Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Ferasa coaching, avagy a boldogság művészete

A Ferasa coachingot vagy tanácsadást akár úgy is nevezhetnénk, hogy a boldogság művészete. A tanácsadás folyamata során pedig nem kevesebbre vállalkozunk, mint hogy éppen ide segítsük eljutni a hozzánk fordulókat: hogy mindig, minden körülmények között boldogok legyenek.

A boldogság ugyanis egy elmeállapot, amely nem függ semmilyen külső körülménytől. Lehetsz éppen börtönben, egyedül, magányosan – mégis lehetsz boldog. Ugyanúgy, ahogyan élhetsz a legnagyobb jólétben, szerető emberekkel körülvéve, s mégis lehetsz boldogtalan (ahogyan sokan azok). Ahhoz tehát, hogy mindig, minden körülmények között boldog légy – ezt az elmeállapotot kell megcélozni. Ez pedig 3 pilléren nyugszik – de erről majd később.

A Ferasa tanácsadás avagy coaching eltér a hagyományos arcolvasás konzultációktól. A tanácsadás során az arcodról leolvasottak alapján egy stratégiát dolgozunk ki annak érdekében, hogy elérd a kitűzött célt.
A konzultáció során a beszélgetés alatt végig a tudattalanra is hatunk – oldva a tudattalanban lévő blokkokat és elakadásokat. Ezenkívül minden egyes ülés alkalmával konkrét feladatokat is adunk, melyek elvégzése fontos és szerves részét képezi a folyamatnak.

Fontos! Rendszerint egynél több ülésre van szükség! A coachingra csak úgy érdemes jelentkezned, ha vállalod ezt a több alkalmas folyamatot, mert csak így fogod elérni a kitűzött célt. Ugyanakkor nem kell végeláthatatlan folyamatra gondolnod, viszonylag behatárolt idő alatt (rendszerint 3-4 ülés alatt) óriásit változhat az életed, ha komolyan veszed, és elvégzed a kapott feladatokat. (Megjegyzés: tapasztalataink szerint ez jelenti a legnagyobb kihívást, a feladatok ugyanis rendszerint túl egyszerűnek tűnnek, s így sokan emiatt nem fordítanak kellő figyelmet rá – így persze az áhított változás is elmarad.)

Mikor érdemes eljönnöd Ferasa tanácsadásra?

  • Ha végre már igazán változtatni szeretnél az életed folyásán
  • Ha szeretnéd elérni azt az állapotot, hogy mindig boldog légy (a boldogság ugyanis egy elmeállapot, amely nem függ semmilyen külső körülménytől!)
  • Ha szeretnél megszabadulni a sok esetben téves gyermekkori észleléseidtől, melyek a mai napig kihatnak az életedre
  • Ha már egy ideje csak egy helyben toporogsz, és végre már tovább lépnél.

Nem Neked szól a Ferasa coaching, ha

  • noha boldogtalan vagy, annyira azért mégsem, hogy tégy is a változásért
  • ha jól érzed magad a langyos vízben, noha az életed nem halad semerre sem
  • ha már mindenféle módszert kipróbáltál, és úgyis “jobban tudod” a dolgokat a Ferasa tanácsadóknál

Ellenben, ha a fentiek nem igazak rád, és égsz a vágytól, hogy végre változzon az életed, akkor nem is lehetnél jobb helyen!

A Ferasa tanácsadás módszere az egyik leghatékonyabb technika, amely elvezet oda, hogy mindig boldog légy, bármilyen körülmények, emberek, dolgok vesznek is körül.

A boldogság ugyanis 3 pilléren nyugszik – no de erről majd úgy is beszélünk 1. ülésen, ha rászántad magad!

Kik a Ferasa tanácsadók?

A Ferasa coaching Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester saját, sok évtizedes tapasztalatok alapján kifejlesztett technikája, amelyben ötvözi a modern pszichológiai iskolák felismeréseit és technikáit a Ferasa arcolvasás ősi módszereivel.

A módszert Wael még csak nemrégiben kezdte el továbbadni a már haladó szintet elért Ferasa tanároknak.

Egy biztos: Waelnél hitelesebb tanárt nem is lehetne találni a boldogság művészetére, hiszen róla elmondható, hogy egész életében mindig boldog volt. Annak ellenére, hogy érték mindenféle megpróbáltatások – egyvalami mindig szilárdan megvolt az életében: a boldogság elmeállapota.
Wael Abdul-Hamid aktuális tanácsadás időpontjait itt találod.

Magyarországon egyelőre Wagner Noémi Eszterhez, a Ferasa magyarországi vezetőjéhez lehet jelentkezni Ferasa tanácsadás ülésre, aki az elsők között csatlakozott Wael coachingról szóló kurzusához.
Wagner Noémi Eszter aktuális tanácsadás időpontjait itt találod.

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz:

Vágj bele, és lépj rá a boldogsághoz vezető útra!

Szeretettel várunk!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Megosztás
- No Comments on this Post -