetem, s közben természetesen a saját arcodat is alaposan megvizsgálod majd tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruház fel, hanem ezzel karöltve az önismereted elmélyítését is eredményezi.

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam részletes tematikáját

Tanfolyami díj

Megbeszélés szerint, az egyénileg egyeztetett menetrend függvényében. Alap ár a szokásos tanfolyami díj kétszerese, azaz 760,- euró. (átutalással előre fizetendő euróban vagy forintra átszámítva). 

Keress bizalommal! Szeretettel várlak!


Jelentkezem az egyéni (one-on-one) arcolvasás tanfolyamra

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Megosztás
- No Comments on this Post -