Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modul ismétlőknek

Amikor 2 arcolvasó ránéz ugyanarra az arcra, akkor ugyanolyan megállapításokra fognak jutni az illető személyiségével kapcsolatban.

S hogy miért?

Azért, mert az egész arcolvasás az arcizmok működésén alapul. Márpedig az arcizmok az egész emberi fajnál egyetemlegesek, és ugyanúgy mozognak – legyen szó a Föld bármely részén élő emberről. Ezért tudunk az arcvonások alapján teljes mértékben megbízható megállapításokat tenni.

Azzal, hogy elvégezted azarcolvasás alaptanfolyamot, megtetted az első lépéseket az arcolvasóvá válás útján.

Az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modult azért dolgoztuk ki, hogy megtanulhass futni is, s ezzel igazán kiváló arcolvasóvá válj.

Ha a lelkes, a mindennapi életben gyakorló tanítványok közé tartozol, és nap mint nap alkalmazod is az elsajátított ismereteket, akkor biztosan nem egyszer tapasztaltad már, hogy sokszor olyan formák jönnek szembe egy-egy arcon, amelyeket nem mindig lehet az alaptanfolyami ismeretek alapján értelmezni.

(Ilyenkor szoktak aztán a tanítványok rengeteg kérdéssel jönni a gyakorlóesteketn…:) ).

De hogy ne kelljen mindig megvárnod, hogy feltehesd valakinek a kérdéseidet, s ne legyen mindig szükséged arra, hogy egy tapasztaltabb arcolvasó választ adjon – erre dolgoztuk ki az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modult.

Ahhoz, hogy az arcolvasási ismereteid valóban megalapozottak legyenek, mindenképpen meg kell ismerkedned az azokat létrehozó, alakító arcizmokkal, azok működésével, egymással való összetett kapcsolatával.

Ezek ismeretében azonnal választ kapsz a szokásostól eltérő formákkal kapcsolatos kérdéseidre, kiküszöbölődnek a bizonytalanságok, és sokkal biztosabb háttértudással fogsz nézni bármilyen arcra.

Az a célunk, hogy olyan biztos alapra tegyél szert, amellyel a jövőben önállóan is képes leszel megfejteni egy-egy arc rejtelmeit.

Jobban akarom érteni az emberi arc rejtelmeit, jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Meg tudod-e például mondani, hol látjuk a fenti srác arcán, hogy…

 • nem igazán tudja, mit is akar;
 • …az arrogancia igazából érzelmi védekező mechanizmus nála;
 • …hajlamos úgy beszélni, hogy a többiek elfogadják;
 • …az a fajta ember, aki csak követi a csoportot, megy az árral;
 • próbál férfiként viselkedni, de nem igazán tudja, hogyan tegye;
 • …az élvezetek terén nem igazán tudja, mit csinál, csak csinálja, de nem tudja, hogyan kéne úgy csinálni, hogy élvezze is – egyszóval kicsit össze van zavarodva a szex terén;
 • …összességében nem egy népszerű fickó;

Az egyes arcvonásokat alakító arcizmok alapos megismerésével rengeteg olyan kérdésre kapsz választ, ami eddig bizonytalanságot okozott.

Válaszokat akarok kapni a kérdéseimre, jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

MINDEN ARC MÖGÖTT VAN EGY TÖRTÉNET – TANULD MEG MEGFEJTENI!

Minden arc mögött van egy történet, amely arra vár, hogy elmeséljék.

S az arcolvasásban éppen ezt keressük. 

Arra törekszünk, hogy megfejtsük, mi is az a mögöttes történet, amelynek a hatására valakinek az arcvonásai éppen úgy formálódtak, ahogy.  

Ehhez pedig elengedhetetlen az arcizmok működésének beható ismerete. Ezekből az izomműködésekből és az egyes izmok közötti kapcsolatból tudjuk kideríteni, mi is az a mögöttes történet, amelynek hatására az izmok éppen ilyen módon mozognak, és ilyen módon alakították az arcvonásokat valakinek az arcán.

Hiszen éppen az izmok közötti interakció képezi az egyes arcvonások összekapcsolásának első szintjét is.

