Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Arcolvasás tanfolyamok

Tanulj meg Te is arcot olvasni,

mert ez gyökeresen megváltoztathatja az életedet!

 

A Ferasa arcolvasást különböző szinteken tanítjuk, így kinek-kinek lehetősége van az érdeklődésének és igényeinek megfelelő szinteken elsajátítania ezt az ősi tudományt.

Az alaptanfolyam 1 modulból áll, amely 4 tanfolyami napot foglal magába. Ezt vagy 1×4 napban, vagy pedig 2×2 napra, illetve 4×1 napra bontva tartjuk.

 

Arcolvasás alaptanfolyam

 

 

Tovább a 4×1 napos alaptanfolyamhoz

 

Tovább a 2×2 napos alaptanfolyamhoz

 

Az alaptanfolyamon tanultak mélyebb megértésére dolgoztuk ki a Mélyebb megértés arcolvasás modulunkat, amelyen egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tudjunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

 

Mélyebb megértés arcolvasás modul

 

Ha pedig szeretnél még jobban elmélyülni az arcolvasás rejtelmeiben és plusz eszközöket tanulni az arcon látható nüanszok megértéséhez is, úgy erre a középhaladó szinteken van lehetőséged. A középhaladó szint 3 modulból áll, melyek mindegyike 3 napos.

 

Középhaladó arcolvasás modulok

 

Tovább olvasok a Ferasa arcolvasás tanulásáról

 

Kedvezményeinkről itt olvashatsz

 

Élménybeszámolókhoz katt ide…

 

Tovább az aktuális eseményeinkhez

 

Megosztás
- No Comments on this Post -