Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 1. modul

Az 1. középhaladó modulon megtanuljuk, mi az a 9 pont, amely minden ember homlokán ott van, és hogy mit tudhatunk meg ezekből.

Az 1. középhaladó modul másik fő témája az árnyak és árnyalatok, amelyeket olvasva megelevenedik az arc, és már nemcsak a jelenlegi, statikus vonásokat fogjuk tudni értelmezni, hanem időben is kitágul az arcolvasás kerete, és elkezdjük látni, mely arcvonások miként alakulnak, alakultak, fognak alakulni valakinek az arcán az idők során. Mi az, ami friss, és csak nemrég óta van úgy, vagy akár épp most kezdett el változni, s mi az, ami már hosszabb idő óta fennáll. Ily módon az arcon látható árnyak és árnyalatok olvasásával az adott személy változásaiba is betekintést nyerünk. (S ha érdekel, mi mindenben segít még a mindennapokban az arcon látható fények, árnyak, árnyalatok olvasása – kattints ide: az arc nem hazudik)

 

Középhaladó tanfolyam – 1. modul tematikája:

  • Az alaptanfolyamon tanultak átismétlésefacialis-feedback-mosoly
  • A 9 pont és a homlok
  • Árnyak, árnyalatok
  • Bevezetés az arcizommozgások értelmezésébe
  • A Ferasa filozófiája – 1. rész
  • Mindezeket a gyakorlatban alkalmazva, képekkel és diagramokkal, a résztvevőkön, valamint délutánonként élő “arcolvasás modelleken” gyakorolva

Gyakoroljuk és megtanuljuk azt is, hogyan lehet pár másodperc alatt memorizálni egy ember 5-6 arcvonását is, hiszen a mindennapokban legtöbbször nincs lehetőség arra, hogy hosszú perceken keresztül bámuljuk valakinek az arcát.

A délutáni gyakorlások remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy a tanítványok átültessék az eddigi arcolvasási ismereteket a gyakorlatba, s így a mindennapi életben való alkalmazásuk se jelentsen problémát. 

Ízelítőül íme néhány kép a korábbi középhaladó modulok délutáni gyakorlásairól:

Megosztás
- No Comments on this Post -