Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Mélyebb megértés arcolvasás modul – 2019. november 29 – december 1.

 

Hiánypótló modul a mélyebb megértéshez

Mélyebb megértés modul az alaptanfolyam után soron következő modulunk, amely az alaptanfolyamon elsajátított ismeretek mélyebb és jobb értését segíti elő.

Ezen a modulon egy más szinten nézzük meg az arcvonásokat, hogy megértsük, hogyan jutottak a beduinok annak idején bizonyos következtetésekre – így például hogyan jöttek rá arra, hogy a szemöldök a döntéshozatal izma, s mi módon olvasható le róla, hogyan hoz valaki döntéseket.

Vagy úgyszintén, hogyan jutottak arra, mennyire fontos a szem abban, hogy megértsük, hogyan látja a másik ember a világot.

A Mélyebb megértés arcolvasás modulon egy mélyebb szinten tárgyaljuk az arc minden egyes részét, hogy világossá váljon, miért is olyan fontos tesztelni az alaptanfolyamon átadott egyszerű, ámde annál mélyebb jelentésű információkat annak érdekében, hogy azután tovább tudjunk lépni az emberi személyiség megértésének a következő szintjére, legyen szó a világ bármely tájáról származó emberről.

Ezen a modulon világossá válik, hogyan voltak képesek a beduinok leolvasni valakinek a személyiségvonásait pusztán abból, ahogyan ránéztek az illető arcára és testfelépítésére.

 

Nagyon fontos!

A tanfolyamon való részvételhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a résztvevők alaposan ismerjék az arcolvasás alaptanfolyam tudásanyagát ahhoz, hogy teljes egészében ki tudják aknázni a Mélyebb megértés modul előnyeit!

 

Gyakorlati tudnivalók

A Mélyebb megértés modul időtartama 3 nap, 2019. november 29 – december 1. között kerül megrendezésre, péntektől vasárnapig, naponta 10-től 17 óráig.

helyszín a Soter Ezoterikus Klub (Bp. VI. Dessewffy u. 53.).

Tanfolyamvezető: Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester és Claudius Vasilescu arcolvasás tanár

Részvételi díj

A modul részvételi díja 550 euró.
(
67000 Forint díjelőleg átutalással + 350,- EUR a helyszínen készpénzben, euróban fizetve.)

Jelentkezési határidő 2019. október 15!

Figyelem! A tanfolyam létszáma limitált, a jelentkezéseket a beérkezés és a díjelőleg átutalásának sorrendjében vesszük figyelembe.

Jelentkezés az alábbi űrlapon:

formátum: 36-30-123-4567
Egyéni vállalkozók és cégek esetén kötelező feltüntetni
Megosztás
- No Comments on this Post -