Al Ferasa Hungary

Az arcolvasás ősi művészete

 

Standard 4 napos (24 órás) arcolvasás tanfolyam

Biztosan Te is kerültél már olyan helyzetbe, amikor azt kívántad, bárcsak jobban értenéd a másik embert! 

Nos, az arcolvasás éppen ebben segít!

Hiszen az arcunkon ott van az egész személyiségünk, mi több, az egész életünk lenyomata!

Ugyanis ahogyan gondolkodunk, érzünk, reagálunk a külvilágra, a minket érő eseményekre, minden egyes pillanatban önkéntelenül is mozgatjuk az arcizmainkat ennek megfelelően. Márpedig a sok-sok ezernyi izommozgás előbb-utóbb nyomot hagy maga után az arcvonásainkon, s ezért lehetséges az, hogy az arcvonásokból olvasni is tudunk.

Például már alapszintű arcolvasói ismeretekkel is azonnal meg tudod állapítani, hogy hogyan érdemes valakivel beszélni.

Nézz rá az alábbi két képre!

Vajon meg tudod-e állapítani, hogy

 • melyikük az, aki inkább a részletekre kíváncsi, és melyikük, aki a végcélra összpontosít;
 • melyikük fog gyorsabban reagálni egy adott helyzetben;
 • melyiküknek kell többet magyarázni, ha meg akarod győzni valamiről
 • melyikük hajlamosabb követni az előírásokat, protokollokat, vagyis melyiküknek fontosabbak az elvek a gyakorlati szempontoknál?

Mindezt és az összes többi alapvető vonást is szívesen megtanítom Neked az arcolvasás alaptanfolyamon!

Most szintet ugorhatsz az emberismeretben!

Az arcolvasás legfőbb haszna az, hogy sokkal mélyebben érted az embereket (beleértve ebbe magadat is persze!)

Megérted az emberi viselkedés mélységeit.

Hogy mit is jelent ez a gyakorlatban?

Azt, hogy egy-egy helyzetben előre tudod vetíteni, meg tudod jósolni egy ember arcvonásai alapján, hogy várhatóan hogyan fog viselkedni, hogyan fog reagálni különféle környezetekben és interakciókban.

AZ ARCOLVASÁS NEM MÁS, MINT AZ EMBERI VISELKEDÉS MÉLYSÉGEINEK ÉRTÉSE

Mire lehet tőle számítani, és mire nem.

S mindezt egy ismeretlenről is, akivel az életben először találkozol! És ez óriási segítség a mindennapokban!

Elég ránézned valakinek az arcára és automatikusan tudni fogod.

AZ ARCOLVASÁS NEM MÁS, MINT AZ EMBERI VISELKEDÉS MÉLYSÉGEINEK ÉRTÉSE

Jobban akarom ismerni az embereket – máris jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Tanulj meg arcot olvasni, 
és sikeresebb leszel az élet minden területén!

 • Most könnyedén megszerezheted a nagy írók bölcs emberismeretét, amit ők egy élet munkájával gyűjtöttek össze.
 • Egy olyan tudást tárunk fel előtted, amit a legjobb filmek szereplőválogatásain ösztönösen alkalmaznak a castingosok.
 • Ha láttad a Hazudj, ha tudsz sorozatot, akkor tudod, hogy mikrokifejezések tényleg léteznek. Nálunk megtanulhatod, hogy gyakori használatuk hogyan befolyásolja az arcvonásainkat, és hogy mit olvashatunk le ezekből.
 • Nagyobb önismeretre teszel szertfeltárulnak saját arcod titkai, és észre fogod venni, hogyan változnak napról napra a vonásaid, a szépség benned van.
 • Az emberek arca elkezd mesélni, s egyszer csak azon veszed észre magad, hogy egyre jobban érted a körülötted lévőket.

Miért jó Neked, ha megtanulsz arcot olvasni?