Ezzel a céllal dolgoztuk ki az Arcvonások mélyebb megértése modulunkat.
Ezen a kurzuson nagy figyelmet szentelünk az arcizmok mozgásának, hiszen ez az a mechanizmus, amely létrehozza, és folyamatosan alakítja az arcvonásokat.

Egyszóval: ez az a modul, amelynek hiányában nem lehetséges valóban pontosan és precízen arcot olvasni!

Meg akarok tanulni precízen arcot olvasni – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

AZ ARCOLVASÁS NEM MÁS, MINT AZ EMBERI VISELKEDÉS MÉLYSÉGEINEK ÉRTÉSE

Gondolkodtál már azon, mi is az arcolvasás lényege?

Az arcolvasás legfőbb haszna az, hogy sokkal mélyebben tudjuk érteni az embereket (beleértve ebbe magunkat is pesze!). Vagyis megértjük az emberi viselkedés mélységeit.

Minden egyes arcvonással kapcsolatban azt a kérdést kell feltenned magadban, hogy hogyan jelenik ez meg az emberi viselkedés szintjén? Hogyan fog egy ilyen arcvonásokkal rendelkező ember viselkedni mindennapokban?

Mert ez fogja azt jelenteni, hogy ránézel egy arcra, és valóban érteni fogod az illető személyiségét.

Érteni akarom az emberek személyiségét – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

AZ ARCOLVASÁS LEGFŐBB HASZNA, HOGY SOKKAL MÉLYEBBEN ÉRTED AZ EMBEREKET

S hogy mit is jelent ez a gyakorlatban?

Azt, hogy egy-egy helyzetben előre tudod vetíteni, meg tudod jósolni egy ember arcvonásai alapján, hogy várhatóan hogyan fog viselkedni, hogyan fog reagálni különféle környezetekben és interakciókban.

Mire lehet tőle számítani, és mire nem. S mindezt egy ismeretlenről is, akivel az életben először találkozol! És ez óriási segítség a mindennapokban!

Elég ránézned valakinek az arcára, és automatikusan tudni fogod.

Nézzünk egy gyakorlati példát!

Tegyük fel, hogy van egy céged, és a képen látható fiatalembert fel szeretnéd venni munkatársnak.

TUDOD-E, MI A BEJÁRATOTT GONDOLKODÁSI MINTÁJA ENNEK A FIATALEMBERNEK?

Látod, hogy a fő aktivitás a homlokánál oldalt zajlik. Hogyan fog ez segíteni Téged abban, hogy a lehető leghatékonyabban betanítsd a feladataira, és kiküszöböld a későbbi esetleges nehézségeket, felesleges köröket?

Látni fogod, mik a lehetséges kihívások nála, és hogy hogyan tudod a lehető legjobban támogatni őt a fejlődésben, beilleszkedésben ahhoz, hogy ezzel a saját dolgodat is megkönnyítsd a jövőben.

Először is tudod, hogy ez az izomaktivitás ahhoz köthető, hogy az illető információkat gyűjt be a környezetéből, és jobban támaszkodik a korábbi emlékeire, mint az elemző folyamatokra. Tehát nagyon a tapasztalatai alapján működik.

FŐ AKTIVITÁS A HOMLOKON OLDALT VAN

Ezért először is megmutatod neki, mi lesz a feladata, hogyan kell azt végeznie. Igen ám, de ha bármi újjal találkozik majd a napi munka során, akkor a szokásos működésmódja továbbra is a próba-korrekció-próba-korrekció lesz, mivel nem az elemzésen van a hangsúly a gondolkodásában.

Tehát ha azt akarod, hogy később ne keressen meg naponta millió kérdéssel, akkor ennél tovább kell menned. Meg kell tanítanod neki az irányításod alatt, hogy hogyan tudja kiértékelni az eredményeket, és az eredmények alapján hogyan tud változtatni.

Vagyis meg kell tanítanod arra, hogy kielemezze a dolgokat, és az alapján változtasson. És ha úgy nem jut semmire, csak akkor jöjjön kérdezni.

Mellesleg, az ilyen ember szereti magát ismerős elemekkel, megszokott dolgokkal körülvenni. Hogy miért? Mert olyankor leáll ez a hurok, miszerint az új információkat folyamatosan validálnia kell a korábbi emlékei alapján, és megnyugszik. Ilyen egyszerű. Tehát azt is tudni fogjuk róla, hogy szereti a megszokott dolgokat. 

