Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az arcvonások mélyebb megértése WEBINÁRIUM – 2020. május 1-3. – CSAK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

 

Hiánypótló modul az arcvonások mélyebb megértéshez

Mélyebb megértés modul az alapvető arcvonások mélyebb és jobb értését segíti elő.

Ezen a modulon egy más szinten nézzük meg az arcvonásokat, hogy megértsük, mely arcizmok járulnak hozzá az egyes vonások kialakulásához. Így például a 3 nap végére világossá válik, milyen sok izom vesz részt a szem formájának kialakításában – s éppen ebből adódóan miért olyan fontos a szem abban, hogy megértsük, hogyan látja a másik ember a világot.

Vagy úgyszintén, miért a szemöldök a döntéshozatal izma, s mi módon olvasható le róla, hogyan hoz valaki döntéseket.

A Mélyebb megértés arcolvasás modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tudjunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Ezen a modulon az ősi arcolvasási megfigyelések mögé tesszük a tudományos magyarázatokat és összefüggéseket. Ez ugyan elsőre kissé száraznak tűnhet, azonban a 3 nap során a résztvevők rádöbbennek, milyen sok információt tesz ez hozzá az alaptanfolyamon elsajátított tudáshoz az arcolvasás tekintetében is. Így nyernek értelmet az egyes részletek, s még mélyebb szinten értjük meg az előttünk lévő embert.

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy az arcizommozgások alapos ismerete nélkül nem is lehetséges teljes pontossággal arcot olvasni, így az ezen a modulon tanított ismeretek elengedhetetlenek mindenki számára, aki magas szintre szeretne eljutni az arcolvasásban.


 

Nagyon fontos!

A tanfolyamon való részvételhez nagyon fontos, hogy a résztvevők alaposan ismerjék az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagát ahhoz, hogy teljes egészében ki tudják aknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

 

Gyakorlati tudnivalók

A Mélyebb megértés modul időtartama 3 nap, 2020. május 1-3. között kerül megrendezésre, péntektől vasárnapig, naponta 10-től 17 óráig.

A webinárium a Zoom platformon lesz megtartva, magyar tolmácsolással. A résztvevők eldönthetik, hogy az angol nyelvű oldalra kapcsolódnak be, vagy a magyar nyelvűbe – mindenesetre egyszerre csak egy nyelven fogják hallani a prezentációt. A kép mindkét esetben ugyanaz lesz – a tanfolyamvezető, Claudius Vasilescu megosztott képernyője és videóképe. A tolmácsnak csak a hangja lesz hallható.

A webináriumot megelőző napon a jelentkezőknek pdf-ben kiküldjük a tanfolyami jegyzetet a képekkel, hogy könnyebb legyen jegyzetelni.

Tanfolyamvezető: Claudius Vasilescu arcolvasás tanár

Részvételi díj – figyelem, most 2/3 ár!

A webinárium kedvezményes részvételi díja 400,- euró – CSAK PÁR NAPIG, 2020. 04.22-ig!

(A modul részvételi díja máskülönben 550,- euró).

Gyertek, használjátok ki a kedvezményes lehetőséget, hogy tovább mélyítsétek az arcolvasási tudásotokat!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Megosztás
- No Comments on this Post -