Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás 3. modul

A 3. középhaladó arcolvasás modul már sokkal elmélyülősebb, mint az azt megelőzőek, sokkal nagyobb hangsúly van a Ferasa spirituális és gyógyítási részén. Megtanuljuk mind a 9-féle meditációt, melyből azután majd mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet, és tovább haladunk a Ferasa szellemi részében.

Ezenkívül elkezdjük megtanulni a Ferasa-gyógyítást, amely egy nagyon hatékony gyógyítási mód, és ha valaki úgy dönt, hogy Ferasa-gyógyítóvá szeretne válni, akkor a későbbiekben ezen az úton továbbhaladva megtanulhatja a Ferasa “csodás gyógyítását” is. A csodás gyógyítás szó szerint értendő, aki ezt valóban megtanulja és elsajátítja, az csodaszámba menő gyógyításokat fog tudni véghez vinni.

Ehhez azonban nagyon alapos Ferasa arcolvasói ismeretek is szükségesek, beleértve a különböző egészségügyi problémák, állapotok leolvasását is az arcról, amibe a 3. középhaladó modulon szintén betekintést nyerünk.

Úgyszintén belekóstolunk az arcon látható vonalak (ami nem azonos a ráncokkal!) értelmezésének tudományába is – amelyekből egy ember egész élettörténete leolvasható, hiszen a vonalak mintegy az adott ember életének enciklopédiáját jelentik.

 

Figyelem!

2. és 3. középhaladó arcolvasás modul tetszőleges sorrendben végezhető elmivel a tematikájuk nem épül egymásra.

 

Középhaladó tanfolyam – 3. modul tematikája:

  • Haladó meditációs technikák
  • A szufizmus megértése a Ferasában
  • Bevezetés a szufi gyógyításba
  • Bevezetés a meditáció megértésébe
  • A Ferasa filozófiája – 3. rész
  • Bevezetés a vonalak értelmezésének tudományábabalance-110850__180

A középhaladó modulok ára egyenként 550 euró.

A középhaladó tanfolyam valamennyi moduljának elvégzése után a sikeres vizsgát követően a résztvevők képessé válnak arra, hogy arcolvasó tevékenységet folytassanak az Al Ferasa Ltd. által kiadott oklevél birtokában, valamint, hogy Al Ferasa alaptanfolyamokat tartsanak.oklevél

Megosztás
- No Comments on this Post -