Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Mit árul el a Te arcod? – egyéni arcolvasás konzultációk

Tanfolyamaink mellett egyéni arcolvasás konzultációkat is tartunk, ahol 55 percben arról mesélünk, mi minden olvasható le a Te arcodról. Egy arcolvasás konzultáción mélyebben megismerheted önmagadat, a személyiséged mozgatórugóit, a gyermekkorból magaddal hozott észleleteidet, amelyek akár a mai napig is kihathatnak az életedre. Nagyon izgalmas dolog belenézni egy arcolvasó tükrébe, aki az arcizmaid formálódásából, valamint az arcodon látható egyéb tényezőkből – mint a fényárnyékok, árnyak, árnyalatok, a homlokodon lévő “9 pont”, stb. – hiteles képet ad számodra önmagadról, a személyiségedről, gondolkodásmódodról.

Fontos! Az arcolvasás konzultáció szerepe, hogy tükröt tartson önmagadról. Ez nem tanácsadás, azzal a Ferasa tanácsadás keretein belül foglalkozunk (erről bővebben itt olvashatsz). Egy arcolvasás konzultáción nem adunk tanácsokat, hiszen ez egy egyalkalmas találkozó, így nem is hivatott tanácsokat, iránymutatást adni. Ellenben pontosabb képed lesz önmagadról, és jobban fogod tudni érteni, elfogadni önmagadat – hiszen ez a legfontosabb. Felszabadító érzés, hogy a Ferasában nem ítélkezünk, hiszen nincs olyan, hogy jó vagy rossz – ennek a megítélését meghagyjuk a társadalomnak. Itt azzal foglalkozunk, miért, hogyan lettél olyan, amilyen most vagy, milyen tényezők, történések, tapasztalások vezettek ide, hogy ezeket a tulajdonságokat alakítsd ki magadban, amelyekkel rendelkezel.

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd jobban megismerni magadat,
  • Ha szeretnéd jobban érteni a cselekedeteid mögötti mozgatórugókat, a reakcióidat,
  • Ha szeretnéd jobban érteni a párodat, a párkapcsolatodat, a szüleidet, a hozzád közel állókat,
  • Ha vannak Benned kérdőjelek önmagaddal és az életeddel kapcsolatban, amelyekre jó volna válaszokat kapni,
  • Ha egyszerűen csak kíváncsi vagy, miről árulkodik az arcod, és mit olvas le az arcodról egy arcolvasó.
  • Ha szeretnél belevágni a Ferasa tanácsadásba – mert az első lépés a gyógyuláshoz az, hogy tisztába kerülj önmagaddal.

A konzultáció időtartama 55 perc, ára pedig 50 euró (készpénzben, euróban fizetve). 

Arcolvasás konzultációra jelentkezhetsz bármelyik magyarországi arcolvasás tanárhoz – az alábbi űrlapon, vagy az Aktuális események alatt az Egyéni konzultációknál.

Szeretettel várunk!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Megosztás
- No Comments on this Post -