Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

2×2 napos arcolvasás alaptanfolyam

 

Ha szívesen megtanulnád az arcolvasás alapjait, de gondot jelent, hogy egymást követő 4 napon át szabaddá tedd magad és inkább jönnél 2 hétvégén, akkor ez a lehetőség Neked szól!

 

2019. 1. félévétől rendszeresen indítunk 2x2 napos arcolvasás alaptanfolyamokat is (általában 2 hétvégére időzítve).

 

Tanfolyamvezető

A 2×2 napos arcolvasás alaptanfolyamot a Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője, Wagner Noémi Eszter arcolvasó tartja.

 

Tovább az aktuális időpontokhoz és részletekhez

 

A 2×2 napra bontott tanfolyam előnyei

A 2×2 alkalmas arcolvasás tanfolyam tematikája megegyezik az 1×4 naposéval, ugyanakkor előnye, hogy nem kell szabadságot kivenned vagy egyszerre 4 napra szabaddá tenned magad ahhoz, hogy megtanulhasd az arcolvasás alapjait. A 2 hétvége közötti – általában több hetes – időben pedig alkalmad nyílik gyakorolni az addig megtanultakat, s így már leülepedett tudással jöhetsz a következő hétvégére, a további ismereteket elsajátítani. Tanítványaink nagyon szeretik ezt a bontott tanfolyamformát. 

A 2×2 napra bontott arcolvasás alaptanfolyam még egy további előnye, hogy ha esetleg valamelyik napon nem tudnál részt venni, a következő 2×2 napos tanfolyamon bepótolhatod. Viszont addig is megtanulhatod a többi arcvonást – hiszen az arcolvasás megtanulása így is, úgy is türelmet és sok gyakorlást igényel – jobb tehát, ha minél hamarabb belevágsz, ha szeretnéd megtanulni!

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam tematikáját

 

Kedvező fizetési ütemezés!

A 2×2 napos arcolvasás alaptanfolyam további előnye a kedvező fizetési ütemezés, hiszen a részvételi díj készpénzes része 2 részletben, alkalmanként fizethető.

 

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díj380,- euró
(42 000,- Forint díjelőleg átutalással + 2×125,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

 

Lehetséges kedvezményeinkért katt ide

 

Tovább az aktuális időpontokhoz és részletekhez

Jelentkezem a 2×2 napos arcolvasás tanfolyamra az alábbi űrlapon:

 

[caldera_form id=”CF5c49f4971b01b”]

Megosztás
- No Comments on this Post -