Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Középhaladó arcolvasás modulok

Aki szeretne jobban elmélyedni a Ferasa tudományában, annak erre természetesen lehetősége van a középhaladó modulok keretében.

A középhaladó tanfolyam anyaga 3 modulra oszlik, amelyek mindegyike 3 napot ölel fel; a középhaladó modulokon nagy szerepet kap a gyakorlás is – a tanítványok délutánonként élőben, egymáson vagy “modelleken” gyakorolják a megtanultakat.

A középhaladó tanfolyamon való részvétel feltétele az alapkurzuson tanított információk alapos elsajátítása, ezen kívül a középhaladó arcolvasás modulok tetszőleges sorrendben végezhetők el.

A középhaladó tanfolyam fő célja az, hogy olyan haladó arcolvasó technikákat tanítson a résztvevőknek, amelyek birtokában mélyebben megérthetik az előttük álló ember személyiségét. További célja ezenkívül az, hogy megtanítsa a résztvevőknek azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy valaki kiváló arcolvasóvá váljon, valamint alkalmassá váljon arra is, hogy az arcolvasást másoknak tanítsa. A középhaladó tanfolyam olyan eszközökkel ruházza fel a résztvevőket, amelyek segítségével képessé válnak mélyrehatóan tanulmányozni az emberek arcát, és még mélyebb szinten olvasni róla.

A középhaladó tanfolyamok idejére Magyarországra látogat maga Wael Abdul-Hamid arcolvasó nagymester is, aki szufi ősök leszármazottjaként átmenekítette a Ferasát a 21. századba, és a világ 96 országát bejárva tesztelte és igazolta az ősi tudás helytállóságát a mai világban is.

Az 1. középhaladó modul tematikája

A 2. középhaladó modul tematikája

A 3. középhaladó modul tematikája

A középhaladó tanfolyam valamennyi moduljának elvégzése után a sikeres vizsgát követően a résztvevők képessé válnak arra, hogy arcolvasó tevékenységet folytassanak az Al Ferasa Ltd. által kiadott oklevél birtokában, valamint, hogy Al Ferasa alaptanfolyamokat tartsanak. 

A mesterek jelenleg intenzíven dolgoznak azon, hogy a Ferasa néhány elismert egyetemen akreditálásra kerüljön, így a jövőben az Al Ferasa Ltd. által kiadott oklevélnek nagy jelentősége lesz, mivel csak ezen oklevél birtokában lesz lehetséges, hogy valaki a Ferasát oktassa.

oklevél

 

Tovább az aktuális eseményeinkhez

Megosztás
- No Comments on this Post -