 • egy teljesen új világ nyílik ki számodra, s mostantól minden arc egy teljes regény lesz
 • javulnak az emberi kapcsolataid
 • hatékonyabb és magabiztosabb lesz a kommunikációd az élet minden területén, mert jobban fogod érteni az embereket
 • egy teljesen új látásmódra teszel szert, amely nagy segítségedre lesz a mindennapokban
 • ezáltal egy kiegyensúlyozott, teljesebb életet élhetsz

Tanítványaim tollából:

Életem egyik legjobb befektetése volt, amit majd szeretnék a további modulokkal is kiegészíteni. Teljesen másképp nézek a tanultak óta az emberek arcára, azonnal sorolom magamban, milyen alapvető tulajdonságai vannak az adott személynek az arcvonásai alapján és mire figyeljek a vele való kommunikáció során. 🙂 

Hálás vagyok a Sorsnak és Nektek ezért a tudásért! Jelentkezem még a közeljövőben, de addig is gyakorlom a tanultakat!

Külön köszönet a világos, érthető magyarázatokért is! A hangod pedig teljesen megnyugtatja az embert. 😇”

(Frunyó Csilla, bírósági tolmács, Szlovákia)

“Az arcolvasás, amit általad tanulok (Elolvastam 4 könyvet is, meghallgattam több előadást, de töredékét sem adták annak, amit csupán az alaptanfolyam adott, hálám érte!!!!!!) rengeteg megértést, felismerést adott, és sokat segít abban, hogy jobban értsem, ki hogyan működik, hogyan éli önmagát és a világát.

Ez egy csoda, hogy mennyire működik! Már most biztos vagyok benne, hogy a következő szintet is meg szeretném tanulni. Új teret, síkot nyitott nekem az arcolvasás, köszönöm neked!”

(Mező Antal, terapeuta)

Én is jobban akarom ismerni az embereket – máris jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

“Már alapszint után is úgy érzem, hogy sokat haladtam abban, hogy megértsem az embereket. Hiszen ha látom az arcán az adott jellemvonást, akkor érthetőbbé válik, hogy így tud viselkedni, és nem az én bosszantásomra ilyen. Pláne, ha majd jobban látjuk az összefüggéseket, hogyan alakult ki valakinél egy viselkedés, már nincs miért haragudni vagy ítélkezni.


Sok tanfolyamon voltam, de szerintem az alferasa a leggyorsabb út az önismeretben és mások megértésében.

(Kele Anikó, Hollandia)

Szintet lépek az önismeretben és emberismeretben – jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Az alaptanfolyam óta sokkal szívesebben nézek tükörbe és többen mosolyognak rám az utcán. Egyértelmű, hogy folytatom ezt az izgalmas utazást.”

“Nagyon élveztem a veled töltött 4 napot. Élvezetesebb lett a munkám, mert közben figyelem az arcokat. Újra lendületet kaptam. Köszönöm a tanítást.”

Én is jobban akarom érteni az embereket – máris jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra


“Minél jobban nézem az arcokat , annál inkább rájövök, hogy mennyire különbözünk és mennyi apró részlet van egy arcon. Sok kérdés felmerült bennem.

Próbálkoztam arcolvasással a családban. A lányaimnak nagyon tetszik, és az unokahúgom is elégedett volt. Csodálkozott, hogy mennyi mindent mesélek az arcáról, pedig ez még csak alapszint.

Nekem is jól jött. Vizsgáznom kellett itt Hollandiában, nagyon izgultam, mert angolul kellett beszélnem. Amíg várakoztam, végiggondoltam, milyen arcvonásokat nézzek. Kiderült, hogy a vizsgabiztos kedves ember. Megnyugodtam és nagyon jól sikerült a vizsga.”

“Nagyon köszönöm. Nagyon hasznos volt. Talán a leghasznosabb dolog, amit valaha is tanultam. 🙂 🙂 ”

Megtanulok olvasni az arcvonásokból – jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Ámulattal tölt el, hogy milyen apró részletekig feltárulhatnak – már így, alap tanfolyami szinten is – az emberi arcvonások, amelyeket nem a véletlen, hanem az értelmi és érzelmi megnyilvánulásaink alakítanak ki.

Külön köszönöm, hogy az ismeretátadás mellett nagy türelemmel és aprólékossággal szenteltél időt az ismétlésekre és a gyakorlásra.” (Orlik Ilona)

“Vidám barangolás a színek, formák, arányok világában. A legizgalmasabb felfedezés a világon. Mások – és az ő tükrükben magunk mélyebb – megismerése.

Egymáson gyakorlunk lelkesen. Élőben láthatjuk, milyen egy lenyűgözően keskeny orr, egy szókimondó száj, egy kíváncsian csodálkozó szemöldök és egy sokat olvasott delfinszem.

Hála érte minden közreműködőnek, kimozdult a megszokott kerékvágásból az Élet! Csupa csoda!


Jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

“Téged is megmozgatott tizenévesen Allan Pease könyve a Testbeszédről? Odaragasztott a képernyő elé Tim Roth a Hazudj, ha tudsz! –ban? Engem igen.

Mindig is vonzott, hogy jobb emberismerő legyek, hogy megértsem a körülöttem levő férfiak, barátnők, apukám viselkedésének a motivációit… hogy tudatosabbá és találóbbá tegyem a megérzéseimet bizonyos személyek kapcsán és nem utolsó sorban, hogy mélyebben megértsem, megismerjem magamat is.

Az Al Ferasa az arcolvasás tudománya. Amíg nem találkoztam vele, nem hittem volna, hogy nemcsak a pillanatnyi érzelmek vagy betegségek jelei láthatóak egy arcon, hanem évekre visszamenően tükrözzük a bennünket megérintő eseményeket.

Ezzel akkor szembesültem, amikor két arcolvasó mester, anélkül hogy valaha találkoztunk volna, pár perc leforgása alatt pontosan leírták és időben is elhelyezték a családomat ért megrázkódtatást…áá, ezt nem lehet két mondatban leírni, mi mindent elmondtak és ez ott mennyire megfogott. Tanácsot is kaptam.

Ilyet én is tudnék? Na jó, mondjuk hasonlót :c).. Ez tanulható? Hát igen!

Több oktatóval is találkoztam – körültekintő típus vagyok -, pedig már ekkor, az első alkalommal tudtam, ki lesz – számomra, mert senkit sem szeretnék megbántani – az igazi ;).  Wagner Noémi Eszter tanítványa vagyok.”


Ez az ismeret komoly tudásbázist jelent. Tehát komolyan is állj hozzá!

Nemcsak jópofa dolog ismerni ezt, mint a filmből ismert, a rendőröket segítő vagány mentalista pasi titokzatos orákulumszerű mutatványait, hanem igazi, többévezredes tudományról van szó.

Amikor eldöntötted, hogy biztosan megtanulod, akkor tudd, hogy nyugodtan rábízhatod magad  Wagner Noémi szakértelmére, profi oktatására, az alapos felkészültséggel előkészített színes képes jegyzetekre, a nagyon sok magyarázó ábrát tartalmazó oktatási anyagaira és a tematikusan összeállított rendszerre. 

Érthetően, világosan, emészthetően adja át az információtNem hagy válaszolatlanul kérdést, igény szerint akár többször visszatér, és elmagyarázza, ami nem tiszta elsőre. 

Mindig figyel minden hallgatóra, hogy ne maradjanak fehér foltok a tudásban. Vidám órák várnak rád, ahol folyamatosan érzed, hogy okosabb lettél, napi szinten használható infót kaptál.

Nagyon hálás vagyok, Noémi, és ezúton is nagyon köszönöm az átadott minőségi tudást!” (Sárosi György üzletember Ausztráliából)


Én is belevágok az arcolvasás kalandjába! Jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Tudtam , hogy érdekes lesz. Tudtam, hogy izgalmas lesz. Tudtam, hogy új lesz számomra az online tanfolyami tapasztalás. Aztán eljött a négy nap. Egy szempillantás alatt telt el. Turistaként érkeztem és helyi lakosként csekkoltam ki ebből a kirándulásból. Kitűnő idegenvezetőnk voltál.


Az online csodás volt – ágyban fekve tanulni! mesés!:) bennem nem maradt hiányérzet! A tudás – reméltem, hogy valami apró rálátásom lesz az arcolvasásra de azt, hogy már most a szemléletmódom részét képezi, na ezt nem gondoltam volna!:) Úgy érzem egy építkezés indult el, ahol az alapozás megtörtént és jöhetnek a falak!! Köszönöm!”

(Meuris Györgyi)

Tanfolyami forma: online

A tanfolyami díj ellenében megvásárolhatod a 4 napos tanfolyamról készült felvétel anyagához való 1 hónapos hozzáférést.

A felvételhez 1 hónapos hozzáférést biztosítunk,

és természetesen megkapod a több mint 300 diából álló pdf anyagot is.

Az 1 hónapos hozzáférés kezdő időpontját Te választod meg!

Az online tanfolyam előnyei:

 • bárhonnan, akár az otthonod kényelméből is bekapcsolódhatsz a tanfolyamba
 • hatékonyabb időkihasználás – sok gyakorlással és ismétléssel
 • ha megtanulod képeken felismerni a tanultakat, élőben már gyerekjáték lesz

Megvásárolom a 4 napos tanfolyamhoz való 1 hónapos hozzáférést

A díjakat alább találod.
Pár szó a tanfolyam vezetőjéről

Wagner Noémi Eszter vagyok, eredeti végzettségem szerint pszichológus, homeopata, Ferasa arcolvasó módszer magyarországi képviselője és legrégebbi magyarországi művelője.

Gyermekkorom óta szenvedélyesen kutatom az ember működését – minden szinten.


Ez vezetett el pszichológiai, majd homeopátiás tanulmányaimhoz, s végül megérkezett az életembe az arcolvasás is.


Amióta az arcolvasási hagyomány ősi művészete az életem részévé vált, teljesen másként látom az embereket – mintha egy új dimenzió nyílt volna meg.


Szenvedélyem, hogy ezt a tudást minél több embernek tovább adjam, mert meggyőződésem, hogy szebb hely lesz a világ, ha jobban fogjuk érteni egymást.


A tanfolyam után közel 300 oldalas képes jegyzetet kapsz!


Jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Az alapszintű arcolvasás tanfolyam részletes tematikája:

 • Az alaptanfolyamon először is megtanuljuk az arc alapvető felosztását és az egyes részek jelentését. Ezután megtanuljuk a 15 alapvető szemformát, Részletesen foglalkozunk azzal, melyik hogyan alakul ki, hiszen ennek megértése vezet el az egyes szemformák jelentéséhez. Ezenkívül szó esik a különböző szemszínek jelentéséről, a szemfehérje színéről, mélyen ülő szemről – kidülledő szemről, az írisz méretéről stb. stb. Meglátjátok, hogy a szemmel kapcsolatos információk annyira lenyűgözőek, hogy ezek birtokában még érthetőbbé válik, miért is szeretnek az emberek annyira a másik ember szemébe nézni, s miért hívjuk a szemet a lélek tükrének.
 • A szemek után a szemöldököt vesszük górcső alá: megtanuljuk a 10 alapvető szemöldökformát, aminek talán nem is tulajdonítottunk eddig olyan nagy jelentőséget a hétköznapokban. A kurzuson kiderül, milyen sok információ olvasható le a szemöldökökből is. A szemöldök mögötti izmaink ugyanis az észleleteinkre, érzelmeinkre és gondolatainkra adott reakcióként mozognak, éppen ezért a szemöldök sok jellemző izommozgás hatására kialakult formájából megfigyelésekhez juthatunk arról, hogy valaki hogyan juttatja kifejezésre a gondolatait döntések formájában.
 • Ezt követően behatóan foglalkozunk az orral, amely az összes arcvonás közül a legtöbb részletet szolgáltatja. Legtöbbször ezt a legnehezebb is megtanulni. Az orr az arc középső részén helyezkedik, amely az élet gyakorlati oldaláról szól, s maga az orr pedig rengeteg információt szolgáltat arról, hogy ki-ki hogyan boldogul az élet gyakorlati dolgaival.
 • Ezután azt nézzük meg, miről árulkodnak az orcák. Természetesen részletesen szó esik a fülekről is, majd a szájról és az ajkakról.
 • Eddig talán kevésbé figyeltetek oda az állkapocs formájára, de most kiderül, milyen fontos információt szolgáltat ez az arcrészünk is az egészen korai élettörténetünkről, továbbá az áll is, amelyet szintén górcső alá veszünk.
 • Foglalkozunk a homlokkal, amelyről lebilincselően izgalmas információk olvashatók le kinek-kinek a gondolkodási kapacitásáról, szokásairól, s amelynek tanulmányozása már átvezet a középhaladó szintre, végül pedig a nyakat is alaposan szemügyre vesszük.

Megtanulok arcot olvasni – jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Az elméleti információkat sok-sok példán szemléltetjük, s élőben is gyakoroljuk, miközben ki-ki természetesen a saját arcát is alaposan megvizsgálja majd tükör segítségével (ez a tanfolyam legizgalmasabb része :)),

így a tanfolyam nemcsak felbecsülhetetlen értékű tudással ruházza fel a résztvevőket, hanem ezzel karöltve az önismeret elmélyítését is eredményezi.