Érteni akarom az emberi viselkedés mélységeit – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

TEDD FEL MAGADNAK MINDIG EZT A KÉRSÉT: HOGYAN NYILVÁNUL MEG EGY ARCVONÁS A VISELKEDÉS SZINTJÉN?

Tehát mindig azt a kérdést kell feltenned magadnak, hogy hogyan nyilvánul meg valami a viselkedés szintjén.

Hogyan viselkedik az illető a való életben?

Mert ez fogja azt jelenteni, hogy valóban érted a másik embert.

Tudod-e például…

 • miért van az, hogy egy olyan ember, akinek közvetlenül az orra mellett nagyon mély a tapasztalat vonala, nagyon kritikus lesz, és meglehetősen konfliktusosan lesz benne a környezetében? Mi az a fő működésmód nála, ami alapján a környezetéhez viszonyul?
 • hol látszik az arcon az, ha valaki mindig az ismerős elemeket keresi az életben, és igyekszik magát ismerős, megszokott dolgokkal körülvenni? És miért van ez?
 • egy arc alapján, hogy mennyire jellemző az illetőre, hogy rá akarja erőltetni a saját gondolatait, megoldási módjait a környezetére?
 • miből látszik egy arcon, hogy valaki mennyire kiegyensúlyozott érzelmileg?
 • honnan látszik, hogy egy dühös emberrel állsz-e szemben, aki bármikor ki tud robbanni?

S még végeláthatatlanul sorolhatnánk…

Honnan látjuk az arcon, hogy…

 • mennyi nehézségen, hányattatáson ment keresztül valaki, és ezt hogyan észlelte?
 • mennyire sikerült túllépnie ezeken, feldolgoznia ezeket vagy éppen a jelenlegi életére is kihatnak?
 • milyen hatással vannak a korábbi tapasztalatai a mostani életére?
 • milyen hatással van ez a biztonság iránti igényére?
 • mennyi visszásságot, nehézséget él meg pillanatnyilag és
 • mire hat ez ki az életében?

Az arcizmok ismeretében mindezekre a kérdésekre fogod tudni a választ. Sőt!

Érteni akarom az embereket – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Abban a pillanatban, hogy érted az arcizmok működését és jelentését, a legszokatlanabb vonásokat, formákat, aszimmetriákat is fogod tudni értelmezni, és bármilyen arcvonást érteni fogsz, amit valakinek az arcán látsz.

S ami még fontosabb! Mindezeket le fogod tudni fordítani az emberi viselkedés nyelvére – s ezzel az emberi viselkedés mélységeit is érteni fogod!

Az arcolvasás alaptanfolyamon statikus képeket néztünk, és szintetikus módon tanítottuk meg az alapvető arcvonásokat.

A való életben azonban legtöbbször mozgó arcokat látunk. Éppen ezért – a még pontosabb arcolvasás érdekében – meg kell tanulnunk, hogyan mozognak ezek az izmok.

Az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulon sokat nézünk mozgó képeket is, mert ott még hangsúlyosabbá válnak az egyes vonások. Az, ami egy nyugalomban lévő arcon alig látszik, egy mozgó arcon felnagyítódik.

Így az arcizmok mozgásának ismerete nemcsak általános információkkal fog szolgálni a személyiségről, hanem azonnali információkkal arról is, hogy az illető egy bizonyos témával kapcsolatban egy adott pillanatban hogyan gondolkodik, reagál és érez.

3 napos modul végére Te is nagy biztonsággal fel fogod tudni ismerni azt, hogy mely izmokat mozgatja valaki, amikor éppen beszél, vagy mosolyog, nevet, dühös, csodálkozik, stb. stb.

S ezek még részletesebb információkkal fognak szolgálni az arcolvasáshoz. 

Érteni akarom az arckifejezéseket – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

TANULD MEG ÉRTENI A KÜLÖNBÖZŐ ARCKIFEJEZÉSEKET IS

Az izommozgások ismerete rengeteget fog segíteni abban is, amikor különböző arckifejezésekkel találkozol a mindennapokban.

Bátran állíthatjuk, hogy a 3 napos modul minőségi ugrást jelent az alapvető arcvonások olvasásában és értelmezésében.

