Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

A hiányzó láncszem: az arcolvasás szerepe az üzleti életben

Szeretnél hatékonyabb lenni az üzleti életben?
Netán értek már csalódások?  Jártál már úgy, hogy  jól jött volna, ha a potenciális üzleti partnereidet vagy ügyfeleidet már az elején pontosabban fel tudtad volna mérni?

Akkor itt a lehetőség: a Ferasával kiváló eszközt kaphatsz a kezedbe mindezekhez.

Al Ferasa annyit tesz, mint „egy pillanat alatt megismerni valakit“.
Az arcvonásokat megfigyelve mélyebben megértheted az alkalmazottaid és az ügyfeleid szükségleteit.

 • Megtanulhatod, hogyan tedd fel a megfelelő kérdést a meeting-4megfelelő módon, a megfelelő hangszínt használva a megfelelő időben.
 • Megtanulhatod, hogyan kommunikálj a lehetséges új ügyfelekkel olyan módon, amelyet azok világosan megértenek.
 • A potenciális ügyfél arcáról egy pillanat alatt leolvashatod, hogy érdemes-e neki a részletekről beszélni vagy pedig sokkal inkább a nagy összkép érdekli, s emiatt felesleges időpazarlás lenne a részletekkel traktálni
 • Kifejlesztheted magadban azt a készséget, hogy a hangszínedet és az átadni kívánt információ mennyiségét a hallgatóhoz igazítsd.
 • Felismerheted egy adott személy döntéshozatali folyamatait – milyen szempontok vezérlik a döntéseiben
 • Felismerheted, mi motiválja a másik személyt
 • Felismerheted egy adott személy intelligenciaszintjét
 • Felismerheted, mennyire tudatos valaki a részleteket illetően
 • Felismerheted, mennyire nyitott elméjű vagy előítéletesen gondolkodó valaki
 • Felismerheted, mennyire tud valaki együttműködni egy csapatban
 • Felismerheted, milyen egy adott személy emlékezőképessége, mennyire kiegyensúlyozottak az analitikus képességei, mennyire vezethető vagy éppen ő szeret másokat vezetni és még sok-sok más vonást…

meeting-3

A Ferasa arcolvasás tudományos alapja

 Az arc izomfelépítése minden embernél megegyezik, ezért a Ferasa arcolvasás az egész emberi faj esetében alkalmazható a jobb megértés érdekében.

Amikor megszületünk, az arcunk olyan, mint egy üres vászon.

Majd ahogyan a környezetünk és az érzelmeink elkezdenek ránk hatni, úgy elkezdünk erre bizonyos arcizommozgásokkal reagálni. Ezeket a környezetünk és az érzelmeink által kiváltott arcizomválaszokat naponta több ezerszer ismételjük, így aztán ezek lassacskán elkezdik formálni az arcunkat. Ahogyan érünk és haladunk előre a korban, úgy válnak a gondolataink, vágyaink, érzéseink egyre bonyolultabbakká és komplexebbekké, s így apránként ráncok és más vonások jelennek meg az arcunkon.

Az arcvonásaink, ráncaink, az arcunkon látható árnyak és árnyalatok pedig együttesen egy történetet mesélnek: az életünk történetét.

 Egy Ferasa szakértő ezek alapján minden lényeges eseményre és változásra rá tud mutatni, amely egy adott személy életében történt, s ezáltal mélyebb szinten érti az előtte lévő személyt.

Az ilyen információknak felbecsülhetetlen értékük lehet az üzleti életben.

Megfelelő gyakorlással a Ferasa egy nagyon pontos eszközzé válik a kezünkben,meeting-2

 • amelyet bármilyen nemzetiségű férfi vagy nő esetében alkalmazhatunk
 • amelyhez nincs szükség feltétlenül arra sem, hogy a megfigyelésünk tárgyával beszélgessünk vagy bármilyen más interakcióba kerüljünk vele
 • amelyet fényképek alapján is tudunk alkalmazni

 

Mit ad a Ferasa arcolvasás az üzleti életben?

Legelőször is megtanít arra, hogyan tudunk hatékonyabban kommunikálni másokkal.

Ahogyan egyre jobban fogjuk érteni önmagunkat és másokat, úgy egyre magabiztosabbakká válunk.meeting-1

A Ferasa javítja mind az üzleti, mind a személyes kapcsolatainkat, mivel már azelőtt látjuk, hogy mi van egy-egy probléma mögött, mielőtt az még felmerülne.

A Ferasa művészetét alkalmazva jobban megértjük az ügyfeleink, vásárlóink, cégtársaink és beszállítóink személyiségét és motivációit is.

Így ez segítségünkre lehet az üzleti tárgyalások során, hiszen jobban fogjuk érteni a tárgyalópartnereink motivációit, pénzhez való viszonyát, beállítottságát, általános attitűdjét, részletorientáltságát, analizáló hajlamát stb.

A hatékony és jelentőségteljes kommunikáció nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy sikeresebbek legyünk a munkánkban.

A Ferasát elsajátítva egy olyan eszközt kapunk a kezünkbe, amely mind a munka világában, mind pedig a személyes életünkben nagy segítségünkre lesz.

Sokszor bonyolultnak tűnhet, hogy megfelelően kommunikáljunk a belső munkatársainkkal vagy éppen a külső ügyfeleinkkel, beszállítóinkkal vagy szerződéses partnereinkkel.

Ha azonban jobban értjük az adott emberek személyiségét, akkor képessé válunk úgy kommunikálni velük, ami könnyebben befogadható a számukra.

meeting-talk6

Megosztás
- No Comments on this Post -