Tudtad? Az arcolvasás az önismeret legjobb útja is!Megnézem az arcolvasás alaptanfolyam részletes tematikáját

Beszámoló egy tanfolyami résztvevő tollából

Tanfolyami díj

A tanfolyam részvételi díja 450,- euró.

Indulj el az önismeret és emberismeret királyi útján!

Felbecsülhetetlen kincset kapsz a kezedbe!

Máris jelentkezem a 4 napos arcolvasás alaptanfolyamra

Kedvezmények:

Pedagógusoknak és diákoknak FÉLÁR!

Ha pedagógusként dolgozol vagy még diák vagy, akkor FÉLÁRON végezheted el a tanfolyamot (érvényes pedagógus igazolvány vagy diákigazolvány bemutatásával).

Ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy a magyar oktatás egyre harmonikusabb legyen mind a pedagógusok, mind pedig a diákok számára, valamint hogy minél több fiatal is mély emberismerettel felvértezve kezdje meg a pályafutását, s ennek segítségével majd harmonikus kapcsolatokat építsen ki mind a hivatásában, mind pedig a magánéletében! 🙂
(Alsó korhatár 16 év)

FIGYELEM! KEZDŐK KEDVEZMÉNYE! – A LEGKEDVEZMÉNYESEBB CSOMAGUNK

Ha most kezdesz bele az arcolvasásba, akkor nagyon jó hírünk van!

Kezdőként igénybe veheted a legkedvezményesebb csomagunkat, hogy gyorsabban és akadálymentesebben haladhass a jobb emberismeret és boldogabb, teljesebb élet felé.

30%-os kezdő csomag

Ha kezdőként egyszerre több tanfolyamunkra is befizetsz, akkor mindegyik modul árából elengedünk 30%-t. Természetesen ez esetben annyiszor 1 hónap áll a rendelkezésedre a tanfolyamok megtekintéséhez, ahány csomagot vásároltál.

Sokéves tapasztalataink alapján azok a tanítványaink érték el a legjobb és leggyorsabb eredményeket az arcolvasásban, akik ilyen intenzíven kezdtek bele.

Érdemes kihasználni a kezdeti lendületet, mert így belátható idő alatt minőségi változás fog bekövetkezni az életedben és a kapcsolataidban.

És a nagyágyú: All in one csomag

Ha igazán belevaló és tettrekész vagy, akkor ez a csomagunk Neked szól!

Ha igazán elkötelezett vagy amellett, hogy minőségi változást érj el az emberismeretedben és a kapcsolataidban, akkor jó helyen jársz.

Nevezz be mind a 4 modulunkra, és 40% kedvezményt adunk mindegyik tanfolyamunk árából. Így csaknem 2 teljes tanfolyam díját megspórolhatod!

Ismétlői kedvezmény! – HARMAD ÁR!

Ha már korábban elvégezted a teljes 4 napos alaptanfolyamot, akkor a mindenkori díj harmadáért, vagyis 150,- euróért ismételhetsz!

Érdemes kihasználni a lehetőséget!

A tanfolyam ismétlése rendkívül hasznos, mert két tanfolyam soha nem lehet ugyanolyan, hisz mindig újabb és újabb részletek hangoznak el, újabb példák kerülnek elő a gyakorlások alkalmával.

Alább pár beszámoló ismétlő tanítványaim tollából:

“Köszönöm szépen:) nagyon örültem ennek az ismétlésnek, mert tudtam kapcsolódni sok mindenhez. És amik voltak kèrdéseim, azokra választ kaptam.:) Csodajó tanár vagy! :)”

Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem a Noémi által vezetett, baráti hangulatú alapozó tanfolyamon. 

Az ismétlés többet adott számomra, mint először gondoltam. 

Sok új információ jutott el hozzám és jobban összeállt a kép, a  hiányzó részeket most pótolhattam és a kisebb létszám miatt több idő jutott a közös gyakorlásra, ez segítette a mélyebb megértést számomra.”

Kezdj bele még ma az arcolvasás izgalmas utazásába!

Szeretettel várunk!

Már ma belevágok a kalandba, és megvásárolom a 4 napos tanfolyamhoz való 1 hónapos hozzáférést


Általános Jelentkezési Feltételek

Adatkezelési Tájékoztató

Megosztás
- No Comments on this Post -