Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

4×1 napos arcolvasás alaptanfolyam

 

Ha szívesen megtanulnád az arcolvasás alapjait, de gondot jelent, hogy egymást követő 4 napon át szabaddá tedd magad, illetve hogy egy összegben fizesd ki a tanfolyami díjat, akkor ez a lehetőség Neked szól!

 

2019. 1. félévétől rendszeresen indítunk 4×1 napos arcolvasás alaptanfolyamokat is (rendszerint havi egyszeri szombati napon).

 

Tanfolyamvezető

A 4×1 napos arcolvasás alaptanfolyamokat a Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője, Wagner Noémi Eszter Ferasa tanár tartja.

 

Tovább az aktuális időpontokhoz és részletekhez

 

A 4×1 napra bontott tanfolyam előnyei

A 4 alkalmas arcolvasás tanfolyam tematikája megegyezik az 1×4 naposéval, emellett pedig a havonkénti találkozások alkalmat adnak arra, hogy a résztvevők 1-1 alkalom között a kapott házifeladatok elvégzésével és gyakorlásával mélyítsék a tudásukat. Ily módon a 4 alkalom végére már valamennyi arcolvasási gyakorlatra is szert tehetnek. Tanítványaink nagyon szeretik ezt a bontott tanfolyamformát. 

A 4×1 napra bontott arcolvasás alaptanfolyam még egy további előnye, hogy ha esetleg valamelyik napon nem tudnál részt venni, a következő 4×1 napos tanfolyamon bepótolhatod. Viszont addig is megtanulhatod a többi arcvonást – hiszen az arcolvasás megtanulása így is úgy is türelmet és sok gyakorlást igényel – jobb tehát, ha minél hamarabb belevágsz, ha szeretnéd megtanulni!

 

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam tematikáját

 

Kedvező fizetési ütemezés!

4×1 napos arcolvasás alaptanfolyam további előnye a kedvező fizetési ütemezés, hiszen a részvételi díj készpénzes része 4 részletben, alkalmanként fizethető. Ezenkívül a szokásos feltételeinkhez hasonlóan itt is biztosítunk koránkelő kedvezményeket.

 

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díj390,- euró
(42000,- Forint díjelőleg átutalással + 4×65,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

 

Lehetséges kedvezményekért katt ide

 

Tovább az aktuális időpontokhoz és részletekhez

Jelentkezem a 4×1 napos arcolvasás tanfolyamra az alábbi űrlapon:

[caldera_form id=”CF5c48a5cfabc16″]

Megosztás
- No Comments on this Post -