Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

8xfél napos arcolvasás alaptanfolyam délelőttönként

 

Ha szívesen megtanulnád az arcolvasás alapjait, de gondot jelent, hogy egymást követő 4 napon át szabaddá tedd magad, illetve hogy egy összegben fizesd ki a tanfolyami díjat, mi több, szívesebben jönnél hétköznap délelőtt, hogy a hétvége a családé maradjon, akkor ez a lehetőség Neked szól!

 

2019. 1. félévétől rendszeresen indítunk 8xfél napos arcolvasás alaptanfolyamokat is (havi 2 x hétköznap délelőtt).

 

Tanfolyamvezető

A 8xfél napos arcolvasás alaptanfolyamot a Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője, Wagner Noémi Eszter Ferasa tanár tartja.

 

Tovább az aktuális időpontokhoz és részletekhez

 

A 8 alkalmas arcolvasás tanfolyam tematikája megegyezik az 1×4 naposéval, emellett pedig a gyakori találkozások alkalmat adnak arra, hogy a résztvevők 1-1 alkalom között a kapott házifeladatok elvégzésével és gyakorlásával mélyítsék a tudásukat. Ily módon a 8 alkalom végére már valamennyi arcolvasási gyakorlatra is szert tehetnek

 

Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam tematikáját

 

Kedvező fizetési ütemezés!

A 8×fél napos arcolvasás alaptanfolyam további előnye a kedvező fizetési ütemezés, hiszen a részvételi díj készpénzes része 8 részletben, alkalmanként fizethető. Ezenkívül itt is biztosítunk koránkelő kedvezményt.

 

További előnyök

A 8×fél napra bontott arcolvasás alaptanfolyam még egy további előnye, hogy ha esetleg valamelyik napon nem tudnál részt venni, a következő 8×fél napos tanfolyamon bepótolhatod. Viszont addig is megtanulhatod a többi arcvonást – hiszen az arcolvasás megtanulása így is, úgy is türelmet és sok gyakorlást igényel – jobb tehát, ha minél hamarabb belevágsz, ha szeretnéd megtanulni!

 

Mennyibe kerül ez a befektetés önmagamba?

A tanfolyam részvételi díjteljes áron 550 euró
(49 500,- Forint díjelőleg átutalással + 8×50,- euró a helyszínen, készpénzben fizetve). 

 

Figyelem! Érdemes “korán kelni”!  Koránkelő kedvezmény!

Az idejekorán jelentkezőknek ezen a tanfolyamon is biztosítjuk a szokásos koránkelő kedvezményeinket. A részleteket lásd az aktuális tanfolyam ismertetőjénél!

 

Még több kedvezményért katt ide

 

Jelentkezem a 8xfél napos arcolvasás tanfolyamra az alábbi űrlapon:

 

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -