Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Rendszeres arcolvasás gyakorlóestek

2019. második félévében általában havi 2 klubot tartunk az arcolvasás alaptanfolyamot elvégzettek számára.

Az aktuális időpontokat mindig ellenőrizzétek alább, mivel folyamatosan frissülnek!

Mindegyik estünkre több modellt is hívunk, s így a gyakorlás 2-4 fős csoportokban folyik egyidejűleg, mindegyik csoportban van 1-2 haladó tanítvány is.

 


A gyakorlóestek 2 részből állnak:

Az est első részében (18:30-tól 19:30-ig) először is a 3. szem meditációval kezdünk, hogy ráhangolódjunk az arcolvasásra, és felébresszük az intuitív képességeinket.

Ezt követően kivetített képeken gyakorolunk. Elsősorban is azt fogjuk gyakorolni, hogy egy gyors ránézéssel felismerjük a különböző arcvonásokat. Kezdjük egy-egy arcvonással – pl. a szem különböző attribútumaival (szemzugok elhelyezkedése, szem nyitottsága, szem tengelye, szem elhelyezkedése a szemüregben stb. stb.), majd lassacskán fogunk haladni több arcvonás egy pillantással való felismeréséhez, hogy ez minden arcolvasó tanítványban készség szintre fejlődjön.

Majd az est második részében (19:30-21:00-ig) következik a már megszokott, élő modelleken való gyakorlás – ahogyan eddig is, 2-3 fős, haladóbb és kezdőbb tanítványok alkotta vegyes csoportokban, hogy a kezdőbbek ily módon a haladóbbaktól is tanulhassanak a modellek visszajelzései mellett.

 

Az aktuális időpontok: 

 

2019. december 3. KEDD 18:30-20:30 – ezen az esten Stephen Paul brit arcolvasó mester is jelen lesz! (részvételi díj 3500,- Ft)

 

Szeretettel várjuk a vállalkozó kedvű “arcolvasás-modelleket” is – akik hála Istennek már sorban állnak a lehetőségért :).

Nagyon tanulságosak ezek az élő arcolvasások, hiszen az önként jelentkező “modelljeinktől” azonnal visszajelzéseket is kapunk, amelyek nagyban megkönnyítik a tanulási folyamatot. Emellett pedig a “modelleknek” is nagy élmény szokott lenni, hogy mennyi mindent le tudunk olvasni az arcukról :), s nemegyszer olyan dolgokra láthatnak rá magukkal kapcsolatban, ami azidáig nem volt annyira tudatos számukra.

Csupa jó tapasztalatunk volt eddig, egyre több olyan modellünk van, aki annyira lelkes lett az itt szerzett élményeitől, hogy a következőkben ő küldött modellt, sőt, van, aki többet is 🙂 .

És többször előfordult már az is, hogy egy-egy modellünk visszajött a következő gyakorlóestre is, mert maradt még olvasnivaló az arcán (értsd: kifutottunk az időből :)), és nagy megdöbbenésére elkezdtük sorolni, mi minden változott az arcán az elmúlt pár nap – egy hét alatt, s hogy ezek mit jelentenek, ő pedig visszaigazolta, hogy valóban, ennek megfelelő események történtek az életében. Számunkra is döbbenetes volt, hogy a változás ilyen gyorsan meglátszik, és észre is lehet venni, ha az ember tudja, mit nézzen, mit figyeljen az arcon.

Ide kattintva olvashatsz néhány élménybeszámolót a gyakorlóestjeink modelljeitől.

Gyere el, amikor csak teheted, mert nagyon látszik a gyakorlás hatása azokon a kedves hallgatóinkon, akik rendszeresen részt vesznek a gyakorlóesteken.

A Ferasa elmélyítése ugyanis egyes egyedül a gyakorláson múlik – így válik az elsajátított tudásból lassacskán készség.

Ha már elvégezted az alaptanfolyamot, ne hagyd elsikkadni az értékes tudásodat, hanem gyere, és gyakorolj velünk, hogy egyre magabiztosabb arcolvasóvá válj!

 

Részvételi díj

Alkalmanként 2500 Ft. (Ha lehet, kérjük, pontosan hozd ezt az összeget :), hogy ne kelljen a visszajáróval bajlódni).

 

Helyszín

Soter Ezoterikus Klub nagyterme.

 

Részvételi szándékodat kérjük, mindig jelezd az [email protected] címen, vagy sms-ben a telefonos elérhetőségünkön, mert többször jártunk már úgy, hogy alig fértünk be a terembe. Köszönjük, hogy ezzel is segíted a szervezői munkánkat!

 

Várunk szeretettel!

 

Megosztás
- No Comments on this Post -