AZ ARCIZMOK ISMERETE MINŐSÉGI UGRÁS LESZ AZ ARCOLVASÁSODBAN!

Rá fogsz döbbenni, milyen sok információt tesz hozzá az izommozgások alapos ismerete az alaptanfolyamon elsajátított tudáshoz.

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy az arcizommozgások alapos ismerete nélkül nem is lehetséges teljes pontossággal arcot olvasni, így az ezen a modulon tanított ismeretek elengedhetetlenek mindenki számára, aki magas szintre szeretne eljutni az arcolvasásban.

Az a fő célkitűzésünk, hogy a 3 napos modul után még jobban ki tudd aknázni az alaptanfolyamon elsajátított tudást, s ezáltal szintet lépj az arcolvasásban.

LÉPJ SZINTET AZ ARCOLVASÁSBAN!

Szintet lépek az arcolvasásban – jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Fontos!

A tanfolyamon való részvételhez nagyon fontos, hogy már megfelelő ismereteid legyenek az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagáról, hiszen csak így fogod tudni teljes egészében kiaknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

Gyakorlati tudnivalók

Az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modul időtartama 3 nap.

Jelenleg a nagysikerű legutóbbi tanfolyamról (2021. május 21-23.) készült felvétel 1 hónapos megtekintésének megvásárlására van lehetőséged. (Élőben legközelebb 1 év múlva kerül megrendezésre.)

A felvételt a jelentkezés és díj befizetése után 1 hónapig tudod megtekinteni, korlátlan számban. (Meglátod, ez nagyon jól fog jönni, mert elsőre rendkívül tömény ez az információmennyiség 🙂 ).

webináriumhoz színes képes pdf jegyzetet küldünk.

Jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Az online tanfolyam előnyei:

 • bárhonnan, akár az otthonod kényelméből is bekapcsolódhatsz a tanfolyamba
 • hatékonyabb időkihasználás – sok-sok gyakorlással
 • szimultán tolmácsolásnak köszönhetően a tolmácsolás nem vesz el értékes tanfolyami időt
 • ha megtanulod képeken felismerni a tanultakat, élőben már gyerekjáték lesz

Jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Tanfolyamvezető

Claudius Vasilescu arcolvasás tanár, aki a téma igazi szakértője. Claudius rendkívül alaposan elmélyedt az arcizmok működésének tanulmányozásában, és a téma igazi szenvedélyévé vált. Semmi kétség, hogy ő a legautentikusabb és legszakavatottabb oktatója ennek a szakterületnek!

Ráadásul kifogyhatatlan energiával rendelkezik, úgyhogy szerelkezz fel kávéval és energiabombákkal a tanfolyam idejére, mert ha Claudius egyszer belekezd a témába, ott nincs megállás. Még a másfél óránkénti 15 perces szünetet is úgy kell kikönyörögni tőle :))

szimultán tolmács szerepében pedig jómagam, Wagner Noémi Eszter, a Ferasa magyarországi vezetője vagyok jelen.

Jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

FIGYELEM! MOST RENDKÍVÜL KEDVEZMÉNYES ISMÉTLŐI DÍJ!

2021. szeptember 15-ig rendkívüli kedvezményt nyújtunk ismétlőinknek.

Most mindössze 100,- euróért nevezhetsz be a legutóbbi, 2021. májusi webinárium felvételének megtekintésére.

A felvételt a jelentkezés és díj befizetése után 1 hónapig tudod megtekinteni, korlátlan számban. (Ha már voltál a tanfolyamon, akkor tudod, milyen jól jön ez, mert elsőre rendkívül tömény ez az információmennyiség 🙂 ).

Plusz elküldjük a webináriumhoz tartozó legújabb színes képes pdf jegyzetet is!

Használd ki a kedvezményes lehetőséget, hogy tovább mélyítsd az arcolvasási tudásodat! Felbecsülhetetlen kincset kapsz a kezedbe!

Jelentkezem az ARCVONÁSOK MÉLYEBB MEGÉRTÉSE modulra

Szeretettel várunk!

Jelentkezz még most, és lépj szintet!

A tanfolyam részletes tematikáját itt találod…

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Megosztás
- No Comments on this Post -