Rendszeres arcolvasás gyakorlóestek – aktuális időpontok

nagy-írisz

2018. első félévében általában havi 2 gyakorlóestet tartunk az arcolvasás alaptanfolyamot elvégzettek számára.

Az aktuális időpontok: 

2018. március 6. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub nagyterme – erre az alkalomra már van modellünk

2018. március 13. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

2018. április 3. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub nagyterme

2018. április 1o. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

2018. május 8. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

2018. május 29. 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

2018. június 5. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

2018. június 12. kedd 19-21 óra, Soter Ezoterikus Klub kisterme

 

 

 

Szeretettel várjuk a vállalkozó kedvű “arcolvasás-modelleket” is – akik hála Istennek már sorban állnak a lehetőségért :).

Nagyon tanulságosak ezek az élő arcolvasások, hiszen az önként jelentkező “modelljeinktől” azonnal visszajelzéseket is kapunk, amelyek nagyban megkönnyítik a tanulási folyamatot. Emellett pedig a “modelleknek” is nagy élmény szokott lenni, hogy mennyi mindent le tudunk olvasni az arcukról :), s nemegyszer olyan dolgokra láthatnak rá magukkal kapcsolatban, ami azidáig nem volt annyira tudatos számukra.

Csupa jó tapasztalatunk volt eddig, egyre több olyan modellünk van, aki annyira lelkes lett az itt szerzett élményeitől, hogy a következőkben ő küldött modellt, sőt, van, aki többet is 🙂 .

És többször előfordult már az is, hogy egy-egy modellünk visszajött a következő gyakorlóestre is, mert maradt még olvasnivaló az arcán (értsd: kifutottunk az időből :)), és nagy megdöbbenésére elkezdtük sorolni, mi minden változott az arcán az elmúlt pár nap – egy hét alatt, s hogy ezek mit jelentenek, ő pedig visszaigazolta, hogy valóban, ennek megfelelő események történtek az életében. Számunkra is döbbenetes volt, hogy a változás ilyen gyorsan meglátszik, és észre is lehet venni, ha az ember tudja, mit nézzen, mit figyeljen az arcon.

Ide kattintva olvashatsz néhány élménybeszámolót a gyakorlóestjeink modelljeitől.

Gyere el, amikor csak teheted, mert nagyon látszik a gyakorlás hatása azokon a kedves hallgatóinkon, akik rendszeresen részt vesznek a gyakorlóesteken.

A Ferasa elmélyítése ugyanis egyes egyedül a gyakorláson múlik – így válik az elsajátított tudásból lassacskán készség.

Ha már elvégezted az alaptanfolyamot, ne hagyd elsikkadni az értékes tudásodat, hanem gyere, és gyakorolj velünk, hogy egyre magabiztosabb arcolvasóvá válj!

Részvételi díj alkalmanként 2000 Ft, illetve amikor Stephen vezeti az estet, olyankor 3500 Ft.
Helyszín
a megszokott Soter Ezoterikus Klub.

Részvételi szándékodat kérjük, mindig jelezd az info@alferasahungary.com címen, mert többször jártunk már úgy, hogy alig fértünk be a terembe. Köszönjük, hogy ezzel is segíted a szervezői munkánkat!

Várunk szeretettel!