Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Kedvezményeink: diákkedvezmény, páros kedvezmény, ismétlői kedvezmény és ajánlói program

Kedvezmény 18 év alatti diákok részére
Az az álmunk, hogy az arcolvasás minél szélesebb körökbe eljusson, s már gyerekkortól az élet természetes része legyen. Ezt a tanfolyamok szervezésén kívül azzal tudjuk támogatni, hogy 18 év alatti alaptanfolyami résztvevőknek kedvezményes díjon tesszük lehetővé a részvételt. Így a részvételi díj a normál díj 1/3-a, azaz 180,- EUR. 
Nagy örömünkre egyre nő azon ifjak száma, akik ilyen módon már elvégezték a tanfolyamot, és aktívan használják is az elsajátítottakat a mindennapi életükben. 

Gyere és hozd Magaddal a gyermekedet is!
 Nincs is annál jobb, mint azután együtt gyakorolni és használni a mindennapokban az arcolvasás rejtelmeit.

 

Páros kedvezmény
Gyere el a tanfolyamainkra vagy az elvonulásra a pároddal együtt, s így igénybe vehetitek a páros kedvezményünket, amely 15% kedvezményt jelent az adott részvételi díjból!
Ezzel is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy a legfontosabb kapcsolataid egyre harmonikusabbá váljanak! 

 

Ismétlői kedvezmény
Más tanfolyamokhoz hasonlóan nálunk is lehetőség van arra, hogy aki szeretne, ismétlőként kedvezményes áron vegyen részt a tanfolyamainkon. Ezt meleg szívvel ajánljuk, hiszen az aktuális résztvevők igényeinek megfelelően minden tanfolyamon más arcképek kerülnek elemzésre, és a tanfolyamvezető is a mindenkori csoport összetételéhez igazítja a mondandóját, így az alapvető információkon kívül minden tanfolyam különbözik kicsit egymástól.

Nagy örömünkre egyre többen jönnek ismételni, sokan már többedszer! Az a tapasztalat, hogy ha valaki a köztes időben is aktívan használja a megszerzett arcolvasói ismereteit, és nap mint nap gyakorol, akkor egy-egy ismétlés alkalmával újabb összefüggések válnak világossá, más nézőpontból érti meg a dolgokat, mint korábban, választ kap az időközben felmerült rengeteg kérdésére, s így válik a Ferasa tudás lassacskán készséggé.

Érdemes tehát kihasználni a kedvezményes ismétlési lehetőséget, hiszen “ismétlés a tudás anyja”, no meg, a Ferasa tanfolyam amúgy is minden alkalommal más és más, nem tud két egyforma lenni 🙂, mindig hangzik el új információ, és az elemzett képek, gyakorlások is mindig mások.

Alaptanfolyamainkon a mindenkori tanfolyami díj harmadáért, egyéb moduljainkon pedig a mindenkori tanfolyami díj feléért lehet részt venni ismétlőként.


Ajánlói kedvezmény
Ajánlói
kedvezményeket is nyújtunk: aki ismétlőként szeretne részt venni egy tanfolyamon, az minden általa ajánlott új tanfolyami résztvevő után (aki el is jött az alaptanfolyamra) további 10% kedvezményt kap az ismétlési árból: 1 ajánlott személy után tehát 10%, 2 ajánlott személy után 20%, 3 ajánlott személy után 30%, 4 ajánlott személy után 40% kedvezmény jár az ismétlési díjból. 5 ajánlott személy után elérhető a maximális 50%-os kedvezmény az ismétlési díjból.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel! Akik már voltak ismételni, meg tudják erősíteni, milyen sokat profitáltak az ismétlésből.

Jelentkezés az adott esemény oldalán, a jelentkezési űrlapon. Egy-egy alkalommal korlátozott számú ismétlőt tudunk csak fogadni, a jelentkezések sorrendjében.

 

Megosztás
- No Comments on this Post -