Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Az arcvonások mélyebb megértése WEBINÁRIUM – 2021. május 3. vagy 4. hétvégéje (hamarosan hírt adunk a pontos időpontról) – CSAK MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON!

 

Hiánypótló modul az arcvonások mélyebb megértéshez

Mélyebb megértés modul az alapvető arcvonások mélyebb és jobb értését segíti elő.

Ezen a modulon egy más szinten nézzük meg az arcvonásokat, hogy megértsük, mely arcizmok járulnak hozzá az egyes vonások kialakulásához. Így például a 3 nap végére világossá válik, milyen sok izom vesz részt a szem formájának kialakításában – s éppen ebből adódóan miért olyan fontos a szem abban, hogy megértsük, hogyan látja a másik ember a világot.

Vagy úgyszintén, miért a szemöldök a döntéshozatal izma, s mi módon olvasható le róla, hogyan hoz valaki döntéseket.

A Mélyebb megértés arcolvasás modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tudjunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Ezen a modulon az ősi arcolvasási megfigyelések mögé tesszük a tudományos magyarázatokat és összefüggéseket. Ez ugyan elsőre kissé száraznak tűnhet, azonban a 3 nap során a résztvevők rádöbbennek, milyen sok információt tesz ez hozzá az alaptanfolyamon elsajátított tudáshoz az arcolvasás tekintetében is. Így nyernek értelmet az egyes részletek, s még mélyebb szinten értjük meg az előttünk lévő embert.

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy az arcizommozgások alapos ismerete nélkül nem is lehetséges teljes pontossággal arcot olvasni, így az ezen a modulon tanított ismeretek elengedhetetlenek mindenki számára, aki magas szintre szeretne eljutni az arcolvasásban.


 

Nagyon fontos!

A tanfolyamon való részvételhez nagyon fontos, hogy a résztvevők alaposan ismerjék az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagát ahhoz, hogy teljes egészében ki tudják aknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

 

Gyakorlati tudnivalók

A Mélyebb megértés modul időtartama 3 nap, 2021. május 21-23. VAGY május 28-30. között kerül megrendezésre (a pontos időpontról hamarosan hírt adunk)péntektől vasárnapig, naponta 10-től 17 óráig.

ALFA Online Nyelvoktatás - Országosan | Online nyelvoktatás országosan, a  legmodernebb technikai elemekkel...

Így minden résztvevő kiválaszthatja, hogy mely hangcsatornán szeretné nézni a tanfolyamot – angolul, vagy magyarul – és zavartalanul élvezheti a kívánt nyelven a tanfolyamot.

Simultano tumačenje Zagreb

Az online tanfolyam előnyei:

  • bárhonnan, akár az otthonod kényelméből is bekapcsolódhatsz a tanfolyamba
  • hatékonyabb időkihasználás – sok-sok gyakorlással
  • a szimultán tolmácsolásnak köszönhetően a tolmácsolás nem vesz el értékes tanfolyami időt
  • ha megtanulod képeken felismerni a tanultakat, élőben már gyerekjáték lesz

A webináriumot megelőző napon a jelentkezőknek pdf-ben kiküldjük a tanfolyami jegyzetet a képekkel, hogy könnyebb legyen jegyzetelni.

Tanfolyamvezető

Claudius Vasilescu arcolvasás tanár, aki a téma igazi szakértője

A szimultán tolmács szerepében pedig jómagam, Wagner Noémi Eszter, a Ferasa magyarországi vezetője leszek jelen.

Részvételi díj – figyelem, most kedvezményes online ár!

A webinárium kedvezményes részvételi díja 550,- euró helyett 480,- euró!

Gyertek, használjátok ki a kedvezményes lehetőséget, hogy tovább mélyítsétek az arcolvasási tudásotokat!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

Megosztás
- No Comments on this Post -