Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Mélyebb megértés arcolvasás modul

Mélyebb megértés modul az alaptanfolyam és az 1. középhaladó modul közé van beillesztve, s mivel nem épül a középhaladó modulok tudásanyagára, így az alaptanfolyamot követően voltaképpen bármikor elvégezheted. Nagyon hasznos minden olyan tanítvány, akár Ferasa tanár számára is, aki már korábban elvégezte a középhaladó modulokat, hiszen olyan hiánypótló információkmagyarázatok hangzanak el, amelyek az addig tanultak mélyebb és jobb értését segítik elő.

Ezen a modulon egy más szinten nézzük meg az arcvonásokat, hogy megértsük, hogyan jutottak a beduinok annak idején bizonyos következtetésekre – így például hogyan jöttek rá arra, hogy a szemöldök a döntéshozatal izma, s mi módon olvasható le róla, hogyan hoz valaki döntéseket.

Vagy úgyszintén, hogyan jutottak arra, mennyire fontos a szem abban, hogy megértsük, hogyan látja a másik ember a világot.

Mélyebb megértés arcolvasás modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tdujunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Ezen a modulon világossá válik, hogyan voltak képesek a beduinok leolvasni valakinek a személyiségvonásait pusztán abból, ahogyan ránéztek az illető arcára és testfelépítésére.

 

Nagyon fontos!

A tanfolyamon való részvételhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a résztvevők alaposan ismerjék az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagát ahhoz, hogy teljes egészében ki tudják aknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

 

Gyakorlati tudnivalók

A Mélyebb megértés modul időtartama 3 nap, rendszerint péntektől vasárnapig, naponta 10-től 17 óráig.

helyszín rendszerint a Soter Ezoterikus Klub (Bp. VI. Dessewffy u. 53.).

Részvételi díj

A modul részvételi díja 550 euró.
(
67000 Forint díjelőleg átutalással + 350,- EUR a helyszínen készpénzben, euróban fizetve.)

Tovább az aktuális Mélyebb megértés modulhoz

Megosztás
- No Comments on this Post -