Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Arcolvasás tanfolyamok

Tanulj meg Te is arcot olvasni,

és hatékonyabb leszel az élet minden terén!

 

A Ferasa arcolvasást különböző szinteken tanítjuk, így kinek-kinek lehetősége van az érdeklődésének és igényeinek megfelelő szinteken elsajátítania ezt az ősi tudományt.

Az alaptanfolyam 1 modulból áll, amely 12 órányi intenzív ismeretátadást foglal magába. Ezt vagy intenzíven, 2 napban illetve 4×3 órában tanítjuk, vagy pedig kevésbé feszes tempóban, sok gyakorlással és ismétléssel 4 napban.

 

Arcolvasás alaptanfolyam

 

Tovább az intenzív alaptanfolyamokhoz

 

Tovább a 2×2 napos alaptanfolyamhoz

 

Tovább az 1×4 napos alaptanfolyamokhoz

 

Portrérajzolás és arcolvasás tanfolyam

 

Az alaptanfolyamon tanultak mélyebb megértésére dolgoztuk ki a Mélyebb megértés arcolvasás modulunkat. Ezen a modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tudjunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Mélyebb megértés arcolvasás modul az alaptanfolyamot követően bármikor elvégezhető, és nem feltétele a középhaladó moduloknak, mivel azok tematikája nem épül rá. Az arcolvasás igazán mély értéséhez azonban elengedhetetlen.

 

Mélyebb megértés arcolvasás modul

 

Ha pedig szeretnél még jobban elmélyülni az arcolvasás rejtelmeiben és plusz eszközöket tanulni az arcon látható nüanszok megértéséhez is, úgy erre a középhaladó szinteken van lehetőséged. A középhaladó szint 3 modulból áll, melyek mindegyike 3 napos. A középhaladó arcolvasás modulok tetszőleges sorrendben végezhetők el.

 

Középhaladó arcolvasás modulok

 

Tovább olvasok a Ferasa arcolvasás tanulásáról

 

Kedvezményeinkről itt olvashatsz

 

Élménybeszámolókhoz katt ide…

 

Tovább az aktuális eseményeinkhez

 

Megosztás
- No Comments on this Post -