Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Rendszeres online arcolvasás gyakorlóestek

Kedvesek!

2020. márciusában elkezdtük az online gyakorlóesteket, és nagyon jók az eddigi tapasztalatok. Már pár hét alatt érződik a résztvevőkön, mennyit haladtak az arcolvasásban, és hogyan kezdenek az eddig gyakoroltak egyre inkább készséggé válni. A gyakorlóestekre elsősorban a kezdőbb tanítványokat várom, bár még a haladóbbaknál is mindig akadnak olyan információk, amelyek éppen ezeken a gyakorlóesteken kerülnek helyre.

Csütörtökönként 17:30-19:30 óra között online gyakorolunk az alaptanfolyamot végzettekkel, a Zoom platformon. 

A megkezdett tematika szerint képeken gyakoroljuk az alaptanfolyami anyagot. A sorozatot a szemformákkal és a szem attribútumainak tanulmányozásával indítottuk, ezt követően sorban haladunk tovább a többi arcvonás gyakorlásában. Alább találjátok az egyes estékre tervezett tematikát.  

Természetesen mód nyílik a kérdések, bizonytalanságok átbeszélésére is. Küldhettek elemezni kívánt képeket is – természetesen a személyiségi jogok tiszteletben tartásával – vagyis kérjetek rá engedélyt, ha ismerősről van szó.

Valamint küldhettek szorgalmi házifeladatot is, saját arcolvasásaitokat, amelyekre mindig küldünk visszajelzést.

Részvételi díj: alkalmanként 3000,- Ft, előre utalással

Jelentkezés alkalmanként az alábbi űrlapon.

Időpontok és tervezett tematika (a tematika adott esetben változhat):

2020. május 28. csütörtök 17:30-19:30 – Az est első felében: az arcformák olvasásának gyakorlása 1., utána a teljes arc alapszintű olvasása

2020. június 4. csütörtök 17:30-19:30 – Az est első felében: az arcformák olvasásának gyakorlása 2., utána a teljes arc alapszintű olvasása

2020. június 11. csütörtök 17:30-19:30 – Az est első felében: az orca olvasása, utána a teljes arc alapszintű olvasása

Kedvcsinálónak pár sor az egyik rendszeres résztvevő tollából:

A gyakorló esteket nagy haszonnal látogatom. Ilyenkor több idő áll rendelkezésre egy-egy kisebb téma átbeszélésre, gyakorlására, hiszen egy dolog megérteni, befogadni valamit, egy másik dolog visszatükrözni a tanultakat.” 

Szeretettel várlak Benneteket az éter hullámain keresztül! 🙂

Wagner Noémi Eszter,

a Ferasa magyarországi vezetője

Megosztás
- No Comments on this Post -