Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Arcolvasás alaptanfolyam

Tanulj meg Te is arcot olvasni, mert ez gyökeresen megváltoztathatja az életedet!

 

 

Egyedülálló arcolvasás alaptanfolyam


Gyere el, ha szeretnéd jobban érteni a körülötted élőket, hozzád közelállókat, szeretteidet, barátaidat, ismerőseidet, üzlettársaidat, ügyfeleidet, s nem utolsósorban (vagy talán mindenek előtt? ? ) saját magadat!

Ha eljössz, garantált, hogy…

soha többé nem fogsz úgy nézni mások arcára, mint azelőtt,
mert az arcok megelevenednek, és elkezdenek mesélni!

 

Miért érdemes megtanulni arcot olvasni?

Az alaptanfolyamon megtanult tudással többek között

  • hatalmasat lépsz előre az önismeret terén
  • jobban fogod érteni az embereket
  • képessé válsz arra, hogy kommunikációdat az éppen előtted álló személyhez igazítsd
  • sokkal magabiztosabbá válsz
  • kiváló eszközt kapsz a kezedbe az új munkatársaid kiválasztásához és karriered építéséhez
  • megalapozottabb, biztosabb döntéseket fogsz tudni hozni
  • és legfőként: soha többé nem fogsz úgy nézni az emberek arcára, mint korábban, mert az arcok mesélni fognak!

Mit jelent számomra az arcolvasás, avagy beszámolók tanítványaink tollából

 

Tovább az aktuális tanfolyamhoz

 

Nap mint nap emberekkel találkozunk. Kiskorunk óta nap mint nap olvasunk az emberek arcáról, anélkül, hogy ennek tudatában lennénk.

Mindannyiunknak vannak megérzéseink, intuícióink, ha ránézünk egy másik ember arcára.
PicMonkey Collage

 A Ferasa arról szól, hogy több mint kétezer éves megfigyelésen alapuló, konkrét, kézzel fogható tudást vigyünk az effajta megérzéseink mögé.

A Ferasa tanulása közben így arra is fény derül, hogy mely esetekben helyesek a megérzéseink egy-egy emberrel kapcsolatban, s mikor nem.

Az arab Ferasa szó jelentése: “mélyen ránézni valamire, s megfejteni a jelentését”. 

És pontosan ez a Ferasa, vagyis a szufi arcolvasási művészet lényege: hogy megértsük, amit az emberek arcán látunk, és megtanuljunk olvasni az arcvonásokban.

Felbecsülhetetlen tudást ad ez a tanfolyammely a továbbiakban egész hátralévő életedben elkísér majd, és a gyakorlással, gyakorlattal együtt egyre csak növekszik.

De nemcsak, hogy jobban fogod érteni az embereket, hanem képessé válsz arra is, hogy kommunikációdat, mondanivalódat az éppen előtted álló személyhez szabd, hozzá igazítsd, figyelembe véve az ő sajátosságait, tapasztalatait, erősségeit, gyengeségeit, stb.

S éppen ez a Ferasa célja: boldogabbá, könnyedebbé, harmonikusabbá tenni az emberek együttélését, az emberek közötti mindennapos kommunikációt, s egymás megértését, elfogadását.

Hiszen a megértés és elfogadás kéz a kézben járnak.

Minél inkább érted majd a körülötted élőket, annál kevésbé leszel képes ítélkezni, kapcsolataid pedig annál boldogabbak és boldogítóbbak lesznek.

Gyere el, és profitálj Te is ebből a hatalmas tudásból, 
életed egyik legjobb befektetése lesz!

 

Hogyan is működik a Ferasa?

face-1013520_640

Amikor megszületünk, az arcunk olyan, mint egy üres vászon…

Azután lassacskán a környezetünk és a környezetünk által belőlünk kiváltott érzelmek elkezdenek hatást gyakorolni ránk, amire az arcizmaink reagálnak…

Az arcizmaink naponkénti több ezer izommozgása folytán így apránként kialakulnak az arcvonásaink…

Ahogyan haladunk előre a korban, úgy válnak a gondolataink, vágyaink, érzelmeink egyre bonyolultabbá…

Ezzel együtt pedig különböző ráncok és vonások jelennek meg az arcunkon…

S mindezek egy történetet mesélnek…

…az életünk történetét…

Az emberi arcnak ezeket a „puzzle“ darabkáit összeilleszteni és ez alapján konklúziót levonni az illető személyiségéről és életéről – művészet.

A Ferasa (szó szerint: ’valaminek a mélyére tekinteni és kifürkészni annak jelentését’) tehát tudomány és művészet is egyben:

az arcolvasás művészete.

Ezzel az egyedülálló technikával bárki könnyedén megtanulhat olvasni a többi ember arcáról

Még több arról, hogyan is működik az arcolvasás

 

Felbecsülhetetlen ez a tudás bárkinek, hiszen mindnyájan nap mint nap emberekkel kommunikálunk, és még inkább nélkülözhetetlen azoknak, akik munkájuknál, hivatásuknál fogva is emberekkel foglalkoznak: üzletembereknek, menedzsereknek, HR-eseknek, cégvezetőknek, vezető beosztásban dolgozóknak, segítő foglalkozásúaknak, terapeutáknak, orvosoknak, coach-oknak, ügyvédeknek, természetgyógyászoknak, stb. stb.

Nem mellékesen pedig kiváló önismereti eszköz is!

2016. februárja óta immár Magyarországon is rendszeresen szervezünk arcolvasás alaptanfolyamokat nemzetközi Ferasa tanárokkal, amelyen a résztvevők alapszintű arcolvasó ismereteket sajátíthatnak el.

 

Egyedülálló tanfolyami jegyzet!

A résztvevők több mint 200 oldalas, képekkel gazdagon illusztrált jegyzetet kapnak kézhez!

 

A tanfolyami napok időtartama

Az Al Ferasa arcolvasás alaptanfolyam négy tanfolyami napot  foglal magába, amit vagy 1×4 napban, vagy pedig 2×2 napra, illetve 4×1 napra bontva tartunk, így ki-ki megtalálhatja az egyéni igényeinek és időbeosztásának megfelelő változatot. Az egyes tanfolyami napok 10-től 17 óráig tartanak.

Az alaptanfolyamot levizsgázott magyarországi arcolvasók tartják.

 

Mégis mennyibe kerül?

A tanfolyam részvételi díja 380,- euró.
(42 000,- Forint díjelőleg átutalással + 250,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve)!

A tanfolyam létszáma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni :).

A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe.

 

Lehetséges kedvezményekért katt ide.

A tanfolyam létszáma korlátozott, ezért érdemes mihamarabb jelentkezni :).
A jelentkezéseket az írásos jelentkezés és az előlegbefizetés sorrendjében vesszük figyelembe.

 

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen elmagyarázzuk, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.

A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.

Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.

Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.

Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is, akárcsak az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.

Ezután következik a homlok, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja közben tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)), így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

 

Tovább az aktuális alaptanfolyamhoz

Jelentkezés az aktuális arcolvasás alaptanfolyamra:

[caldera_form id=”CF5967e28c839f5″]

Megosztás
- No Comments on this Post -