Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Ferasa coaching

Wagner Noémi Eszter vagyok, eredeti végzettségem szerint pszichológus, homeopata, Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője.

Gyermekkorom óta szenvedélyesen kutatom az ember működését – minden szinten.
Ez vezetett el pszichológiai, majd homeopátiás tanulmányaimhoz, s végül megérkezett az életembe az arcolvasás is.

Amióta a Ferasa arcolvasási hagyomány ősi művészete az életem részévé vált, teljesen másként látom az embereket – mintha egy új dimenzió nyílt volna meg. Amióta pedig a Ferasa tanácsadást is tanulhatom Wael Abdul-Hamid nagymestertől, további dimenziók, távlatok tárultak fel.

Mi is a boldogság?

A Ferasa coachingot vagy tanácsadást akár úgy is nevezhetnénk, hogy a boldogság művészete. A tanácsadás folyamata során pedig nem kevesebbre vállalkozunk, mint hogy éppen ide segítsük eljutni a hozzánk fordulókat: hogy mindig, minden körülmények között boldogok legyenek.

A boldogság ugyanis egy elmeállapot, amely nem függ semmilyen külső körülménytől. Lehetsz éppen börtönben, egyedül, magányosan – mégis lehetsz boldog. Ugyanúgy, ahogyan élhetsz a legnagyobb jólétben, szerető emberekkel körülvéve, s mégis lehetsz boldogtalan (ahogyan sokan azok). Ahhoz tehát, hogy mindig, minden körülmények között boldog légy – ezt az elmeállapotot kell megcélozni. Ez pedig 3 pilléren nyugszik – de erről majd később.

Ferasa tanácsadás avagy coaching eltér a hagyományos arcolvasás konzultációktól. A tanácsadás során az arcodról leolvasottak alapján egy stratégiát dolgozunk ki annak érdekében, hogy elérd a kitűzött célt.
A konzultáció során a beszélgetés alatt végig a tudattalanra is hatunk – oldva a tudattalanban lévő blokkokat és elakadásokat. Ezenkívül minden egyes ülés alkalmával konkrét feladatokat is adunk, melyek elvégzése fontos és szerves részét képezi a folyamatnak.

Fontos tudnivalók

Fontos! Rendszerint egynél több ülésre van szükségA tanácsadásra csak úgy érdemes jelentkezned, ha vállalod ezt a több alkalmas folyamatot, mert csak így fogod elérni a kitűzött célt. Ugyanakkor nem kell végeláthatatlan folyamatra gondolnod, viszonylag behatárolt idő alatt (rendszerint 4-5-6 ülés alatt) óriásit változhat az életed, ha komolyan veszed, és elvégzed a kapott feladatokat. (Megjegyzés: tapasztalataink szerint ez jelenti a legnagyobb kihívást, a feladatok ugyanis rendszerint túl egyszerűnek tűnnek, s így sokan emiatt nem fordítanak kellő figyelmet rá – így persze az áhított változás is elmarad.)

Mikor érdemes eljönnöd Ferasa tanácsadásra?

  • Ha végre már igazán változtatni szeretnél az életed folyásán
  • Ha szeretnéd elérni azt az állapotot, hogy mindig boldog légy (a boldogság ugyanis egy elmeállapot, amely nem függ semmilyen külső körülménytől!)
  • Ha szeretnél megszabadulni a sok esetben téves gyermekkori észleléseidtől, melyek a mai napig kihatnak az életedre
  • Ha már egy ideje csak egy helyben toporogsz, és végre már tovább lépnél.

Nem Neked szól a Ferasa coaching, ha

  • noha boldogtalan vagy, annyira azért mégsem, hogy tégy is a változásért
  • ha jól érzed magad a langyos vízben, noha az életed nem halad semerre sem
  • ha már mindenféle módszert kipróbáltál, és úgyis “jobban tudod” a dolgokat a Ferasa tanácsadóknál

Ellenben, ha a fentiek nem igazak rád, és égsz a vágytól, hogy végre változzon az életed, akkor nem is lehetnél jobb helyen!

A Ferasa tanácsadás módszere az egyik leghatékonyabb technika, amely elvezet oda, hogy mindig boldog légy, bármilyen körülmények, emberek, dolgok vesznek is körül.

boldogság ugyanis 3 pilléren nyugszik – no de erről majd úgy is beszélünk az 1. ülésen, ha rászántad magad!

Ferasa tanácsadás Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester saját, sok évtizedes tapasztalatok alapján kifejlesztett technikája, amelyben ötvözi a modern pszichológiai iskolák felismeréseit és technikáit a Ferasa arcolvasás ősi módszereivel.

A módszert Wael még csak nemrégiben kezdte el továbbadni a már haladó szintet elért Ferasa tanároknak.

Én azon szerencsések közé tartozónak mondhatom magam, akik csatlakozhattak Wael legelső tanácsadásról szóló kurzusához.

Szeretettel várlak tehát Ferasa tanácsadásra, ha a fentiek megszólítottak!

A tanácsadás díja 50,- euró.

Figyelem! Az ülések akár élőben, akár online is lehetségesek!

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz:

Vágj bele, és lépj rá a boldogsághoz vezető útra!

Szeretettel várlak!

Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

No Fields Found.
Megosztás
- No Comments on this Post -