Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Mélyebb megértés arcolvasás modul – április 5-7.

 

Hiánypótló modul a mélyebb megértéshez

 

Mélyebb megértés modul egy új, hiánypótló modulunk, amely az alaptanfolyam és az 1. középhaladó modul közé kerül beillesztésre. Úgyszintén nagyon hasznos minden olyan tanítvány, akár Ferasa tanár számára is, aki már elvégezte a középhaladó modulokat, hiszen olyan hiánypótló információk, magyarázatok fognak elhangzani a modulon, amelyek az addig tanultak mélyebb és jobb értését segítik elő.

Ezen a modulon egy más szinten nézzük meg az arcvonásokat, hogy megértsük, hogyan jutottak a beduinok annak idején bizonyos következtetésekre – így például hogyan jöttek rá arra, hogy a szemöldök a döntéshozatal izma, s mi módon olvasható le róla, hogy hoz valaki döntéseket. Vagy úgyszintén, hogyan jutottak arra, mennyire fontos a szem abban, hogy megértsük, hogyan látja a másik ember a világot.

 

 

A Mélyebb megértés arcolvasás modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tdujunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Ezen a modulon világossá válik, hogyan voltak képesek a beduinok leolvasni valakinek a személyiségvonásait pusztán abból, ahogyan ránéztek az illető arcára és testfelépítésére.

 

 

Nagyon fontos!

A tanfolyamon való részvételhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a résztvevők alaposan ismerjék az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagát ahhoz, hogy teljes egészében ki tudják aknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

 

Gyakorlati tudnivalók

A Mélyebb megértés modul időtartama 3 nap, 2019. április 5-7. között kerül megrendezésre, péntektől vasárnapig, naponta 10-től 17 óráig.

helyszín a Soter Ezoterikus Klub (Bp. VI. Dessewffy u. 53.).

 

Részvételi díj

A modul részvételi díja 550 euró.
(
67000 Forint díjelőleg átutalással + 350,- EUR a helyszínen készpénzben, euróban fizetve.)

 

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -