Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Szösszenetek az egyéni arcolvasás konzultációról

Az alábbiakban élménybeszámolókat olvashattok azoktól, akik részt vettek egyéni arcolvasás konzultáción Stephen Paul arcolvasó mesternél

“Csak ültem és hallgattam”

Csak ültem és hallgattam, hogy hát ennyire rám lenne írva minden? Mindenképp sok téren gondolkodóba ejtett, talán bánom is egy picit, hogy nem rögzítettem a beszélgetést! De mindenképp inspirált, hogy én is megtanuljam ezt a fajta… hát… gondolkodást, szemléletet, amit nem csak, hogy nem bánok, de egy teljesen új világot nyitott meg számomra. Köszönöm, Magor

“Egy időutazás volt…döbbenetes felismeréseket, összefüggéseket hozott”

Én úgy vágtam bele az arcolvasás tanulásába, hogy nem tudtam, milyen is amikor egy olyan ember ül velem szemben és olvassa az arcomból a múltamat és jelenemet, aki ezt nekünk tanítja.

A konzultáció egy időutazás volt  a saját életemben oly módon, hogy közben felismertem saját működésemet és  annak csapdáit, azokat a viselkedésmintákat amik megnehezítik vagy épp megkönnyítik az életem.

Döbbenetes felismeréseket, összefüggéseket hozott számomra a saját életemmel kapcsolatban ami megkönnyítette az átélt események „helyretételét” és elengedését.

Stephen empátiája, ítélkezésmentessége felszabadító érzés.

Nagy megkönnyebbülés  a továbblépés 🙂 , köszönöm.

 

 

Megosztás
- No Comments on this Post -